Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295854 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2340 : 02 Ağustos 2017, 14:44:12 »
Wanamaker Boğdan'ın yerini doldurur falan sözlerini mantıklı bulmuyorum.. Örneğin: sahada WANA Bogdan'a tirkeşirken benim aklıma FB-TS maçındaki Salih Dursun-Lazar Markovic gelmişti ;D yani biri Salih (Wana) biri Markovic(Bogdan) be ;D Ama yanlış anlaşılmasın ben de Wanamaker isteyenlerdenim, bu Adam Boğdan'ın yanında ancak Salih olur diyorum.. Valbuena candır mesela ama Alex ile kıyaslarsak onun yanında Alper falan gibi kalır..
Neyse benim Wana yada o tarz bi kısa istmemin nedeni tamamen Sloukas, Bogdan'ın gidişi değil. Ki zaten Bogdan yerine oyuncu bakmaya kalksak transfer yapamadan kapatırdık emsalini bulamayarak.. Melli+Thompson = Udoh hem nicelik hem nitelik olarak daha iyiyiz artık. Guduric+Sinan= Bogdan nicelik olarak okay ama nitelik olarak öyle değil.
Yani bu iki oyuncunun gidişini olabilecek en iyi şekilde tolere ettik bence,
Neyse konuya geleyim Wana yada benzeri bir oyuncunun gelişini istememin nedeni söylediğim gibi tamamen Sloukas.. Kendisini seviyorum ama top elindeyken hiç rahat değilim genelde yüreğim ağzımda bekliyorum..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2341 : 02 Ağustos 2017, 14:48:58 »
Imza...

bir isim de ben ekleyeyim.... Mahmut Abdul Rauf, o teori ile o kadronun nba finali yapmasi lazimdi .... yogurda cacik cikmadi o kadrodan...

Bu durum Efes'e Huertel gelirken ki yorumlari hatirlatiyor ... alan euroleague sampiyonu olur demisti cogu kisi ... Murat Murathanoglu dahil ...

takimlar menajerler birbirine girdi almak icin .... Sonuc Efes kac sezondur euroleague şampuanı oldu anca ...

Rauf'lu kadronun başına Halil Üner gibi bir çapsızı getirirsen olacağı odur. O kadro Avrupa basketbol tarihinin en potansiyelli ve en spektaküler takımlarındandı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2342 : 02 Ağustos 2017, 14:52:27 »
wanamaker gelir gelmez kendi bileceği iş ama mevcut Euroleague şartlarında değerli bir oyuncu
HOcam kendisni uzun zamandır istiyor. Koç bir oyuncuyu boşuna istemez
gereksiz yere oyuncuyu boklamaya gerek yok haa gelmezse sorun değil o ayrı mesele

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2343 : 02 Ağustos 2017, 15:01:15 »
Rauf'lu kadronun başına Halil Üner gibi bir çapsızı getirirsen olacağı odur. O kadro Avrupa basketbol tarihinin en potansiyelli ve en spektaküler takımlarındandı.

Kaunas maci Avrupa basketbol tarihinin en spektakuler maci olabilir.  Vay be, kim derdi ki Ilhan ile bir gun hemfikir olacagiz :))

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2344 : 02 Ağustos 2017, 15:04:04 »

Sorma ....

Kaunas maci Avrupa basketbol tarihinin en spektakuler maci olabilir.  Vay be, kim derdi ki Ilhan ile bir gun hemfikir olacagiz :))

hatirlamak bile aci veriyor....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2345 : 02 Ağustos 2017, 15:28:34 »

Yok arada oluyor hiç olmuyor değil :)
Valla McRae ve Milic ile ters ve düz smaç manyağı yapıyorduk rakibi. İbo ve Rauf ile de bombalıyorduk. NBA takımları gibi rakip potaya geçtiğimiz an hücumu düşünüyorduk. Müthiş keyifli bir takımdı ama yanlış koç ve ardından yine NBA belası takımın bozulmasına neden oldu. Düşünsene dağıttığımız Kaunas çok rahat şampiyon olmuştu o sene. İlk eurolegue şampiyonluğumuz o sene gelebilirdi :)

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2346 : 02 Ağustos 2017, 16:48:37 »
A.İpekçi'deki o efsane maçta salondaydım:)

Rauf-L.Topsakal
İbo
Milic-S.Apaydın
McRae
Tabak
rotasyonuyla oynamıştık.Kalamiza ve Zaza da kadrodaydı ama çok az oynamışlardı.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2347 : 02 Ağustos 2017, 17:48:28 »
Sonunda mantıklı bir yorum gelmiş. Bu takıma Ricky Hickman'ın nasıl gelip nasıl gittiğini hatırlayalım. Hickman bize geldiğinde Wanamaker'dan çok daha büyük oyuncuydu...
Adam yanlış yapılanmanın kurbanı oldu. Zizis gelince performansı yükselmeye başlamıştı ve sakatlandı sonra. Nasıl ikisini karşılaştırabiliyorsun hayret :o
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2017, 17:50:56 Gönderen: Penny Taylor »

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2348 : 02 Ağustos 2017, 17:53:39 »
Wanamakera resmen bok atmalar başlanmış. Oyuncuyu herkes tanıyor özelliklerini ve sistemimize uyacağını uzun uzun açıklamayacam. Tek diyeceğim Obradovic onu istiyor. İstiyorsa kadroda eksik gördüğü bir yer var ve onla o kısmı doldurmak istediğini söylüyor. Ondan artık bok atmayı kesin

Nunnally daha açıklanmadı. Bu da wanayı beklediğimizin bir göstergesi

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2349 : 02 Ağustos 2017, 17:56:05 »
Sinan sen de kafayı kırdın :)
Abi benim amacım daha doğrusu hayalim sen de biliyosun nunnally yi saf dışı bırakmak. Malum wanamaker da bi çoklarımızın ortak düşüncesi kadromuza cuk oturacak bi adam, gelirse çok memnun olurum gelmezse de aralık ayında belgrad biletimi zaten alırım :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2350 : 02 Ağustos 2017, 18:06:53 »
Wanamaker gelirse Nunnally biraz "odd man out" oluyor açıkçası.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2351 : 02 Ağustos 2017, 18:16:01 »
Abi benim amacım daha doğrusu hayalim sen de biliyosun nunnally yi saf dışı bırakmak. Malum wanamaker da bi çoklarımızın ortak düşüncesi kadromuza cuk oturacak bi adam, gelirse çok memnun olurum gelmezse de aralık ayında belgrad biletimi zaten alırım :)

Mutabıkız :) biletleri o tarihe bırakma Eylül ekim ideal aylar

Çevrimdışı Noble

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2352 : 02 Ağustos 2017, 18:24:38 »
Hickman ile Wana kıyaslanamaz bence. Attığı turnikeden çok blok yemiştir kariyerinde Ricky. Adam korkuyordu yahu potaya gittiğinde.  Şimdi de onun bir benzeri drive ve turnike özürlüsü Nunnaly var ama yapacak birşey yok. İki üç tane boş şut sokacak diye takımda tuttuk.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2353 : 02 Ağustos 2017, 18:24:54 »
Wanamaker gelirse Nunnally biraz "odd man out" oluyor açıkçası.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Hayir, o zaman gelmesin lutfen.  Nunnally aleyhine iddiaya girdim.  Sonunu gormeden gitmesin :)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2354 : 02 Ağustos 2017, 18:36:23 »
Mutabıkız :) biletleri o tarihe bırakma Eylül ekim ideal aylar
Yok abi biletten kastım maç bileti, yoksa ucak biletini arada yokluyorum açılmış mı diye

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...