Guduric için aklında soru işareti olanlara bir söz de ben eklemek istiyorum.
Arkadaşlar bu çocuk Yugoslav ekolünden geliyor. Mental ve profesyonellik anlayışı olarak bizim Türk oyuncuların çok çok önünde. Yugoslav ekolünden olup da profesyonellik anlayışı olmayan oyuncu hemen hiç yok. Ayrıca Guduric'in başında Obra var. Obrayla çalışmanın ne denli bir şans olduğunun bilincindedir. Sinan, Thompson, Datome, Melli, Kalinic gibi çalışmayı çok seven oyuncularla da çalışacak. Bunlar onun için büyük avantaj.
Potaya çok çok güçlü gidiyor. Solak olmasına rağmen sağına gidişleri de çok iyi. 3 sayı yüzdesini %40'ın üstünde de tutacaktır sürekli çalışarak. Ayrıca kendi şutunu da yaratabiliyor.
Bogdan'dan eksiği saha görüşü ve topa yön verme gücü. Peki Bogdan ilk geldiği sene bu kadar iyi saha görüşüne ve topa yön verme gücüne sahip miydi? Çalışma azmi ve hırsıyla geldi bugünlere. Guduric de iyi noktaya gelecektir, Avrupanın en iyi 2 numaralarından biri olacaktır.
Her şey kendi elinde ve ben güveniyorum bu hamleye. Önüne Wana'nın gelmesi elbette harika oldu. Böylece 1 sene kazandı kişisel gelişim için.
Fazla misyon yüklemeden, vizyonuna güvenerek Guduric'in gelişimini izleyelim bu sene. Bir sonraki sezon meyvelerini yemeye başlarız.