Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300386 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2940 : 19 Eylül 2017, 10:13:42 »
Bogdan'ın yaptıklarını yapabildiklerini Guduriç'ten beklemek ona yapılacak en büyük kötülük olur, aynı zamanda bizlere de kötülük olur. bogdan 1.98 boyunda ama teodosiç gibi saha görüşü olan değişik ve özel bir oyuncu onun yerini 1 e 1 o oyuncu ile doldurmak imkansıza yakın ..
Gururiç potansiyel itibariyle birçok şeyi yapabilecek iyi bir skorer ama bogdan gibi oyun tarzı olmadığı için onunla 1 e 1 aynısı olmaz .
ama mental eşiği aşarsa temiz bir skorer oyuncu olur

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2941 : 19 Eylül 2017, 13:50:35 »
Dixon ve Kalinic'in sakatlığıyla ilgili bir haber bilgi var mı? Ne zaman takıma dönüyorlar ? Şubenin herhalde tek eleştirilecek yanıdır , sakatlıklarla ilgili detaylı ve tatmin edici bir açıklama yapmıyorlar.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2942 : 19 Eylül 2017, 13:52:53 »
Dixon ve Kalinic'in sakatlığıyla ilgili bir haber bilgi var mı? Ne zaman takıma dönüyorlar ? Şubenin herhalde tek eleştirilecek yanıdır , sakatlıklarla ilgili detaylı ve tatmin edici bir açıklama yapmıyorlar.
sanirim ikisinin sakatliği da tam bir süre verilebilecek sakatliklar değilmiş şube bu sakatlik konusunda bilgi vermede sikintili ama benim bildigim bu

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2943 : 19 Eylül 2017, 15:00:42 »

Kalinic zaten Final 4 oncesi aciliyor daha vakit var :P
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2944 : 19 Eylül 2017, 15:02:13 »
sakatlık konusundaki ketumluk Obradoviç'ten kaynaklanıyormuş. Çok fazla bilgi verilmesini istemiyormuş
reis öyle istedikten sonra yapacak bir şey yok

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2945 : 19 Eylül 2017, 16:53:09 »
EL ilk maça, Malaga (D), yetişebilecekler mi acaba?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2946 : 19 Eylül 2017, 17:11:30 »
4 EKİM cumbaba maçında hepsi hazır olurlar.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2947 : 20 Eylül 2017, 01:32:40 »
Guduric için aklında soru işareti olanlara bir söz de ben eklemek istiyorum.

Arkadaşlar bu çocuk Yugoslav ekolünden geliyor. Mental ve profesyonellik anlayışı olarak bizim Türk oyuncuların çok çok önünde. Yugoslav ekolünden olup da profesyonellik anlayışı olmayan oyuncu hemen hiç yok. Ayrıca Guduric'in başında Obra var. Obrayla çalışmanın ne denli bir şans olduğunun bilincindedir. Sinan, Thompson, Datome, Melli, Kalinic gibi çalışmayı çok seven oyuncularla da çalışacak. Bunlar onun için büyük avantaj.

Potaya çok çok güçlü gidiyor. Solak olmasına rağmen sağına gidişleri de çok iyi. 3 sayı yüzdesini %40'ın üstünde de tutacaktır sürekli çalışarak. Ayrıca kendi şutunu da yaratabiliyor.

Bogdan'dan eksiği saha görüşü ve topa yön verme gücü. Peki Bogdan ilk geldiği sene bu kadar iyi saha görüşüne ve topa yön verme gücüne sahip miydi? Çalışma azmi ve hırsıyla geldi bugünlere. Guduric de iyi noktaya gelecektir, Avrupanın en iyi 2 numaralarından biri olacaktır.

Her şey kendi elinde ve ben güveniyorum bu hamleye. Önüne Wana'nın gelmesi elbette harika oldu. Böylece 1 sene kazandı kişisel gelişim için.

Fazla misyon yüklemeden, vizyonuna güvenerek Guduric'in gelişimini izleyelim bu sene. Bir sonraki sezon meyvelerini yemeye başlarız.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2948 : 20 Eylül 2017, 11:31:24 »
Guduric için aklında soru işareti olanlara bir söz de ben eklemek istiyorum.

Arkadaşlar bu çocuk Yugoslav ekolünden geliyor. Mental ve profesyonellik anlayışı olarak bizim Türk oyuncuların çok çok önünde. Yugoslav ekolünden olup da profesyonellik anlayışı olmayan oyuncu hemen hiç yok. Ayrıca Guduric'in başında Obra var. Obrayla çalışmanın ne denli bir şans olduğunun bilincindedir. Sinan, Thompson, Datome, Melli, Kalinic gibi çalışmayı çok seven oyuncularla da çalışacak. Bunlar onun için büyük avantaj.

Potaya çok çok güçlü gidiyor. Solak olmasına rağmen sağına gidişleri de çok iyi. 3 sayı yüzdesini %40'ın üstünde de tutacaktır sürekli çalışarak. Ayrıca kendi şutunu da yaratabiliyor.

Bogdan'dan eksiği saha görüşü ve topa yön verme gücü. Peki Bogdan ilk geldiği sene bu kadar iyi saha görüşüne ve topa yön verme gücüne sahip miydi? Çalışma azmi ve hırsıyla geldi bugünlere. Guduric de iyi noktaya gelecektir, Avrupanın en iyi 2 numaralarından biri olacaktır.

Her şey kendi elinde ve ben güveniyorum bu hamleye. Önüne Wana'nın gelmesi elbette harika oldu. Böylece 1 sene kazandı kişisel gelişim için.

Fazla misyon yüklemeden, vizyonuna güvenerek Guduric'in gelişimini izleyelim bu sene. Bir sonraki sezon meyvelerini yemeye başlarız.

Katiliyorum.  Nasil ki @Umut ve Cem Agrak, kendilerini Wanamaker'in sivacisi ilan ettilerse, ben de seni ve kendimi Guduric'in resmi sivacisi ilan ediyorum. 
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2017, 11:32:23 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2949 : 20 Eylül 2017, 12:30:05 »
Wanna sıvaya ihtiyacı olan bir isim degil. Adam zaten pozisyonunun en iyi isimlerinden

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2950 : 20 Eylül 2017, 13:18:37 »
Katiliyorum.  Nasil ki @Umut ve Cem Agrak, kendilerini Wanamaker'in sivacisi ilan ettilerse, ben de seni ve kendimi Guduric'in resmi sivacisi ilan ediyorum. 
Oo, Goudelock'tan beri süre gelen ölü toprağı atılmış. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2951 : 20 Eylül 2017, 13:26:52 »
Wanna sıvaya ihtiyacı olan bir isim degil. Adam zaten pozisyonunun en iyi isimlerinden

Avrupa'da sivaya ihtiyaci olmayan tek bir insan var.  O da Obradovic.  (ve bence Guduric ama toplum hazir olmadigi icin bunu soylemekten imtina ettim).
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2017, 13:27:19 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Bakudipek

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2952 : 20 Eylül 2017, 22:32:54 »
Transfer donemi kotu basladi ama iyi bitti be ... en azindan kendi adima memnunum.
Tabi bunda sube nin yonetim farki, maddi planlama, ve oyun plani vs .... cok etken var ama, yapilabilecek en iyi bir kac hamleyi yaptik.

Yapamadigimiz hamlelerden birtek sakal a uzuldum,....

Emegi gecen herkese tesekkur etmek gerek.

Üzerinden bayağı bi zaman geçti ama hep soracağım aklımda kaldı. Nedir bu yapılamayan  sakal hamlesi???
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2017, 22:36:37 Gönderen: Bakudipek »

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2953 : 20 Eylül 2017, 22:51:42 »
Üzerinden bayağı bi zaman geçti ama hep soracağım aklımda kaldı. Nedir bu yapılamayan  sakal hamlesi???

Sergio Rodriguez, nam-ı  diğer Serrod için başka bir mahlasta "sakal" oluyor. Bence Sloukas'la sözleşme uzatmış olduğumuzdan Serrod ihtimali yoktu. 

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2954 : 21 Eylül 2017, 00:32:31 »

Esas sıvamaları Zadar turnuvasında yapacağız ki ben şimdiden önlem alıyorum:)