Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295134 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3420 : 21 Mayıs 2018, 14:57:07 »
"Sudan çıkmış balıktan daha fazla çırpınıyor, gerçi işe de yarıyor" demiş. Flop'tan kastı basketbol flopping'i mi, yoksa maça ortak olmak için çırpınmak mı, orasını tam anlayamadım.

Kendini yere atma anlamındakini kastetmiş. Ama tweeti silmiş şimdi tabii.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3421 : 22 Mayıs 2018, 09:07:31 »
Wilbekin twitterdan abuk sabuk şeyler yazmış hakkımızda. Efesle falan anlaştı herhalde. Kesinlikle kulübün kapısından giremez artık
https://twitter.com/scottiew_5/status/998275493244874754.

Adam net Fenerbahçe düşmanı, valla olur da bize gelirse Obra getirdi demem ana avrat söverim tüm sezon...

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3422 : 22 Mayıs 2018, 10:00:30 »
Nunnally çok iyi sezon geçirdi, onunla olamayacagı kısmına katılmıyorum. Sakatlıktan sonra düşüş yaşadı..

Seneye kısa rotasynu planlaması nasıl olur bende merak ediyorum. Sloukas için önemli tecrübe kazandıgı bir sezon oldu, daha önce bu kadar ön planda olmamıştı bizde.. Dixon ve Bogdanın gölgesindeydi, bu sezon biraz daha liderlige soyundu ama istikrarlı oldugu söylenemez. Seneye daha iyi olacak bence.. Wanamaker'ın durumu kritik birde, sözleşmesi bitiyor, iyi oynadıgı dönemler oldu ama benim içime sinmeyen bir adam nedense, hissiyatım yerine oyun zekası yüksek ve oyunun iki ynünü iyi oynayabilen birini bulmaya çalışacagız yönünde..

Uzun rotasyonunda ahmet'in final maçında süre alması önümüzdeki sezon rotasyonda daha fazla süre alacagı anlamına geliyor gibi.. Şampiyon oldugumuz sezona göre bu sezen bize + yazacak şey, daha fazla rotasyon kullandıgımız ve burada güclendigimiz.. Şampiyon oldugumuz sezon 6-7 kişiyle oynarken bu sezon ilk çeyreklerden 11 oyuncu süre alabildi. Bu önümüzdeki sezonlar elimizi çok güçlendirecek.. Her sezon üstüne koyuyorz, insanların tek maçlık düzelde kaybedilen finale göre birsürü olumsuzluk bulmasını duygusal görüyorum.. Çok fazla değişiklik yapmadan 1-2 kilit oyuncu ile yola devam ederiz bana göre..

Avrupa piyasası bu kadar kötüyken ve nba olayı varken gene risk alabiliriz, bakalım nasıl bir transfer sezonu olacak..

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3423 : 22 Mayıs 2018, 10:17:10 »
Nunnually sene içinde çok sağlam maçlar oynadı ama f4 seviyesinde bir tek zalgiris maçında bir tame boş şut bulabildi. Maalesef çok rahat önlem alıyorlar. Jaycee carroll gibi el üstü veya hareketli bir şekilde kendi şutunu yaratma gibi özellikleri de olamayınca bu seviyelerde rahat rahat şut atma imkanı vermiyorlar. Rakiplerimizde o pozisyonda causeur higgins gibi hem savunması hem hücumu iyi olan adamlar oynarken nunnualy biraz yetersiz kalıyor bence. Koç çok uğraştı 2 senedir  nunnually in gelişmesi için topu ona vererek olsun sırtı dönük oyun oynatarak olsun ama en ufak bir ilerleme kaydedemedi. Cska daki koç karışıklığında şu higginsi alabilmek lazım

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3424 : 22 Mayıs 2018, 10:23:47 »
Nunnually sene içinde çok sağlam maçlar oynadı ama f4 seviyesinde bir tek zalgiris maçında bir tame boş şut bulabildi. Maalesef çok rahat önlem alıyorlar. Jaycee carroll gibi el üstü veya hareketli bir şekilde kendi şutunu yaratma gibi özellikleri de olamayınca bu seviyelerde rahat rahat şut atma imkanı vermiyorlar. Rakiplerimizde o pozisyonda causeur higgins gibi hem savunması hem hücumu iyi olan adamlar oynarken nunnualy biraz yetersiz kalıyor bence. Koç çok uğraştı 2 senedir  nunnually in gelişmesi için topu ona vererek olsun sırtı dönük oyun oynatarak olsun ama en ufak bir ilerleme kaydedemedi. Cska daki koç karışıklığında şu higginsi alabilmek lazım

SAvunmayı es geçmişsin ata, bu sezon bizim karakterimiz savunma idi.. Nunnally ve Guduric çok iyi topa baskı yaptılar..Nunnnally fizik olarak saydıgın isimlerden daha güçlü..

Higgins ve cuseur gibi adamların rolünde guduric yetişiyor.. carroll ise savunmada kara delik iken nunnally cok iyi savunma yaptı..

Ama kısa rotasyonunda yaratıclıkta bir eksiklik hissettik bencede, bu sebeple planlamada farklı birşeyler olabilir ama bence bu wanamaker ile ilgili olacak..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3425 : 22 Mayıs 2018, 11:00:36 »
Valla eldeki oturmus adami kaybedecek luks avrupa da hicbir takimda kalmadi.... Belki NBA den donus yapan bir iki firsat transferi olursa tartisilabilinir...

Nunnaly icin bende savunmasinin yaninda kisiligini de ekleyeyim. Alinacak iyi oyuncu cikabiliyor piyasada ama her oyuncu takim oyuncusu olamiyor. Ya da rol oyuncusu olmuyor. Bu nedenle elden giderse arariz. Kac dakika aldigina bakmadan her zaman yedekten hazir gelen bir oyuncu Nunnaly. Hocanin birakacagini sanmam.

Bir tek Jason, bir turlu oturmadi. Eger iyi bir 4-5 numara alinirsa ve eldekiler tutulursa bence basarili bir transfer donemi gecirdik diyebiliriz. Sonucta 1 maca gore degil sezona gore degerlendirmek lazim takimi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3426 : 22 Mayıs 2018, 12:23:13 »
SAvunmayı es geçmişsin ata, bu sezon bizim karakterimiz savunma idi.. Nunnally ve Guduric çok iyi topa baskı yaptılar..Nunnnally fizik olarak saydıgın isimlerden daha güçlü..

Higgins ve cuseur gibi adamların rolünde guduric yetişiyor.. carroll ise savunmada kara delik iken nunnally cok iyi savunma yaptı..

Ama kısa rotasyonunda yaratıclıkta bir eksiklik hissettik bencede, bu sebeple planlamada farklı birşeyler olabilir ama bence bu wanamaker ile ilgili olacak..
bence şu f4 de en iyi kısa savunmayı wanamaker yaptı. Nunnually çok özverili Takımın genel ortalamasına göre fena savunmacı değil ayrıca  çok iyi bir karakter ona lafım yok ama Ben nunnually in iyi bir savunmacı olduğunu pek düşünmüyorum o fiziğine göre sağlam duramıyor adamın karşısında . Son f4 de 0 sayısı var sene içinde bu kadar ana parça olan adamın bu kadar kısıtlanabilmesi can sıkıcı

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3427 : 22 Mayıs 2018, 13:11:03 »
bence şu f4 de en iyi kısa savunmayı wanamaker yaptı. Nunnually çok özverili Takımın genel ortalamasına göre fena savunmacı değil ayrıca  çok iyi bir karakter ona lafım yok ama Ben nunnually in iyi bir savunmacı olduğunu pek düşünmüyorum o fiziğine göre sağlam duramıyor adamın karşısında . Son f4 de 0 sayısı var sene içinde bu kadar ana parça olan adamın bu kadar kısıtlanabilmesi can sıkıcı

Zaten nunnally savunma karakterli bir oyuncu değildi geldiginde, ama bu sezon guduricle beraber rakip kısaları cok yıprattı.. örnek olarak yazıyorum shved, spanoulis, lul gibi oyuncuların karşısında fizikli oyuncularla baskı yaparsan maç boyu yıpratırsın onları.. Topsuz oyunda devamlı fiziksel çarpışma ve temas halindeler.. Biz bu yıpratma işini sezon boyunca çok yaptık.. Maça guduric kalinic nunnally ile başlayıp son periyotu sloukas, wanamaker hatta bobby ile bitirdik. Önce rakibi yıprattık sonra vurduk.. Wanamaker ise topsuz ve mücadele kısmında bu detaylardan kaçıyor bence.. Tabi bu benim görüşüm :) Anlatmak istedigim iyi savunmacıdan ziyade bu baskı olayıydı..

Son olarak ben f4 performans düşüjklügünü sakatlıgına bağlıyorum, elinde kırık olmustu, ondan sonra kötü oynadı gerçekten..

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #3428 : 22 Mayıs 2018, 13:58:15 »
Hem Singleton hem de Calathes'in kontratları bu yaz sona eriyor. Her ikisi içinde elimizi çabuk tutmalıyız ve ikna etmeye çalışmalıyız. En azından Calathes mutlaka olmalı.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3429 : 22 Mayıs 2018, 14:02:14 »
Bir ekleme daha yapıyım bence guduric'in seviye atlaması bizim transfer politikamızı etkileyecek kadar önemli.. Adam hem sloukasın hemde nunnallynin yaptıklarını yapabilecegini gösterdi.. Ama üst seviye yapamıyor henüz..

Singleton ismi bizle geçiyor, wanamaker'ında barcayla.. Ne kadar doğru bilemem tabi.. Menejerler mesaiye başlamışta olabilir

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3430 : 22 Mayıs 2018, 14:26:58 »
Belgrad yolunda uçakta basketbol camiasının babalarından biri ile yanyanaydık 2saat anlattı resmen hayat hikayesini fenerbahçeyi yeni sezon planlarını. Onun dediği koç jason ile nunnally nin üstünü çizmiş. Uzunda ilk hedef singleton, koç udoh a kırgınmış ve udoh avrupa istemiyomuş yoğun tempodan ötürü. Kısa da bahsettiği calathes değil skorer bi kısadan bahsetti. Wanamakerı koç çok begeniyomuş ve tutuyomuş ama tabi kontratı bitiyo. Bizle kalır mı nba kovalar mı yada yüksek ücretlere avrrupaya akar mı bilinmez. Ama görüntü 1elit skorer kısa 1elit  uzun alcaz
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2018, 14:28:36 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3431 : 22 Mayıs 2018, 14:50:59 »
Singleton bence kesin gibi. Wanamaker ı koç bırakmaz diye düşnüüyorum ben de nba yapmazsa. Kısa skorer delaney olabilir. Udoh avrupaya dönmek isterse bize gelir bence de ama adam nba de havlu sallamayı daha çok tercih ediyor avrupada sürekli oynamaktansa saygı duymak lazım

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #3432 : 22 Mayıs 2018, 14:59:07 »
Belgrad yolunda uçakta basketbol camiasının babalarından biri ile yanyanaydık 2saat anlattı resmen hayat hikayesini fenerbahçeyi yeni sezon planlarını. Onun dediği koç jason ile nunnally nin üstünü çizmiş. Uzunda ilk hedef singleton, koç udoh a kırgınmış ve udoh avrupa istemiyomuş yoğun tempodan ötürü. Kısa da bahsettiği calathes değil skorer bi kısadan bahsetti. Wanamakerı koç çok begeniyomuş ve tutuyomuş ama tabi kontratı bitiyo. Bizle kalır mı nba kovalar mı yada yüksek ücretlere avrrupaya akar mı bilinmez. Ama görüntü 1elit skorer kısa 1elit  uzun alcaz
Ya bugün  şakşakçı Ertuğrul, bir yazı yazmış."Obra, Aziz Yıldırım olmassa kafası karışır,  gider" anlamına gelen bir yazı olmuş.Biraz da ince tehdit gibi.Bunların tayfa bunu çok dillendiriyor çünkü.
Ben artık transferlerden öte, şu ruh halinden çıkılmasını istiyorum. Hoca'nın da kafa karışık geldi bana.Bilelim rahat olalım, transfer kolay...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3433 : 22 Mayıs 2018, 15:32:30 »
Dönüşte kafile ile beraberdim sırbıstanda havaalanında tabi koça gidip sorma t..şş.k ister ama bikaç bilgili abiye sordum maçtan sonra hoca 2yıllık sözleşme var ama hayat ne getirir bilemeyiz lafı bi rahatsızlık yada ayrılık imasımı diye. Yok öyle bişey hoca çok mutlu. Secim sonuçları durumu etkilemez. Azizle hoca çok iyi dost ama ali koçla da arkadas. Ki ali koç hocaya telefon açmış yok öyle bişey beni seni çok seviyorum senle çalışıcaz eger kazanırsak problem yok arkandayım demiş
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #3434 : 22 Mayıs 2018, 16:22:13 »
Dönüşte kafile ile beraberdim sırbıstanda havaalanında tabi koça gidip sorma t..şş.k ister ama bikaç bilgili abiye sordum maçtan sonra hoca 2yıllık sözleşme var ama hayat ne getirir bilemeyiz lafı bi rahatsızlık yada ayrılık imasımı diye. Yok öyle bişey hoca çok mutlu. Secim sonuçları durumu etkilemez. Azizle hoca çok iyi dost ama ali koçla da arkadas. Ki ali koç hocaya telefon açmış yok öyle bişey beni seni çok seviyorum senle çalışıcaz eger kazanırsak problem yok arkandayım demiş
Senin olay da havalı olmuş yalnız.Kafile ile dönüp  haber  aktarmak.Güzel bir durum, ne yalan söyleyeyim imrendim.
Neyse güzel haber.Umarım bizden emekli olur, sonrasında da  başka bir yere gitmesin..