Nunnally çok iyi sezon geçirdi, onunla olamayacagı kısmına katılmıyorum. Sakatlıktan sonra düşüş yaşadı..
Seneye kısa rotasynu planlaması nasıl olur bende merak ediyorum. Sloukas için önemli tecrübe kazandıgı bir sezon oldu, daha önce bu kadar ön planda olmamıştı bizde.. Dixon ve Bogdanın gölgesindeydi, bu sezon biraz daha liderlige soyundu ama istikrarlı oldugu söylenemez. Seneye daha iyi olacak bence.. Wanamaker'ın durumu kritik birde, sözleşmesi bitiyor, iyi oynadıgı dönemler oldu ama benim içime sinmeyen bir adam nedense, hissiyatım yerine oyun zekası yüksek ve oyunun iki ynünü iyi oynayabilen birini bulmaya çalışacagız yönünde..
Uzun rotasyonunda ahmet'in final maçında süre alması önümüzdeki sezon rotasyonda daha fazla süre alacagı anlamına geliyor gibi.. Şampiyon oldugumuz sezona göre bu sezen bize + yazacak şey, daha fazla rotasyon kullandıgımız ve burada güclendigimiz.. Şampiyon oldugumuz sezon 6-7 kişiyle oynarken bu sezon ilk çeyreklerden 11 oyuncu süre alabildi. Bu önümüzdeki sezonlar elimizi çok güçlendirecek.. Her sezon üstüne koyuyorz, insanların tek maçlık düzelde kaybedilen finale göre birsürü olumsuzluk bulmasını duygusal görüyorum.. Çok fazla değişiklik yapmadan 1-2 kilit oyuncu ile yola devam ederiz bana göre..
Avrupa piyasası bu kadar kötüyken ve nba olayı varken gene risk alabiliriz, bakalım nasıl bir transfer sezonu olacak..