Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3915 : 30 Haziran 2018, 12:38:55 »
Sen zahmet buyurma ben sordum. ''O arkadaş başarılı bir troll değil'' dedi.

Geyiği bir kenara koyarsak; 'size' dediğimiz olay çok şeydir ama her şey değildir basketbolda. Ben yeri geldi çük kadar boyu yüzünden Hines ile dalga da geçmiştim burda ama  1.98lik Hines mı yoksa 2.20lik Tavares mi desen, sabaha kadar Hines derim.

Elimizde 2.10 olup 3'lük atan Lovörn varken ''Kalinic gitsin Randolph gelsin'' dersen ben de derim ki ''bunu ciddi mi söylüyorsun.''

Etliye sütlüye yumurtalıya karışmayan, suratsız Randolph gelsin ve karşılığında  emektârımız, canla başla oynayan Kalinic gitsin öyle mi? Neden? Çünkü Randolph 2.11 boyunda. Boy takıntın fecaat seviyesine duhül etmiş :)

yaw ben pırasa severim, başkası kerevizden nefret eder, sen bamyaya bayılırsın. normal...

kalinic’in, randolph’tan iyi olduğu bi dünya bence yok. sence vardır. olabilir. hürmetler...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3916 : 30 Haziran 2018, 12:56:04 »
Kalıncı her türlü tutarım da Guduric'i kiralayıp wilbekin + delaney (teo) yaptık mı takımın en zayıf halkaları yerine epey bir seviye atlarız
Zayıf diyeceğim bir yönümüz kalmaz

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #3917 : 30 Haziran 2018, 13:27:16 »
teodosiç gelirse nunnalyi bir şekilde takımda tutmak lazım. teodosiç gelirse ligin sonunda ne olur bilemem ama seyir zevki müthiş olur. savunma da vesely ve lavergne le savaşırız, hücumda teo nun asistleri ile coşarız.ama o kadar olmaz diyorum, sanki teonun geleceğine inanamıyorum.  öyle alıştık ki, hep takımda bir şeyler eksik kalıyor. hadi bakalım.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3918 : 30 Haziran 2018, 13:33:02 »
Wilbekin + Teodosic ve Nunnaly giderse 2-3 no transferi fazla mı olur acaba .

Çevrimdışı unspoken_castle

• Üye
  • Yer: Ankara
    • unspoken_castle
« Yanıtla #3919 : 30 Haziran 2018, 13:37:52 »
Lauvergne hamlesi çok iyi oldu, artık 4 tane birbirini tamamlayan 4-5 numaramız var + Kalinic, Datome var. Duyumlarıma göre guard transferinde ilk hedef Teodosic, onun durumuna göre diğer adaylara yöneleceğiz. Nunnaly’nin Nba yapışı(yapacağı)sürpriz oldu, zira ben Melli ve Vesely’den bekliyordum. Nunnaly yerine yapacağımız transferin 1-2-3 oynayabilecek tarzda olması lazım, zira Guduric hala istenen seviyede değil, Teodosic ve piyasada bulunabilecek (benim şuan aklıma gelmedi Nunnaly yerine) 3 numara transferiyle nokta koyarız. Belki kontratının durumuna göre Furkan Aldemir de lig rotasyonunda düşünülür, herkese iyi haftasonları..

Çevrimdışı unspoken_castle

• Üye
  • Yer: Ankara
    • unspoken_castle
« Yanıtla #3920 : 30 Haziran 2018, 13:39:47 »
Wilbekin + Teodosic ve Nunnaly giderse 2-3 no transferi fazla mı olur acaba .
Üstad bence Wilbekin’e girmeyeceğiz, Teodosic+ Nunnaly yerine olur..

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #3921 : 30 Haziran 2018, 13:58:15 »
Taş gibi uzunu da aldık çok şükür. Artık camia olarak topumuzla tüfeğimizle Teo'ya yüklenmeliyiz.Herşeyimiz tastamam bir o eksik. Bu yoldan geri dönüş yok o Teo buraya gelecek yoksa yolarım sakallarını.
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2018, 13:59:06 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3922 : 30 Haziran 2018, 14:28:24 »
iki oyuncu daha gelecek...hadi hayırlısı

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3923 : 30 Haziran 2018, 14:28:42 »
Nunnaly yerine yapacağımız transferin 1-2-3 oynayabilecek tarzda olması lazım, zira Guduric hala istenen seviyede değil, Teodosic ve piyasada bulunabilecek (benim şuan aklıma gelmedi Nunnaly yerine) 3 numara transferiyle nokta koyarız.

Aslında şu tarif ettiğin oyuncu Avrupada var 1 tane.

Önce senaryoya bakalım;

Diyelim ki taş kuşa çarptı ve Nunnaly NBA yaptı. Biz de Teo+Wilbekin yaptık. Biz ''Nunnaly neden takımda olmalı'' diyoruz. Çünkü 1 tane keskin şutör kesinlikle lâzım. Onun keskin şutörlük eksikliğini Teo ve Wilbekin sayesinde hissetmeyiz.

Senin istediğin gibi 2-3 oynayabilen, topu yere vurabilen, asist yapan, atletikliği sayesinde müthiş bloklar yapabilen ve ribauntlara katkı veren, ayrıca Avrupada en iyi savunmacılardan biri olarak anılan bir oyuncu.

Barcelonadaki durumunu bilmiyorum ama ADAM HANGA tüm bu senaryo sonunda bizi inanılmaz bir takım hâline dönüştüren son parça olur.

Sloukas-Teodosic-Dixon
Wilbekin-Guduric-Melih
Hanga-Datome-Kalinic
Melli-Lovörn-Barış
Vesely-Ahmet

Evet görünürde 10 tane yabancı var ama takımı Euroleague takımı ve TBL takımı şeklinde de kullanabiliriz. Ayrıca Bobby bir sonraki sezon veda ederken Wilbekin de kimseye kaptırılmamış olur.
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2018, 14:30:11 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3924 : 30 Haziran 2018, 14:41:24 »
Keskin sutor Nunnally top 8 ve f4 lerde korelmese iyi olacak. Bize oralari oynayacak oyuncu lazim bir tane

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #3925 : 30 Haziran 2018, 14:52:12 »
Teo gelirse datome’nin de performansi artar diye dusunmekteyim. O yuzden nunnaly’nin yeri dolar bir sekilde ancak teo+wilbekin olacagini hic sanmiyorum. Gelirse biri olur.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3926 : 30 Haziran 2018, 15:06:59 »
Lövern transferinde Popovich-Obradovic fay hattı belirleyici oldu muhtemel...He he

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #3927 : 30 Haziran 2018, 15:13:44 »
iki oyuncu daha gelecek...hadi hayırlısı

Amiiinnn
Fenerbahçe!

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3928 : 30 Haziran 2018, 15:29:35 »
Undersized uzunlarin nasil modasi gecti. Hines su an avrupanin en iyi uzunlarindan degil mi? Su anda avrupanin en iyi 10 uzunundan 5-6 tanesi 2.06 ve asagisi. Singleton da balon degil 5 oynayamayan bir adam da degil. Bariz 4'5 numara. Kocun gecen seneki tercihini de goz onune alirsak takima bir tane tam 5 numara istiyor.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #3929 : 30 Haziran 2018, 15:50:18 »
Belinelli gelince haber edin, o vakte kadar transfer umrum değil :D