Gönderen Konu: Sinan Güler  (Okunma sayısı 23025 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Sinan Güler
« Yanıtla #45 : 03 Mart 2018, 18:11:22 »
Dün kadroya giremedi.EL'de 24 maçta ortalama 3 dakika bile süre alamadı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #46 : 03 Mayıs 2018, 14:09:54 »
Sinan'dan ümitliydik. Neden böyle oldu? :/

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #47 : 03 Mayıs 2018, 14:53:02 »
Gelmesini hiç istemedim, umarım böle barış hersek mamelesi görüp biter kariyeri :D

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #48 : 22 Temmuz 2018, 07:12:49 »
Fenerbahçe tarihinin en gereksiz transferleri listesinde çok net bir şekilde ilk 3'e girer. Beni az çok bilen bilir, çubukluyu giyen herkese destek olurum, sıvarım. Ama bu adam bize uzak, Allah'a yakın olsun. Dua edelim de takımın başında Zeljko Obradovic var, yoksa başka koç olsa gruplaşmayı başlatacak 2 oyuncudan biri Sinan'dır.

Diğeri de Efes'e yol yapan büyük Fenerbahçeli!
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2018, 07:13:26 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #49 : 22 Temmuz 2018, 19:08:45 »
Fenerbahçe tarihinin en gereksiz transferleri listesinde çok net bir şekilde ilk 3'e girer. Beni az çok bilen bilir, çubukluyu giyen herkese destek olurum, sıvarım. Ama bu adam bize uzak, Allah'a yakın olsun. Dua edelim de takımın başında Zeljko Obradovic var, yoksa başka koç olsa gruplaşmayı başlatacak 2 oyuncudan biri Sinan'dır.

Diğeri de Efes'e yol yapan büyük Fenerbahçeli!
Ben zaten halen daha niye gönderilmedi, büyük merak içindeyim (Büyük Fenerliyi diyorum).
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2018, 19:09:21 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #50 : 22 Temmuz 2018, 21:24:30 »
ben sezon biter bitmez defedilir diye düşünüyordum ama..

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #51 : 23 Temmuz 2018, 00:17:40 »
ben sezon biter bitmez defedilir diye düşünüyordum ama..
Aynen ben de öyle bekliyordum. Spanoulis'i silmiş adam sonuçta. Neyse, vardır bir bildiği...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 23 Temmuz 2018, 09:55:07 »
yabancı sınırı 6 dan 5 e düşmüşken Sinan ile yolları ayırmayı beklemek biraz hayalcilik olurdu diye düşünüyorum

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #53 : 23 Temmuz 2018, 09:57:10 »
Kusura bakmayın ama iyi ki siz yönetmiyorsunuz basket şubesini :) Sinan ve Melihi çıkarın, yerine kimi koyunca dar olan yerli kadromuzu hangi havuzdan dolduruyorsunuz? Üstelik 5+5 den sonra büyük cesaret ister...

Bu sırpların, duygusallığa pek yer vermeyen mantık taraflarını ister istemez takdir ediyorum!

Hatırlatayım, devir değişti diyen başkanımız şöyle bir örnek vermiş, aşağı yukarı buna benzer bir şeyler söylemişti; "Başka takım taraftarı olan ama çok iyi profesyonellere de iş vermeliyiz, ama ülkemiz buna henüz hazır değil. Ne yapalım biz de Fenerbahçeli çok iyi profesyoneller bulmaya çalışacağız."

Zaman ve sabır ister ama ne diyeyim, gerçek Fenerli sporcular bulmak dileğiyle...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #54 : 23 Temmuz 2018, 12:11:58 »
Burada (üstteki yorumlarda) defedilmesinden bahsedilen isim Sinan değil, Melih diye anladım ben. Sinan ile Melih yorumları birbirine karıştı zannımca. :D

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #55 : 23 Temmuz 2018, 13:00:08 »
Evet, karışıklık olmuş. Sinan'ın gönderilmesini gerektirecek bir durum yok ama koçun Melih'i affetmiş olması enteresan. Ya da belki affetmemiştir ama pek de sallamıyordur artık.

@friendchip;

Mesele şubeyi bizim yönetmemiz falan gibi şeylerle alakalı değil. Adam olmayana tavizi yok bu adamın. Hayatı boyunca böyle olmuş. Şimdi şu durumda Melih'le olan durumu ve ne olduğunu merak ediyorum o bakımdan.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #56 : 23 Temmuz 2018, 14:41:58 »
Evet, karışıklık olmuş. Sinan'ın gönderilmesini gerektirecek bir durum yok ama koçun Melih'i affetmiş olması enteresan. Ya da belki affetmemiştir ama pek de sallamıyordur artık.

@friendchip;

Mesele şubeyi bizim yönetmemiz falan gibi şeylerle alakalı değil. Adam olmayana tavizi yok bu adamın. Hayatı boyunca böyle olmuş. Şimdi şu durumda Melih'le olan durumu ve ne olduğunu merak ediyorum o bakımdan.

Sizlerin bizlerin basket şubesinde yönetici olması sadece bir teşbih, ufak bir takılmaca, konu tabiki o değil.

Sinanın kadrodaki gereksizlerden biri olduğu yorumları vardı, üstüne Melih'in saha dışında babası tarafından verilmiş bir tepki karşısındaki yaşadığı polemik ve problemlerden dolayı takımdan gönderilmesi gerektiği konusu eklendi!

Ben her iki konu için de, her ki oyuncumuzun da mevcut şartlar altında duygusallıktan bağımsız bakılarak takımda olmaları gerektiğini ifade etmeye çalıştım. Öyle görünüyor ki Koç da, konuyu daha olay cereyan ettiği günlerde kapattı.

Bunun yanında; Melih, belki de içten bir Efes sempatizanı! Ama işini iyi yapıyor mu yapmıyor mu, koç ona bakıyor diye algılıyorum. Bir de başkanın profesyonellik anlayışına vurgu yaptım. Başkanın da koçun da Melih'in gönderilmesini bir an bile düşündüklerini sanmıyorum. Hatta Sinanın da...

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #57 : 23 Temmuz 2018, 17:10:08 »
Kusura bakmayın ama iyi ki siz yönetmiyorsunuz basket şubesini :) Sinan ve Melihi çıkarın, yerine kimi koyunca dar olan yerli kadromuzu hangi havuzdan dolduruyorsunuz? Üstelik 5+5 den sonra büyük cesaret ister...

Bu sırpların, duygusallığa pek yer vermeyen mantık taraflarını ister istemez takdir ediyorum!

Hatırlatayım, devir değişti diyen başkanımız şöyle bir örnek vermiş, aşağı yukarı buna benzer bir şeyler söylemişti; "Başka takım taraftarı olan ama çok iyi profesyonellere de iş vermeliyiz, ama ülkemiz buna henüz hazır değil. Ne yapalım biz de Fenerbahçeli çok iyi profesyoneller bulmaya çalışacağız."

Zaman ve sabır ister ama ne diyeyim, gerçek Fenerli sporcular bulmak dileğiyle...

Aslında sizin profesyonellik üzerinden yaptığınız tespitin temelini zorunluluk oluşturuyor. Nedir bu zorunluluk? Yabancı sınırlaması. Ki siz de zaten, ''5+5'ten sonra büyük cesaret ister...'' diyerek, yabancı sınırlaması olmasa bu tip oyunculara yol verilebileceğini biliyosunuz demektir. Yabancı sınırlaması olduğu için tutmak zorunda olduklarımızı, olmadığı zaman gönderebiliyorsak eğer profesyonelliğe fazla takılmamak lazım bu noktada. Tek bir kuralla profesyonel dünyamız değişebilir.

Ayrıca Sinan ve Melih'in işini yapacak en az 10 tane yerli isim sayarım size. Ama mevzu bu değil.

Tekrar Melih konusuna dönelim. Sizin bizi eleştirdiğiniz profesyonellik konusunda Melih'e zaten eleştiri getiriyoruz. Bu nasıl profesyonellik ki, Fenerbahçeliliği üzerinden taraftara oynuyor ve bunun ekmeğini yiyor işine gelince? İşine gelmediği zamanda Fenerbahçe taraftarıyla arasındaki gerilimi duymayan kalmamış Ergin Ataman'a, ''Beni buradan al...'' diye mesaj atıyor. Babası mesaj atmış, Melih'in haberi yokmuş masalına 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz. Menajerine, ''Beni Efes'e götür..'' mesajı atan babası ise eğer babasını alıp götürmeye çalışırlardı, Melih'i değil.

Sırp oyuncular için, ''manevi evlat'' ve Türkler için, ''üvey evlat'' goygoyu yapan kişiler profesyonel ise eğer, biz böyle amatör kalalım daha iyi.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #58 : 23 Temmuz 2018, 18:01:23 »
Aslında sizin profesyonellik üzerinden yaptığınız tespitin temelini zorunluluk oluşturuyor. Nedir bu zorunluluk? Yabancı sınırlaması. Ki siz de zaten, ''5+5'ten sonra büyük cesaret ister...'' diyerek, yabancı sınırlaması olmasa bu tip oyunculara yol verilebileceğini biliyosunuz demektir. Yabancı sınırlaması olduğu için tutmak zorunda olduklarımızı, olmadığı zaman gönderebiliyorsak eğer profesyonelliğe fazla takılmamak lazım bu noktada. Tek bir kuralla profesyonel dünyamız değişebilir.

Ayrıca Sinan ve Melih'in işini yapacak en az 10 tane yerli isim sayarım size. Ama mevzu bu değil.

Tekrar Melih konusuna dönelim. Sizin bizi eleştirdiğiniz profesyonellik konusunda Melih'e zaten eleştiri getiriyoruz. Bu nasıl profesyonellik ki, Fenerbahçeliliği üzerinden taraftara oynuyor ve bunun ekmeğini yiyor işine gelince? İşine gelmediği zamanda Fenerbahçe taraftarıyla arasındaki gerilimi duymayan kalmamış Ergin Ataman'a, ''Beni buradan al...'' diye mesaj atıyor. Babası mesaj atmış, Melih'in haberi yokmuş masalına 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz. Menajerine, ''Beni Efes'e götür..'' mesajı atan babası ise eğer babasını alıp götürmeye çalışırlardı, Melih'i değil.

Sırp oyuncular için, ''manevi evlat'' ve Türkler için, ''üvey evlat'' goygoyu yapan kişiler profesyonel ise eğer, biz böyle amatör kalalım daha iyi.

Uzak olmadığımız nokta şu ki; hepimiz amatör bir ruhla Fenerbahçeyi seviyoruz. Şöyle bir örnek herhalde bu ruha denktir; Benfica maçında sinirinden elini kıran bir başkanımız var! Ama bir zümreyi yönetme becerisi, liderlik etme dirayeti Melih'e beslediğimiz kırgınlığın belki biraz da öfkenin her zaman önüne geçmek zorundadır!

Maalesef ki biz amatörlerle profesyonelleri ayıran "ince çizgi" aslında sanıldığı kadar ince değil belkide...

Selamlar.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #59 : 23 Temmuz 2018, 19:02:48 »
Uzak olmadığımız nokta şu ki; hepimiz amatör bir ruhla Fenerbahçeyi seviyoruz. Şöyle bir örnek herhalde bu ruha denktir; Benfica maçında sinirinden elini kıran bir başkanımız var! Ama bir zümreyi yönetme becerisi, liderlik etme dirayeti Melih'e beslediğimiz kırgınlığın belki biraz da öfkenin her zaman önüne geçmek zorundadır!

Maalesef ki biz amatörlerle profesyonelleri ayıran "ince çizgi" aslında sanıldığı kadar ince değil belkide...

Selamlar.

Profesyonelliğin çizgilerini kim belirliyor? Profesyonellik tek bir kalıba sığdırılabiliyor mu? Geçmişten günümüze ilkeleri doğrultusunda hiçbir oyuncunun gözünün yaşına bakmayan kulüpler de var. Bunu da profesyonellik adı altında yapıyorlar.

Şubeyi sizin dediğiniz gibi ben yönetsem Melih'i 1 dakika kulüpte tutmam. Fenerbahçe'nin ilkelerine, tarihine yakışmayacak davranışta bulunan ve kaptan sıfatı taşıyan Melih Mahmutoğlu'yla yollarımız ayrıldı derim. Ki siz olmasanız bile bunu da profesyonellik olarak nitelendirenler olur.

Burada amatör, makam koltuğunda yazınca profesyonel olarak adlandırılıyoruz. Fark sadece bu.
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 19:07:51 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »