Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 284988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: CSKA 93-95 Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 8.Maç
« Yanıtla #690 : 21 Kasım 2017, 06:54:02 »
Bogdanovic ile Udoh'a karsilik Goudelock ve Bjelica'yi koyunca (ki ben bu son ikisine karsi buyuk hayranlik besleyen biriyim), ben arada en az iki tik guc farki goruyorum.  Ozellikle takim icindeki yerlerine bakinca.  Sen farkli dusunuyorsan, bilmemem tabii.
Ben her iki seneye de iki kilit oyuncunun kaybından sonra başladığımızı söylemek istemiştim.
Diğer taraftanda, Udoh-Bogdan ın 2016/2017 takımındaki yerleri ile Gou-Bjelica nın 2014/2015 takımındaki yerleri oran olarak aynı olabilir.

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Doğuş 71-67 Khimki Moskova - Euroeleague 9. Maç :
« Yanıtla #691 : 21 Kasım 2017, 10:48:57 »
Geçen hafta evimizde Olympiakos'a kötü bir 15 dakika sonrası yenilmiş sonrası Cska Moskova'yı yenip moral bulmuştuk
Ruslar ile devam ediyoruz.
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2017, 22:45:40 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
işi baştan sıkı tutup coşmalarına izin vermezsek kazanırız. sert oynamak gerektiğini düşünüyorum
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Bu senenin suprizi Khimki ile oynuyoruz. Sene basinda Cem Agrak da sans vermiyordu Khimki'ye ama, iyi takim kurdular ve zor maclara ekstra konsantrasyonla cikiyorlar ...

Shved milli takimi secse hos olurdu, ama ne yazik ki bize karsi sahada olacak .... sonucta zor mac, ama keyifli de gececegini tahmin ediyorum...

Ic saha avantajini kullanmamiz lazim...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Euroleague'de ve kendi liglerinde arka arkaya kaybediyorlar. Bol bol üçlük sallayan bir takım. Forma değiller. Son maçtaki son saniye sayısı bir cok acıdan moral olmustur diye düşünüyorum. Ust üste iki ic saha mağlubiyeti çekilmez. Oli maçındaki gibi gevşemeyelim yeter.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Shved'i 15 sayının altında tutarsak yeneriz. 15-20 arası atarsa zorlanırız, 20 sayı üstü atarsa kaybederiz. (Bu nasıl matematik diye sormayın ben de bilmiyorum. :D )
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Shved'i 15 sayının altında tutarsak yeneriz. 15-20 arası atarsa zorlanırız, 20 sayı üstü atarsa kaybederiz. (Bu nasıl matematik diye sormayın ben de bilmiyorum. :D )
))) güzel mantık aslında ama tersi de düşünülebilir. shved bencil oynadıkça takım düşüyor oyundan. ben şahsen bireysel performanstan korkmuyorum, durdurulması gerektiği zamanda ilgili kişi durdurulur ama takım olarak coşmamaları lazım..
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Gene bir takım 2 malubiyet sonrası geliyor, zor maç olacak.
Shved aynı ortalamalarıyla decam etsin kaç sayı attığının önemi yok. %29 3 lük (ki en iyi maçında 4/9, en kötüsünde de 1/8 atmış) ve %41 2 lik (en kötü 1/8, en iyi 8/12) yüzdelerine razıyım, yeterki savunma ribaundlarını vermeyelim.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
taraftar iyi olsun macta yeneriz..yoksa isimiz zorlasır gene...

• Üye
bu arada rakipte a.gill sakat..honeycutt sakat...olmayacak..
robinson da ligde oynamamıs sanırsam ama bizim macı bilemiyoruz..

JENKINS, MARKOVIC, ZAYTSEV
SHVED, VIALTSEV
ANDERSON,MONIA
THOMAS, ZUBKOV
ROBINSON, TODOROVIC, SOKOLOV

olacaklar..
zaytsev, vialtsev, todorovic ve skolov gibi adamların katkıları cok sınırlı bu takımda.oynamıyorlar zaten adam gibi...
monia, zubkov ikilisi gill ve honeycutt yokken oynuyorlar...

jenkins, markovic, shved, anderson, thomas, robinson gibi bence el duzeyi icin iyi 6 adamları var...
hele su jenkins ve markovic cok top calıyor..keza anderson...dikkat etmemiz lazım...

tempolu bir macta taraftar destegi ile cok rahat geceriz bence khimki yi savunmamızla...dagılabilirler...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
4. Fenerbahçe Doğuş (5-3)
7. Khimki Moskova (5-3)

Bugüne kadar oynadığımız 6 maçta 4-2 üstünlüğümüz var. İçeride oynadığımız 3 maçı da kazandık.

"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Zubkov milli takıma çağırıldı eğer giderse hücumu rakip pota altına yıkmak lazım. Şimdiye kadarki rotasyonlarını düşününce anderson ın 4 ten süre alması yüksek ihtimal. Fiziksel yıpranmalarını sağlayabilirsek maçı koparırız yoksa 2 sene önceki gibi başa baş gider.

• Üye
dogru zubkov olmazsa iyice daralacak rotasyonları...todorovic sure alır...monia ve anderson 4 numaraya kayabilir..
hatta zaytsev de ukrayna kadrosunda..

JENKINS, MARKOVIC
SHVED, VIALTSEV
ANDERSON,MONIA
THOMAS
ROBINSON, TODOROVIC, SOKOLOV

gibi bir kadro olacka herhalde ellerinde..

mac genelinde markovic-jenkins-shved-anderson (monia)-robinson (thomas) gibi rotasyonu cok gorebiliriz..kısa 5 tarzı...
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2017, 17:06:07 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
))) güzel mantık aslında ama tersi de düşünülebilir. shved bencil oynadıkça takım düşüyor oyundan. ben şahsen bireysel performanstan korkmuyorum, durdurulması gerektiği zamanda ilgili kişi durdurulur ama takım olarak coşmamaları lazım..

Katılıyorum, Shved in skorer oyunundan ziyade sürpriz oyuncu bulmasınlar yeter.
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Olympaikos maçı gibi maç senede 1 veya 2 kere olur. o maça çok iyi başlayıp bir ara farkı 12 ye bile çıkartmış sonra biz kontak kapamış onlar ise vites artırmıştı.
Dixon ilk geldiği sene Khmki maçında efsane oynamış ve koç ona sarılmıştı, Dixon'ın da Euroleague'e geri dönüş maçı olsun diyorum

kazanırız rahat kazanırız.