Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Nunnaly'nin Pengos'u savunamaması normal.. orada hocanın Sinan'ı denememesi ilginç.. 2-3 dakika verse başına biraz sertlikle yıldırabilirdi

Çevrimdışı ata771

• Üye
Nunnaly'nin Pengos'u savunamaması normal.. orada hocanın Sinan'ı denememesi ilginç.. 2-3 dakika verse başına biraz sertlikle yıldırabilirdi
onu sinanda savunamazdı en azından dixon denenip perdelere takılmazdı

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Cidden tuhaf bir maç oldu. Sloukas'a diyecek bir şey bulamıyorum...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
4te 4 ün zor olduğunu düşünüyorum. Maccabi deplasmanı nazar boncuğu olabilir. Hafta sonu Murat Murathanoğlu takımın erken form tutmasından dolayı Obradovic in bu ay içerisinde bir maçı izleyebileceğini daha açık bir ifade ile takımın yenilmesine izin verebileceğini iddia etti. Mantığını da idmanları sertleştirme stratejisi olarak ifade etti. Rahmetli Aydan Siyavuş takımı erken form tuttuğunda bu yola başvururmuş (!) Bu tür bir şey olmasa da double hafta olması hasebiyle maccabi maçında zorlanacağımızı düşünüyorum. Zalgris maçında da zaman zaman kriz anları olacaktır, seyircinin sabırlı olması lazım; iki top girmedi diye homurdamadan destek olması lazım. Oyuncuların da etten kemikten insanlar oldukları kazanılan üç zorlu deplasmandan sonra motivasyon sıkıntısı çekebilecekleri göz önünde bulundurulmalı...

Maç öncesinde Murat Murathanoğlu nun yorumuna pek de inanmayarak dikkat çekmiştim. Bugün salondaydım Obradovic in tepkilerine özellikle dikkat ettim. Maça müdahale etmedi desem abartı olmaz. Yoksa savunmadaki yumuşaklığın hücumdaki kısırlığın başka izahı yok...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Valla ben ''oyuncular nasıl olsa kazanırız demiş'' sözüne katılmıyorum. Obra'nın olduğu yerde böyle bir şey olmaz.

Bizim oyunumuz yetmedi bugün. Daha 2-3 gün önce ''peş peşe Zalgiris ve Kızılyıldız ile oynucaz, bunlar basketbolu bilen takımlar, Malagaya Milanoya benzemez'' dedik. Bunu buradan biz bile düşündüysek Obra nelerini düşünmüştür.

Gevşeklikten değil, iyi savunma yapan ve basketbolu bilen takımlara karşı oyunumuz yetmiyor, işin özü bu.

Olympiakos maçının kopyası oldu. Orda da maçı kaybedeceğimizi hissettik, burda da hissettik.

Hatalarımızı sayıyoruz hepimiz. Milaknis gibi Avrupanın en tehlikeli şutörlerinden birini boş bıraktık ve herif soktu. Peşinden Pangos'u tutamadık ve o da soktu. Biz adamları yıkamadıkça cesaretlenip daha iyi oynadılar.

Bu takım 67,5 sayı yiyen bir takım. Murathanoğluyla Ismail de ''çok iyi savunma yaptık'' dedi durdu. Nereye çok iyi savunma yaptık??? İlk çeyrek dışında ve 4.periyodun belli bölümleri dışında sindik ve yenilgiyi kabullenir hâlâ geldik.

Bu Sloukas'a birisinin artık hatırlatması lazım. Sen bir Bogdanovic değilsin aslanım.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 89-90 Zalgiris Kaunas - Euroleague 12.Maç
« Yanıtla #1010 : 14 Aralık 2017, 23:17:15 »
Kendi sahamızda rahat 1 tane maç yok. En azından iç sahada süre almayan adamları falan sokup koç maçın havasını değiştirirdi önceki yıllarda. Bu sene bütün maçlarda aynı oyuncular oynuyor sürekli iyi veya kötü. İç sahada 2 yenilgi fazla bizim gibi bir takım için hadi oly maçı neyse ama zalgiris olmaz
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2017, 23:22:39 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1011 : 14 Aralık 2017, 23:19:18 »
Evimizde galibiyet ile devam edeceğiz
zor maç filan diye bekleyen varsa hayal kuruyor demektir.

rahat kopartırız.
Zagrise saygı duymakla beraber bizim kalibremizde bir rakip kesinlikle değil
hocam mutlaka yeni birşeyler deneyecektir.

Barca maçının yıldızı Kostas'ın bu kadar rezil oynayacağı hesapta yoktu.Adam 26 buçuk dakika sahada kalıp -1 verimlilikle oynadı.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2017, 23:19:38 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1012 : 14 Aralık 2017, 23:24:02 »
Barca maçının yıldızı Kostas'ın bu kadar rezil oynayacağı hesapta yoktu.Adam 26 buçuk dakika sahada kalıp -1 verimlilikle oynadı.

Şu ana kadar kaybetttiğimiz beş maçın dördüne, onun kötü oyunundan çok, ne yazık ki kötü kararları damga vurdu. Bir oyun kurucu için kötü karar, kötü oyundan daha kötü...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1013 : 14 Aralık 2017, 23:28:17 »
Amk sinirden sıkıntıdan 1 paket sigarayı içmedim, yedim adeta.

Seyirciye de ayrıca takığım. Kombine sistemine sokayım, Vesely garibim elinde telefonla oynayan seyirciyi costurup maçın içine sokucam diye hayvan gibi smaçları vura vura bir hâl oldu. Geçen sezon seyirci oyuncuyu azdırırdı, şimdi oyuncular seyirciyi azdırma telâşında.

JT konusunda pes ettim. Vesely'yi dinlendirecek kadar bile oyunda kalamıyor malesef. Yetersiz transfer olarak adını yazdırdı. Yolları ayırma ve Udoh'u geri getirme şansımız olsa keşke.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1014 : 14 Aralık 2017, 23:29:02 »
Koçun maç sonu açıklamalarına bakarsak çok önem vermemiş gibi maça zaten ortalama 70 sayı yiyen bir takım oyuncularının bu kadar konsantrasyonsuz oynamasını açıklamak çok zor pangos kim abi bu kadar rahat oynatır mı bir kısayı obra takımı

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #1015 : 14 Aralık 2017, 23:33:23 »
Şu ana kadar kaybetttiğimiz beş maçın dördüne, onun kötü oyunundan çok, ne yazık ki kötü kararları damga vurdu. Bir oyun kurucu için kötü karar, kötü oyundan daha kötü...
Bu yoruma aynen katılıyorum. +20 ile kazandığımız bir maçta her attığını soksan ne olur, bir pozisyon, bir karara indirgenmiş maçlarda iyi oyuncuyla yıldız oyuncu farkı ortaya çıkıyor. Üzüldük maalesef, telafisi olmadığından değil kaybediş şeklimiz beni kırıyor
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1016 : 15 Aralık 2017, 00:22:57 »
bu maçın iyi tarafı kendi adıma konuşuyorum obra gidince kim gelmeli sorusunun cevabını aldım

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1017 : 15 Aralık 2017, 00:26:17 »
Gene bir mağlubiyet, gene erken erken asıp kesiyoruz. Hayırlısı bakalım, şu Mayıs bir gelsin de...
Kara deryalarda bir FENERsin!

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1018 : 15 Aralık 2017, 00:27:36 »
Bizi sevindiren de FB SK bu takım, heyecanlandıran da bu takım yenilgide galibiyette degilim de 24 saniye var sn 24 saniye 15 sn varken 3 kisinin arasına girmenin mantıgı nedir?Bir de macı koparmısken 2 perdeye takılması Wananın ona sasırdım.
Yoksa 8G bu takım aldı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1019 : 15 Aralık 2017, 06:46:19 »
uLANOVAS da gelmemiş..
tüm zalgirisi toplanıp gelse yine fark etmez

:)