Bu sene hiç maça gidemedim ama geçen sene ortamı ateşleyen birşeye ihtiyaç oluyordu.. Ondan sonra tepkiler ve baskı artıyordu. Bu sene rehavet oldugunu düşünüyorum.. Klübün kombine politikası çok saçma gelmiyor bana ama öğrenci indirimi, üst kata da daha etkin bir grup gelebilir.. Yönetimin bu tarz birşeyler organize etmesi gerekir ama pek umutlu değilim.. Alt kattaki kitlenin genel anlamda bir ateşlemeye ihtiyacı var. Anonscu bazen bunu yapmaya calısıyor ama yetersiz. Sarı trübün + üst katta bir etkili grup iyi olabilir.
tartısmamız geeken konular bunlar iste...fikir uretelim naısl gelisiriz diye...
bizim burada takımı knusarak gelistirme durumumuz yok herhalde...onu hoca ve yardımcıları ile oyuncular hallediyor zaten...bizden akıl alacakları yok...haa kotu gide relestiri olur o ayrı...konusuruz ama kendimize konusuruz...
ama biz kendimize bakmadan direkt hoca surada hatalı , oyuncu surada hatalı dersek olmaz...igneyi baskasına batır ama cuvaldızı kendine demisler...
once bizde kendi ozelestirimizi yapacagız...nasıl etkin hale geliriz nasıl baskı kurarız onu cozmemız lazım...
her trıbune oraya atesleyecek gruplrın yerlesmesi, yad aorganize edilmesi bu isin..ogrenciye ucuz bilet...
anonscu ile ilgili yeni fikirler, yonetimle konusularak bayrak sokulması, korna calınması falan bizim asıl isimiz...
biz sadece o hatalı bu hatalı demeyi biliyoruz...ya peki biz?
ne olur biraz da bu yonden bakalım bu ise...
cunku elimizde buyuk bir potansiyel var hocasıyla, oyuncusuyla,sponsoruyla...
biz de taraftar olarak bu olusuma elimizdne ne geliyorsa fazlasını vermeliyiz...