Seyirciden başlayayım; evet sinir bozucular, evet hepiniz gibi maç boyunca ben de ana avrat sövdüm, ama muhteşemler. Bizim sarı tribünün bütün salonu kapsayan hali. Antiç'i çok arayacağız, Bolden gibi at hırsızlarına iyi cevap veriyordu ama bu sene oyunun içinde bu tür heriflere cevap verecek adamımız yok, belki de en büyük eksiğimiz bu. Gigi Datome, bu adamı bunun için çok seviyorum; en berbat maçlarında dahi yerdeki topa atlar, mücadele eder. Jason Thampson'ın sigortası Kaliniç diye düşünüyordum ama durumu ciddiyse işimiz var demektir. Play off ve final four seviyesinde çok canımızı yakar bu durum. Umarım kendine gelir de bu cümleleri ağzıma sokar. Maccabi seyircisinin koro halinde Vesely'e sövmesine ve Bolden'ın maskaralıklarına burada cevap vermeliyiz diyeceğim de kiminle cevap vereceğiz? Umarım sarı tribün bu konuda da ateşleyebilir salonu rövanş maçında. Gecenin en sevindirici olgusu Dixon'ın geliyorum mesajıydı. Vesely' ye de saygılar, hafta sonu dinlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum ama Obradovic varken bunu buraya yazmam dahi terbiyesizlik, Allah affetsin. Yazayım mı yazmayayım mı diye çok düşündüm ama yazma kararı aldım; Wanamaker'ın yaptıklarını Sloukas yapsaydı sanırım Filistin askısına çekilirdi bugün. Yanlış anlaşılmasın eleştiriye lafım yok, yakındığım nokta Kostas'a bel altı vurulması. Bu formda çok görmedim ama yerli malı yurdun malı şiarıyla yola çıkan yerli sevicilere bir cevabım olacak. Euroleuge maçında topu sahaya sokarken çizgiye basacaksa yerli merli oynamasın arkadaş. Oyun içinde hata olur, şut sokamazsın vesaire ama bu seviyede bu tür şeylerin affı yok, biz affetsek bile el affetmiyor, kafana vuruyorlar işte. Son söz, maç içinde yapılan bir sürü anlamsızlığın telafisi olan bir maçta vuku bulması çok sevindirici, Obradovic çok güzel değerlendirir bu maçı diye düşünüyorum...