Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 288506 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Ynt: Maccabi Fox Fenerbahçe Doğuş 21.12.2017 22.05
« Yanıtla #1185 : 21 Aralık 2017, 23:48:37 »
Gerim gerim gerildim AMK bu salon da bunlara koymak şart oldu artik yapmadıkları pislik kalkmadi

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #1186 : 21 Aralık 2017, 23:49:17 »
bence açık ara hücumda çok kötüydük hakemler saçmalıyor ama %20 üçlük nedir anlamadım. üstelik çok zorlamada değil hiç biri. hiç şut sokmadan maçta bu kadar kalmakta mucize bence. ben bir yerde yüzdeler düzelir diye bekliyordum ama olmadı. yapacak bişey yok bu double weekler bize yaramıyor

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1187 : 21 Aralık 2017, 23:55:31 »
Javor piçi bir kenara, kabul etmek lazım ki hücumda kötüyüz bu maçta. Hücumda kötü olunca savunma da düşüyor haliyle.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1188 : 21 Aralık 2017, 23:56:38 »
Abi şubatta JT'nin biletini kesip tartısmasız göndermeliyiz. Olan Vesely'ye oluyor, dinlenemiyor hiç.

Derhâl gönderip birini bulalım. Verdiğimiz süre yeter, çok umutluyduk ama olmadı, tutmadı.

Yerine direkt katkı verecek birini bulup getirelim.

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1189 : 21 Aralık 2017, 23:59:51 »
bu macta herkes kotuydu
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #1190 : 22 Aralık 2017, 00:03:25 »
bu macta herkes kotuydu

Neredeyse hiç çıkmayan vesely - ki psikolojik ve fiziksel olarak aşırı zorladılar- ve sakat sakat oynayan datomeyi tenzih etmek lazım diye düşünüyorum

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1191 : 22 Aralık 2017, 00:05:54 »
Tek kelime ile sokak basketbolu oynayan bir takım Maccabi. Ne oynadıkları belli değil. Piere Jackson denen sokak topçusu istediği gibi at koşturdu.
O kadar kötü şut attık ki takım olarak tüm takım bu kadar mı cenabet olur.

Kaunas maçının önemi bu maçta daha iyi anlaşıldı. Şimdi Real ile oynayacağımız maçta olası bir kaza bizi 7-8 sınırına getirir.

Barca maçında mükemmel oyna Kaunas maçında dökül, Kızılyıldız maçında mükemmel oyna Maccabi maçında dökül. Şu istikrarı bir türlü yakalayamıyoruz.

Ayrıca son olarak bu Thompson denen adamın suratını görmeye dayanamıyorum artık.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 00:06:25 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1192 : 22 Aralık 2017, 00:09:04 »
Dixon ve Vesely dışında herkes döküldü. Wanamaker'ın en kötü maçıydı. Ama Sloukas sürekli blok yiyerek, Nunnally de her topu yanlış yanlış kullanarak ona eşlik etti. Kızılyıldız maçından sonra 48 saatte bu kadar değişim olmamalıydı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1193 : 22 Aralık 2017, 00:11:51 »
Abi şubatta JT'nin biletini kesip tartısmasız göndermeliyiz. Olan Vesely'ye oluyor, dinlenemiyor hiç.

Derhâl gönderip birini bulalım. Verdiğimiz süre yeter, çok umutluyduk ama olmadı, tutmadı.

Yerine direkt katkı verecek birini bulup getirelim.

Beklenen katkıyı veremeyecek gibi gözüküyor, eyvallah da yerine gelen adamın alışması da Haziran'ı bulur. Umarım Kaliniç'in ciddi bir sakatlığı yoktur, yoksa işimiz zor.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #1194 : 22 Aralık 2017, 00:12:30 »
Her şeye rağmen (şut yüzdemiz sakatlıklar thompson şanssızlık) her şeye rağmen kazanabilirdik ama affınıza sığınarak yazıyorum bu kadar orospu çocuğu bir hakem 3 lüsü izin vermedi. adil değil maccabinin yaptığı 2 faule 1 çalsalar adamlar maçı bitiremeyecekti. Bu kadar şerefsizlik olmaz. Şube cidden artık bir şeyler yapmalı. Çünkü göz göre göre aleni takımın hakkını yiyorlar ve gün geçtikçe bunu daha korkusuz yapıyorlar. Son 1 sözde jason için söyleyeyim abi olmuyorsa zorlama artık yararı geçtim zarar vermesen sevinçten havalara uçuyoruz vesely e melli ye ayıp

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1195 : 22 Aralık 2017, 00:16:37 »
Tabi sistem takımı olan Zalgiris'e yenilmek biraz daha kabullenilebilir bir durum, ama şu Maccabi'ye 3 maçtır yenilmek kötü. Topu alan potaya gidiyor, hiç top bile çevirmiyorlar. Ama sürekli kolay sayı buldular böyle. Yani böyle bir durumda 4. çeyreğin başında göstermelik bir baskı yüzünden geride eksik kalmak çok anlamsızdı. Zaten oradaki sportmenlik dışı faulle açıldı fark. Böyle maçlarda geriden gelip bir türlü öne geçemeyip sonra tekrar kopmak da alışık olduğumuz bir durumdu zaten.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 00:18:01 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1196 : 22 Aralık 2017, 00:17:34 »
Yenilmeyi en çok hak ettiğimiz maçtı her türlü hakem saçmalıklarına rağmen. Bu tarz sürekli birebir üstünden oynayan takımlar bizi hep zorluyor ama normal bir haftada oynansaydı daha konsantre çıkardık bu maça kimse kafaca maçta değildi. Vesely böyle ne kadar oynayacak daha uzun almamak büyük hata olur umarım bir plan vardır thompson yaptığı hatalar çaylak oyuncu işleri böyle adamın gelişim göstermesi imkansız ortaya bir şey koyamıyor bile . Khem birch falan oynamıyor orlando da ona gidilebilir umarım olur böylr bir şey.Son bir şey de adamların salon ortamına bak bizim salona bak üzülüyor insan

Not:bu rövanş maccabi maçını iple çekiyorum bu şerefsizlere karşı döve döve oynamak lazım kane bolden falan alayı dayaklık

libertafb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1197 : 22 Aralık 2017, 00:25:17 »
Yenilgi degilde affedersiniz o serefsiz picleri tribünde gördügümde cinnet geciriyorum. Bolden ve jacksona ayri kil oldum. Fener geldigi zaman sikleri kalkiyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1198 : 22 Aralık 2017, 00:28:25 »
Seyirciden başlayayım; evet sinir bozucular, evet hepiniz gibi maç boyunca ben de ana avrat sövdüm, ama muhteşemler. Bizim sarı tribünün bütün salonu kapsayan hali. Antiç'i çok arayacağız, Bolden gibi at hırsızlarına iyi cevap veriyordu ama bu sene oyunun içinde bu tür heriflere cevap verecek adamımız yok, belki de en büyük eksiğimiz bu. Gigi Datome, bu adamı bunun için çok seviyorum; en berbat maçlarında dahi yerdeki topa atlar, mücadele eder. Jason Thampson'ın sigortası Kaliniç diye düşünüyordum ama durumu ciddiyse işimiz var demektir. Play off ve final four seviyesinde çok canımızı yakar bu durum. Umarım kendine gelir de bu cümleleri ağzıma sokar. Maccabi seyircisinin koro halinde Vesely'e sövmesine ve Bolden'ın maskaralıklarına burada cevap vermeliyiz diyeceğim de kiminle cevap vereceğiz? Umarım sarı tribün bu konuda da ateşleyebilir salonu rövanş maçında. Gecenin en sevindirici olgusu Dixon'ın geliyorum mesajıydı. Vesely' ye de saygılar, hafta sonu dinlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum ama Obradovic varken bunu buraya yazmam dahi terbiyesizlik, Allah affetsin. Yazayım mı yazmayayım mı diye çok düşündüm ama yazma kararı aldım; Wanamaker'ın yaptıklarını Sloukas yapsaydı sanırım Filistin askısına çekilirdi bugün. Yanlış anlaşılmasın eleştiriye lafım yok, yakındığım nokta Kostas'a bel altı vurulması. Bu formda çok görmedim ama yerli malı yurdun malı şiarıyla yola çıkan yerli sevicilere bir cevabım olacak. Euroleuge maçında topu sahaya sokarken çizgiye basacaksa yerli merli oynamasın arkadaş. Oyun içinde hata olur, şut sokamazsın vesaire ama bu seviyede bu tür şeylerin affı yok, biz affetsek bile el affetmiyor, kafana vuruyorlar işte. Son söz, maç içinde yapılan bir sürü anlamsızlığın telafisi olan bir maçta vuku bulması çok sevindirici, Obradovic çok güzel değerlendirir bu maçı diye düşünüyorum...

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1199 : 22 Aralık 2017, 00:31:47 »
Bir de işin hakem ve seyirci boyutu var. javor denen şerefsiz zaten fırsat kolluyordu da abarttılar işi. Her penetrede bizimkilere balyoz indirir gibi vurdular, verilmeyen  10 tane faul vardır kesin. Ancak seyirci etkilemese bu kadarı da olmazdı, yılda 1-2 play off maçı dışında şu ortamı yaratamayacak olmamız gerçeği moral bozucu. OAKA, Nokia Arena, Pionir gibi salonların kaotik atmosferi hakemleri cidden etkiliyor. Mesela bazı arkadaşlar, bunun futbol taraftarlığına girdiğini ve çirkin olduğunu düşünüyor ama gerçek de ortada.