Öncelikle herkese merhabalar, bu sezon pek giremedim foruma ama bu maç için yazmak istedim arkadaşlar.
Bu maç beni bir Fenerbahçeli olarak çok rahatsız etti çünkü Maccabi'nin bizi sadece yenmek değil, küçük dūşürmek, sindirmek, ezmek için sahaya çıktığını hissettim. Ki sosyal medyada başka arkadaşların da benzer şekilde hissetikkerini gördüm ve dūn gece gözüme uyku girmedi. Zaten bunlara o playoff serisinde 3-0 koyduğumuzdan bu yana bize karşı özel bir kinleri, nefretleri var gibi hissediyorum, çok açık bizim maçlara özel olarak bileniyorlar. Taraftar ve oyuncularının yüzlerindeki ifadelerden bunlar okunuyor zaten.
Dūnkü maçta ama bilerek bilmeyerek Kalina'mızı sakatladïlar, Gigi'nin kaşını patlattılar, būtūn maç türlü çirkeflikle Veysel'i oyundan attırmak için uğraştılar ama başaramadılar. Hakemler de o atmosferde inanılmaz kayırdılar bunları ve bütün bunlara rağmen, pek de iyi olmayan oyunumuza rağmen oradan aslanlar gibi başımız dik, alnımız açık çıkmayı başardık.
Şimdi 20 Mart'ta İstanbul'a salonumuzda maç yapmaya geldiklerine, o sahaya çıkmış olduklarına pişman etmezsek takımla birlikte bize yazıklar olsun arkadaşlar. Bu yıl işlerim nedeniyle pek maça gidemedim ama o maça iki elim kanda da olsa mutlaka gidip sesim kısılana kadar bağıracağım. Lütfen ama lütfen o maça gelin hanyayı konyayı gösterelim şunlara. Orada inanılmaz bir atmosfer yaratmalı ve Real'e 2 yıl önce attığımız 100lük şamarın birkaç tık üstünde paramparça etmeliyiz bunları.