Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 287844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bekledigim gibi cska'dan +100 yiyip, +25 fark yediler..

simdi bizim macta sansları olmadıgı halde ibnelik yapacaklar...umarım sakatlık olmaz...

mccollum-douglas / sloukas-dixon
simon-dragic / wana-melih
motum-birkan / datome - guduric
brown / vesely - melli
dunston-stimac / thompson-ahmet

herhalde sinan ve barıs oynamaz bu mac gene..

9 kisiler...tek korkum stimac'ın extra hucum rebleri..umaırm az oynatır ergin'de rahat ederiz...

yol yorgunu olacaklar...2 defa ucak yolculugu...biz ise hic seyahat etmeden direkt maca cıkacagız..bunu degerlendirmek lazım...ozellike sinan erdem'de taraftar iyi olacka..ona seviniyorum tempo yapacagız...efes istese de bu takımla tempo yapamaz...simon-dragic-motum-stimac uygun degil bu ise...

yani bizim de +90 ataagımız bir mac olabilir...umarım 75 den fazla da yemeyız...

92-74 kazanırız diyorum....

« Son Düzenleme: 18 Ocak 2018, 13:24:51 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 67-62 Panathinaikos / Euroleague 18. Maç
« Yanıtla #1531 : 18 Ocak 2018, 13:30:41 »
Melli kostas nasıl sıfır katkı ya cidden merak ediyorum siz hangi göz ile maç izliyorsunuz
Taşşak değil ciddi soruyorum
İzah ederseniz mutlu olurum
Kostas gereğinden fazla topla oynuyor.24 saniyenin 17 sniyesi top elinde.son 7 saniye birşeyler yapmaya çalışıyor ve genelde batırıyor. Bence sloukas son topları vs bitirecek adam değil.asist özelliği üzerinden yürüse cok daha başarılı olur.melli dün iyi başladı ama koç kenera aldı uzun süre dönüşünde kafa gidikti.üst üste 3 serbest atışı kaçırırmı sence melli? Akabinde bir üçlük kaçırdı vs. Yani gözlerinde bir özgüven eksikliği vardı dün niyeyse. Olabilir. Ama wana baştan beri bizim takımın ruhuna aykırı herşeyiyle. Boby girince içimi bir heyecan basıyor. Ateşi isteği görüyorsun. Taşşak geçmeden sordun, taşşak geçmeden anlattım.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1532 : 18 Ocak 2018, 13:39:14 »
Ben şımarıklık olduğunu düşünmüyorum. Profil değişti sadece. İzleyen insanlar değişti.

Ömründe basketbol maçı izlememiş sevgilisine kombine hediye eden yavşaklar var. Ulan pezevenk git sevgiline romantik bir şey al, kombine hediye etmek ne demek?

Bu sene hiçbir maça gidemedim işlerimden dolayı. Tv açısından gördüğüm kadarıyla kameranın tam karşısında olan tribün resmen tiyatro seyircisi. ''şşş gürültü yapmayın izleyemiyoruz'' diyecekler neredeyse.

Obra basın toplantısında bunları kalaylarsa belki ayıkırlar. ''Desteklemeyecekseniz gelmeyin'' diye çıkışması lazım.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1533 : 18 Ocak 2018, 13:41:01 »
Ben şımarıklık olduğunu düşünmüyorum. Profil değişti sadece. İzleyen insanlar değişti.

Ömründe basketbol maçı izlememiş sevgilisine kombine hediye eden yavşaklar var. Ulan pezevenk git sevgiline romantik bir şey al, kombine hediye etmek ne demek?

Bu sene hiçbir maça gidemedim işlerimden dolayı. Tv açısından gördüğüm kadarıyla kameranın tam karşısında olan tribün resmen tiyatro seyircisi. ''şşş gürültü yapmayın izleyemiyoruz'' diyecekler neredeyse.

Obra basın toplantısında bunları kalaylarsa belki ayıkırlar. ''Desteklemeyecekseniz gelmeyin'' diye çıkışması lazım.

gitsin tek taş, bes taş alsınlar cidden..bu ne yaa...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1534 : 18 Ocak 2018, 13:43:55 »
Kostas gereğinden fazla topla oynuyor.24 saniyenin 17 sniyesi top elinde.son 7 saniye birşeyler yapmaya çalışıyor ve genelde batırıyor. Bence sloukas son topları vs bitirecek adam değil.asist özelliği üzerinden yürüse cok daha başarılı olur.melli dün iyi başladı ama koç kenera aldı uzun süre dönüşünde kafa gidikti.üst üste 3 serbest atışı kaçırırmı sence melli? Akabinde bir üçlük kaçırdı vs. Yani gözlerinde bir özgüven eksikliği vardı dün niyeyse. Olabilir. Ama wana baştan beri bizim takımın ruhuna aykırı herşeyiyle. Boby girince içimi bir heyecan basıyor. Ateşi isteği görüyorsun. Taşşak geçmeden sordun, taşşak geçmeden anlattım.

Dun Sloukas a laf etmeden once macta wanamaker i izledin mi hocam (ki ona bile sifir katki verdi denmemeli, savunmada fena degildi)

Hele Melli icin yorumunu hic anlamadim. 3 adet atis kacirdigi icin mi sifir katki verdi? Bence dun rolu yada gorevi savunma sertligi yaratmak ve dis atisti, ikisini de basari ile yerine getirdi. Ve dunku macta Thompson in aldigi alikisin yarisi Melli sayesindedir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1535 : 18 Ocak 2018, 13:52:09 »
Yazının sahibi eski bir hakem, Ufuk Akyüz;

http://www.basketfaul.com/haber?haber=69986

Bu ikinci linkte yer alan videodaki karar da eski hakem ağbimizi destekler mahiyette olmuş

http://www.basketfaul.com/haber?haber=69971

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Stimaç ne kadar çok süre alırsa bizim için daha iyi abi. Bu kadar savunma defosu olan uzun az bulunur

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1537 : 18 Ocak 2018, 14:15:32 »
Teşekkür ederim

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Çok dengesiz adamları var. Milano maçında Dragic %100 ile şut attı, McCollum da malum, bazen attığı giriyor. Simon da bizim maçlarda çoşan birisi.
Bu isimlerden birisi kariyer maçını oynamazsa ve Wana/Sloukas da ortalamalarının altına inmezlerse hiç sıkıntı olmaz. Yoksa gene kasarız..

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #1539 : 18 Ocak 2018, 14:31:03 »
Sloukasın topu fazla oyaladıgı kısmına katılmıyorum bazen bizim oyuncular perdeden cıkamıyor veya pozisyon hazırlanamıyor o zaman sloukas verdigi topu alıyor.. Bu genelde sahada sloukasın eline baktıgımızda oluyor yani Obra ile alakalı bir durum. Obra özellikle sloukasın oyuna hukmetmesine ve mental kısmı aşmasını istiyor bana göre..

Wanamaker dixon guduric ile beraber defalarca oyun onlar üzerinden aktı veya sloukas diğer oyunculara pozisyon hazırladı.. Nedense iyi yaptıgı seyler esgeçilen bir adam oldu sloukas bu da maç sonlarındaki mental hataları yüzüden oluyor tahminimce.. Asist rakamları gayet iyi bu sene..  Bence euroelagede perdeleri en iyi kullanan oyunculardan biri sloukas.. En önemli sorunu mental ve güçsüz olması.. Son periyot topa baskıda çok zorlandı..

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
« Yanıtla #1540 : 18 Ocak 2018, 14:38:16 »

Dun Sloukas a laf etmeden once macta wanamaker i izledin mi hocam (ki ona bile sifir katki verdi denmemeli, savunmada fena degildi)

Hele Melli icin yorumunu hic anlamadim. 3 adet atis kacirdigi icin mi sifir katki verdi? Bence dun rolu yada gorevi savunma sertligi yaratmak ve dis atisti, ikisini de basari ile yerine getirdi. Ve dunku macta Thompson in aldigi alikisin yarisi Melli sayesindedir.
Hocam haklısın sıfır katkı demek ağır olabilir ama bunun sebebi belkide beklenti yüksekliğidir. Melli cok begendiğim oyun bilgisinin üst düzey olduğunu düşündüğüm bir oyuncu.üstüste 3 faul kaçırması olamayacak birşey değil ama melli kumaşında biri daha iyiisini yapar. Dün konsantre eksikliği gördüm yada tam odaklanamama.belki bir sorunu vardır olabilir.wana nın duruşu, hırsı, bence yetersiz.takımın enerjisini bennet kadaar emmese de yükseltmediği kesin.
Neticede: herkes aynı maçı izliyor ama herksin farklı düşünceleri veya tespitleri olabilir.anlayışla karşılamak lazım. Yoksa obranın olduğu yerde mücadele etmeyeenin yeri yok. Herkes mücadele ediyor ama hepimiz daha iyisini istiyor bekliyoruz.

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
« Yanıtla #1541 : 18 Ocak 2018, 14:39:15 »
Teşekkür ederim
rica  ederim cem bey

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #1542 : 18 Ocak 2018, 14:41:58 »
Mesela herkesin acayip kızdıgı bir pozisyon vardı sloukasa, gistle kalıp hook denedi sacma sapan :) Ancak ters eşleşme olunca bunu kullanıyoruz zaten sloukaslık durum değil, sadece bitirme konusunda kötüydü.. Dixon ve Wanamaker da aynı şeklide Gistten blok yediler birkaç pozisyon sonra..

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #1543 : 18 Ocak 2018, 14:44:00 »

Taraftar ile ilgili tek bir şey söylemek istiyorum. Özellikle böyle yüksek tansiyonlu bir maç sonrasında, tişörtün terden sırılsıklam olmamışsa ve boğazın bağırmaktan acımıyorsa, kusura bakmasınlar ama o kişilerin taraftarlıklarını gözden geçirmeleri gerekiyor.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Çok dengesiz adamları var. Milano maçında Dragic %100 ile şut attı, McCollum da malum, bazen attığı giriyor. Simon da bizim maçlarda çoşan birisi.
Bu isimlerden birisi kariyer maçını oynamazsa ve Wana/Sloukas da ortalamalarının altına inmezlerse hiç sıkıntı olmaz. Yoksa gene kasarız..

Bu macta bizim kisalarin performansi sonucu belirler. Dunston ve Brown i da oyuna sokup sokmamak bize bagli. Ama ikisinin bireysel performanslari mac sonucunu degistirmez. Sonuca etki edebilecek tek oyunculari Mc Column, onun disinda kimseden cekinmiyorum Efes'te... onu da iyi kitlersek gerisi kolay gelir. Tahminen Guduric e dusecek gorev. 

Birde konsantrasyonu yitirmemek onemli. Gergin oyunun dengesini bozmak icin kasti fauller dahil herseyi deneyebilir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....