Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 287291 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Bugün maçtan sonra klasik yok savunma yapamadık yok rakip iyiydi açıklamaları gelmez umarım. Gereken oyunculara gereken mesajlar açıkça verilir, hatta birkaçına kadrodışı verilse mutlu olurum. Bugünkü oyun ve vurdumduymazlık terbiyesizlikten başka bir şey değil.

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
Wanamaker ın vücut dili, gevşek pasları deli ediyor beni. Cool filan takılıyor ama yok abi. Bu tarz adamlarla yüreğini ortaya koyan bir boby bir vesely kıyaslanamaz.gevşekkk

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
bence şubat ayında başka maç vermeyiz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
kimse kusura bakmasın, obradoviç'in içine neven spahja kaçmış bu maç

"Yapacağınız işi z.keyim, ne haliniz varsa görün" modunda takılıyor...

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Bugün maçtan sonra klasik yok savunma yapamadık yok rakip iyiydi açıklamaları gelmez umarım. Gereken oyunculara gereken mesajlar açıkça verilir, hatta birkaçına kadrodışı verilse mutlu olurum. Bugünkü oyun ve vurdumduymazlık terbiyesizlikten başka bir şey değil.

kusura bakmada senin yorumun gördüğüm en klasik hatta klişe taraftar yorumu olmuş.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Wanamaker ın vücut dili, gevşek pasları deli ediyor beni. Cool filan takılıyor ama yok abi. Bu tarz adamlarla yüreğini ortaya koyan bir boby bir vesely kıyaslanamaz.gevşekkk
Cool Adam Bogdan'dır Bjelica'dır (sevmesem de).. Wanamaker cool olmaktan ziyade üniversitelerdeki çakma marjinaller gibi

Çevrimdışı Erdem

• Üye
  • Yer: Adana
Final oynayıp kaybettiğimiz yıl eledigimiz Baskonia , bir sonraki sezon bizi fena haşlamıştı. Malum geçen sene Oly'i yenip şampiyon olduk. Bu maç çok fena şeyler gelebilir başımıza  ::)
Dün yazmıştım başımıza gelecekleri. Bizimkilerin deşarj olması gerekiyordu. Sanirim fazlasıyla oldular. Tek üzüldüğüm nokta: Geçen seneki takım çok hırslıydı,bu seneki takımda bunu göremiyoruz . Umarim normal sezon bitiminde gecen seneki seviyemize ulasiriz...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Son Euroleague maçımızdan beri heyecanla bu maçı bekliyorum!

takım karakterimizi en bariz şekilde ortaya koyabileceğimiz bir müsabaka olmasını bekliyorum
Bobby haric karakter koyan yok. Buna koc da dahil. Bosuna heyecan...
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı hatai

• Üye
Çok kötüyüz ne yazık ki. Bunun sorumluları başta Kostas ve Wanamaker. Obra Kostas'a uyarıyı verdi. Wanamaker'ı niye bu kadar oyunda tuttu acaba.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Bu takım bir şekilde playoff oynayacak ve çok büyük olasılıkla da saha avantajıyla oynayacak. bu durum ancak cska için garanti. Herkes üzgünde bence öyle saçma sapan yorumlar yazılacak bir durum yok ortada. Benim tek anlayamadığım nokta hocanın sloukas konusundaki tutumu. tamam iyi değildi de bugün ki Wanamaker'a evlat olsa katlanılmazdı.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Bu maçta mağlubiyet normal ama 95-70 rezillik

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
oly de 100% le üçlük atan tam 5 oyuncu var. maçın özeti. dışardan bakmadan sallasalar da girecekti bugün öyle bir gündü.

100 yeseydik de iyice rahatlasaydık ama olmadı. bu yılki dibimiz de bu olsun, daha da olmaz zaten. burdan çıkarız o kupayı da alırız kimse merak etmesin.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Wana artık cidden sıktı istemiyorsa konuşsun gitsin ülkesine taşınsın bireysel antrenman yapar bir şekilde. Hatta g-league falan da takılabilir. İnsan babiden utanır azıcık. Fizik olarak neredeyse 2 katı ama babinin yaptığı savunmanın mücadelenin binde biri yok adamda.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Adamlara o özgüveni verirsen %100 de atarlar. Her attıkları girdi muhabbeti fukara edebiyatı başka bişiy değil. Haftalardır ama haftalardır diyorum Boby girmeli artık rotasyona diye. Obra'nın kimse kusura bakmasın takıntısı yüzünden aylar önce iyileşen adam oynatılmıyor. Ölüsünün ruhu bile diğerlerinden fazladır Boby'nin. Bu maç özeline de çok fazla girmeye gerek yok. Çıktık, yenildik, görevimizi yaptık dönüyoruz. Maçın özeti bu.

Ben nasıl bir takım olduğumuzu çözemedim bu sene. Bunu da ciddi söylüyorum. Şu yönümüz çok kuvvetli diyeceğim tek bir yönümüz var mı bilmiyorum. Tabloya baktığımızda da yüzde olarak başarılı bir takım var ortada ama oyun olarak bence hiç güven vermeyen de bir takım var. Saha avantajımız olmazsa F4 kalabileceğimizi düşünmüyorum.

Benim şu ana kadar emin olduğum tek şey euroleague CSKA ve diğerleri olarak ayrılıyor. Görüntüde çok rahat şampiyon olur bu sene CSKA.
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2018, 00:12:01 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Yenilgiyi bekliyordumama bu kadar ruhsuzca teslim olup değil..boby ve biraz da ahmet gerisi rezil ötesiydi..bu takıma 2 dengesiz guard fazla..zaten wana ile sözleşme 1 yıllıktı büyük ihtimalle de gider..