15, 20 değil de 10 sayının altında bitmesi ve 2. yarı daha sert oynamaya çalışıp geri dönmeye debelenmeleri seri için çok daha iyi oldu. Zaten Obra varken ne mümkün de şimdi takımın zaten ilk maçta da vurup geçtik diyerek havaya girmesi imkansız hale geldi:)
Maçın hiçbir anında aman ha durum sakata bağlıyor hissine kapılmadık. Zaten granger'ın da yokluğunda guard tarafïnda ezici bir üstünlük kurduk, pek savunamadılar. Çok rahat oynayıp her an bizim kalibremizde değilsiniz hadi çocuğum mesajını itinayla verdik.
Taraftar gayet iyiydi, maçı çok istedik, playoff'ları çok özlemişiz, ben üst taraftaydım orası bile ateşliydi düşünün:) Tek eleştirim maçın başında değil de arada mola sırasında Bogdan'a yapılan tezaruhata gerek yoktu, zaten Bogi de hemen takımı gösterdi sağolsun. Rakipte bir oyuncu bir süre yerde kaldı, kalktığında hepimiz alkışladık, fairplay anlamında çok güzel hareket oldu.
Cuma günü de aynı tarifeyi uygulayıp İspanya'ya fişi çekmeye gideriz hayırlısıyla.
Bu arada oly-zalgiris son periyot ve uzatmayı izledim. Zalgiris gerçekten sakız gibi başa bela bir takım. Oly birkaç kez farkı 5-6 sayılara çıkarıp vurup geçmeyi denedi ama her defasında inatla geri döndüler ve uzatmada da kazandılar. Bu maçın sonunu gördükten sonra eşleşmediğimize sevinmedim dersem yalan olur. Helal olsun Saras'a, kısıtlı bütçeyle taş gibi takım yaptı.Oly seriyi yine 3-2 alır diyorum ama çok zor işleri.