Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 287699 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozancan17

• Üye
  • Yer: canakkale
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 82-73 Baskonia | Euroleague Çeyrek Final 1.Maç
« Yanıtla #2325 : 18 Nisan 2018, 23:32:26 »
İlk maçlarda Calathes,spanoulis,sloukas ve pangos çok iyi oynadilar.Guardlar olarak.Yalniz 3 tanesi yunan.En iyi performans hangisinindi sizce?

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2326 : 18 Nisan 2018, 23:37:02 »
Su zalgirisi gordukten sonra bi sukur duasi mi etsek! Hem olympiakosu bu sene 3.kez yendiler, hem bir kez daha saygiyi hakettiler. Yumruk manyagi olup, dusup dusup kalkan rocky gibiler :)
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2327 : 19 Nisan 2018, 00:05:34 »
Zalgiris deplasmanda yaslamış Oly'ye ;D

Geldiği günden bu yana bu kadar konsantre, bu kadar oyuna hükmeden ve bu kadar lider ruhlu bir Sloukas'ı zor hatırlıyorum, muhteşemdi muhteşem. Hep böyle oynasın canımızı yesin.

Son 3 dk.daki Wana da iyiydi. Bu ikisinin bu kadar etkili olduğu bir maç pek yok gibiydi sezon boyu.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2018, 00:06:32 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2328 : 19 Nisan 2018, 00:07:31 »
Kalinic'in bloğu maçın özetidir benim için. Taraftarın geneli itibariyle Sloukas pek beğenilmiyor ama başarılı bir guard olabilecek potansiyel var bence. 11 asisti kayda değer. Wanamaker son bir buçuk dakika hariç müthiş oynadı, onun gelecek maçlardaki oyunu şampiyonu belirler diye düşünüyorum. Sezon boyunca taraftara gömdüm. Ama bu akşam yapılması gereken yapıldı. He daha iyi olabilir mi? Olabilir. Son çeyrek başında içinde bulunduğum diyalog:

(Arkadaşıma)"play off maçında rakibi 60'ta tutmak önemli" Yan koltuktaki dayı: "sen de yetmişlerde kaldın ama!" Bir-iki dakika kadar sonra aynı dayı: "Farkı 10 sayıya indirdiler, çok tehlikeli"

Ne diyim tek derdimiz bunlar olsun! Son olarak Bogdanovic'i tekrar dünya gözüyle görmek güzeldi...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #2329 : 19 Nisan 2018, 00:25:18 »
İlk maçlarda Calathes,spanoulis,sloukas ve pangos çok iyi oynadilar.Guardlar olarak.Yalniz 3 tanesi yunan.En iyi performans hangisinindi sizce?
hiç beğenmem ama calathes

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2330 : 19 Nisan 2018, 00:25:38 »
15, 20 değil de 10 sayının altında bitmesi ve 2. yarı daha sert oynamaya çalışıp geri dönmeye debelenmeleri seri için çok daha iyi oldu. Zaten Obra varken ne mümkün de şimdi takımın zaten ilk maçta da vurup geçtik diyerek havaya girmesi imkansız hale geldi:)

Maçın hiçbir anında aman ha durum sakata bağlıyor hissine kapılmadık. Zaten granger'ın da yokluğunda guard tarafïnda ezici bir üstünlük kurduk, pek savunamadılar. Çok rahat oynayıp her an bizim kalibremizde değilsiniz hadi çocuğum mesajını itinayla verdik.

Taraftar gayet iyiydi, maçı çok istedik, playoff'ları çok özlemişiz, ben üst taraftaydım orası bile ateşliydi düşünün:) Tek eleştirim maçın başında değil de arada mola sırasında Bogdan'a yapılan tezaruhata gerek yoktu, zaten Bogi de hemen  takımı gösterdi sağolsun. Rakipte bir oyuncu bir süre yerde kaldı, kalktığında hepimiz alkışladık, fairplay anlamında çok güzel hareket oldu.

Cuma günü de aynı tarifeyi uygulayıp İspanya'ya fişi çekmeye gideriz hayırlısıyla.

Bu arada oly-zalgiris son periyot ve uzatmayı izledim. Zalgiris gerçekten sakız gibi başa bela bir takım. Oly birkaç kez farkı 5-6 sayılara çıkarıp vurup geçmeyi denedi ama her defasında inatla geri döndüler ve uzatmada da kazandılar. Bu maçın sonunu gördükten sonra eşleşmediğimize sevinmedim dersem yalan olur. Helal olsun Saras'a, kısıtlı bütçeyle taş gibi takım yaptı.Oly seriyi yine 3-2 alır diyorum ama çok zor işleri.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2331 : 19 Nisan 2018, 01:07:03 »
20'ye çıkan fark 8 dakika kala 7'ye indi ama daha fazlasına müsade etmedik.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #2332 : 19 Nisan 2018, 07:10:06 »

pangos'un yunan kökenli olduğuna dair bir bilgi göremedim herhangi bir yerde. artı olarak calathes'de abd doğumlu ve tüm altyapısı falan hep oradan. onu da abd'li oalarak değerlendirmek daha doğru bence.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2333 : 19 Nisan 2018, 07:28:03 »

Calathes in icine Kidd kacmisti ... acik ara Calathes..
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2334 : 19 Nisan 2018, 08:16:19 »
Su zalgirisi gordukten sonra bi sukur duasi mi etsek! Hem olympiakosu bu sene 3.kez yendiler, hem bir kez daha saygiyi hakettiler. Yumruk manyagi olup, dusup dusup kalkan rocky gibiler :)

Dedik o kadar Baskonia'nın tırsılacak bir yanı yok. Sezon sonu kolay fikstürle playoffa girebilmenin motivasyonuyla 5-6 maç kazandılar diye korkanlar oldu. Baskonia kimki onlardan korkalım. Playoffların silindir gibi ezen takımıyız, onlar bizden korkacak. Cska da dahil kimse bizi playoffta eleyemez. Bu zamanlar geldiğinde takım nasıl vites arttırıyor görüyoruz. Geçen sene 2-0 ile çıktığımız Oaka'da REalin nasıl ezildiğini gördük. Bu takımdaki karakteri ve billuru hafife alanlar var hala.

Zalgiris de bize benzer bir takım. İngilizcede bir kalıp var " poor man's xxx" diye. Aynı tip oyuncu veya takımların, daha alt seviyede daha mütevazi olanlarına deniyor. Zalgiris de  tam bir poor man's Fenerbahçe. Koç Saras da rekabetçi winner yanını takıma da yansıtmış durumda. Sürekli oyun içinde kalıyorlar ve hücumda hücum süresini çok iyi kullanıyorlar. Süre bitiyorken bile panik yapmadan boş adamı buluyorlar. Hakemler adil olursa Oly serisini geçebilirler. Çok dirençli ve saygıdeğer bir takım.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2335 : 19 Nisan 2018, 09:04:11 »
Dün çok fazla hücum ribaundu verdik (15) ve yine çok top kaybettik (17). Bu istatistiklere rağmen oldukça rahat bir maç oynadık. Cuma bu kadar ribaund verip top kaybedeceğimizi sanmıyorum, daha rahat bir maç oynarız. Dixon süre alıp katkı yaparsa ayrı bir sevinirim:)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #2336 : 19 Nisan 2018, 10:08:20 »
kostas iyiydi, vesely iyiydi...
ama bence melli cok iyi savunma yaptı, wana ve nunnaly kritik yerlerde sorumluluk aldı..hatta datome bile oyuna girdigi anda attıgı 3 lukle is bitirdi...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2337 : 19 Nisan 2018, 10:13:34 »
Maccabi,Real Madrid serilerinde olduğu gibi çok kararlı ve savunmada oldukça sert başladık.Maçın yıldızı kesinlikle Kostas Sloikas.Driplingleriyle Baskonia savunmasını darmadağın etti.Madrid serisinde maçları domine etmişti,bu seride de öyle olacaktır.Tek aksayan yönümüz verdiğimiz hücum ribaundlarıydı,seriyi 3-0 geçeriz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #2338 : 19 Nisan 2018, 10:46:05 »
mac ne zaman 15 'e glese 2-3 sacma dudukle 8-10 a indirdiler farkı heyecan olsun diye.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2339 : 19 Nisan 2018, 10:53:57 »
Maç ilk yarıda bitti
Öyle bir savunma yaptık ki çaresiz kaldılar
İkinci yarı da rolanti geçti hakemler de biraz ezmemize müsaade etmediler.
Beklediğim gibi kolay geçti
O guard rotasyonu ile bize baskı yapmaları imkansız, ikinci maçta da yine baskı yapacaklar ama yapacakları baskı bize sökmez
Kostas ve wanameker böyle iyi oynadığı sürece bize diş geçirmeleri imkansız
10 oyuncuya güzel süre dağılımı yaptık
Mevcut halleri ile bizden maç alabileceklerine ben pek inanmıyorum
Beklentim 3-0
İkinci maç daha da rahat geçecektir