Gönderen Konu: Marko ''The Next One'' Guduric  (Okunma sayısı 83718 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Marko Gudurić ''The Next One''
« Yanıtla #180 : 20 Ocak 2019, 15:38:23 »
All Star 3 sayı yarışması şampiyonumuz 8)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #181 : 26 Mart 2019, 15:05:37 »
Tofaş maçı sonrası sakatlığı çok ciddi değilmiş. Milano maçı günü durumuna karar verilecekmiş. Milano maçında oynamasa bile çok ciddi uzun süreli bi süreci olmayacakmış.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2019, 15:06:00 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #182 : 26 Nisan 2019, 08:41:14 »
Mental olarak iyi hazırlanmış seriye. Hiç geri adım atmadı, özellikle 3. maçı getiren adam oldu. F4de de aynı performası gösterirse işimiz kolaylaşır.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #183 : 26 Nisan 2019, 12:59:10 »
şampiyon olacaksak guduriç play off serisinde oynadığı oyunun hiç altına düşmemeli.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #184 : 26 Nisan 2019, 13:02:44 »
GUDURIC, MARKO   4   4   27:00   13   54.5%   55%   77.8%       2   2   1.3   1   1.3   0.3   0.3   1   3   14

TOP8DE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #185 : 19 Mayıs 2019, 20:12:24 »
Final-Four'daki Efes mağlubiyetinde üçlük çizgisinin gerisinden sıçıp batırmıştı. Üçüncülük maçında Real Madrid'e karşı da kaldığı yerden çember dövmeye devamda...

Dün maç konusuna yazdığım gibi... Biz onun patlama yapmasını bekledikçe, iki final-four'dur elimizde patlıyor. Bir Sırp'a yakışmayacak kadar mental zayıflık söz konusu...

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #186 : 19 Mayıs 2019, 20:29:40 »
Gönderilir umarım. Guduric ten bir yol olmaz. Boşuna kontenjan doldurmaya gerek yok.  Bize 1 oyun kurucu 2 tane de 2 numara lazım.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #187 : 19 Mayıs 2019, 21:52:55 »
Final-Four'daki Efes mağlubiyetinde üçlük çizgisinin gerisinden sıçıp batırmıştı. Üçüncülük maçında Real Madrid'e karşı da kaldığı yerden çember dövmeye devamda...

Dün maç konusuna yazdığım gibi... Biz onun patlama yapmasını bekledikçe, iki final-four'dur elimizde patlıyor. Bir Sırp'a yakışmayacak kadar mental zayıflık söz konusu...

hormonlu ender arslan gibi mala bağlıyor, sırpların en Türk'e benziyeni :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #188 : 11 Haziran 2019, 20:57:59 »
Yetenek fukarası olduğu noktaların farkında olmama karşın hakkında iyi düşünmek için kendimi bir derviş sabrıyla zorluyor, iyi yanlarının öne çıkacağı bir noktaya evrilir diye pozitif düşünme çabasına giriyorum. Lakin benimki olmayacak duaya amin... Olmadı, olmayacak, olmaz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #189 : 11 Haziran 2019, 21:29:10 »
Yetenek fukarası olduğu noktaların farkında olmama karşın hakkında iyi düşünmek için kendimi bir derviş sabrıyla zorluyor, iyi yanlarının öne çıkacağı bir noktaya evrilir diye pozitif düşünme çabasına giriyorum. Lakin benimki olmayacak duaya amin... Olmadı, olmayacak, olmaz.
18 sayı, 6/8 saha içi ile oynadı, 2 de top çaldı.Bu maç özelinde iyi göründü bana.
Melih-Kalinic ikilisi kötüydü.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #190 : 11 Haziran 2019, 21:33:06 »
Daha fazla oyunun içinde yer alması işler sıkışık durumdayken. Neredeyse bütün sayıları ilk yarı geldi.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #191 : 14 Haziran 2019, 00:53:05 »
Mental olarak çok zayıf. Takım sıkışıkken ipleri eline alamayacaksa bir anlamı yok kadroda olmasının. Savunma desen berbat hücum papatya falı seneye son şansı bir şey olmazsa postalanır.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #192 : 17 Haziran 2019, 22:30:41 »
Mental olarak çok zayıf. Takım sıkışıkken ipleri eline alamayacaksa bir anlamı yok kadroda olmasının. Savunma desen berbat hücum papatya falı seneye son şansı bir şey olmazsa postalanır.
önceki yazdığımdaki gibi aynı şekilde devam ediyor. Takımın ortalama olarak en az süre alan yabancısı ama en az isteğe sahip olanı maalesef. Suya sabuna dokunmadan oynamada üstüne yok. 400 bin euro ya oynadığı için seneye de kalır ama asla güvenilir bir adam değil. En az 2 adam lazım o pozisyona ondan önce yazılacak. ZatEn savunma namına bir halt yaptığı yok hücumda da sorumluluk almaktan korkan biri seneye oldu oldu olmadı kızılyıldıza postalanır

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #193 : 18 Haziran 2019, 18:56:01 »
Bogdanovic'in hikayesine benziyor durumu. Bakalım, önümüzdeki sene belli olur nasıl devam edeceği.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #194 : 19 Haziran 2019, 16:31:46 »
Bogdanovic'in hikayesine benziyor durumu. Bakalım, önümüzdeki sene belli olur nasıl devam edeceği.

Bogdanovic'e biraz haksızlık yapmıyor musun Sevgili Kardeşim? :)

Bogdan bazıları tarafından eleştirilse de -ki şükür o bazıları arasında olmadım- yeteneklerinden asla şüphe edilmedi. Performansı eleştirildi ama yetenekleri sorgulanmayacak kadar kendini belli ediyordu. Şimdi şöyle örnek vereyim: Tracy McGrady'nin performansı yerden yere vurulabilir, dibi de görebilir; ama yeteneklerini kimse sorgulayamaz. Yani işte, adam her haliyle, paçasından yetenek akan birisiydi. Basketbol oynasın diye yaratılmış gibi... Bogdan'ın da yeteneklerinden şüphe edilecek bir durumu olmadı. Mesela CSKA maçında atlamadığı ribaunt... McGrady'nin sanırım Dallas serisi son maçında atlasa tutabileceği -dışarı çıkan- topu seyretmesi ve son topun rakibe kalması gibi...

Oysa Guduric'in temel sorunu sadece performans değil. Ciddi bir yetenek sıkıntısı var. En iyi yaptığı iş, Peja gibi topa vurup ayağını bir adım geri çektiğinde çok tehlikeli bir şutör olması... Özellikle köşeden... Diğer her şeyi ya vasat, ya vasatın biraz üstü, ya biraz altı... Yani iyi düşünmek için yemin ederim zorluyorum kendimi... İnşallah bilmediğim, sakladığı bir gizli silahı vardır diye umut ediyorum. Umutlanmak istiyorum. Maalesef her defasında bir düş kırıklığı... Kendini iyi hissettiğinde Klay Thompson'ı hatırlatan şut performansları da olmuyor değil. Tıpkı Klay gibi ilk şutu sokarsa devamı geliyor, filan... İyi düşünmeye, evrene pozitif enerji yollamaya çalışıyorum. Atmosferden geri dönüyor çoğunlukla... :)