"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mevcut koçun sıfırladığı oyunculardan birisi.
Teşbihte hata olmaz, öyleyse dinleyin bir diyeceğim var.Kokoskov ile Guduric ilişkisi; Bir kaba yarım su bardağı su ve bir yemek kaşığı karbonat koyun. Yumuşak uçlu bir diş fırçasını karışıma batırın. Diş fırçası ile hafifçe altın takılarınızı ovun. İşlem tamamlandıktan sonra ılık su ile altın takılarınızı durulayın ve yumuşak bir bezle kurulayın. Altınınız parlayacaktır!Sale ile Guduric ilişkisi;Marketten 1 lt çamaşır suyu al, bir kabın içerisine dök. Altını içine bırak. Bir süre sonra altınınız reaksiyon verecektir. Buyurun, altının içine s*çtınız...
katılmıyorum guduric geçen yıl nisan-mayıstan beri komple yok.
Final serisinden önce sezon sonu gitmesini istediğim oyunculardan birisiydi. Fakat final serisinde takımın ruhani lideriydi diyebilirim. Kafamı karıştırdı şimdi.
Dostum Bogdanovic performansı bekleme, muhakkak seversin Guduric'i. Guduric candır, basketbol aklı vardır, kenarda oturmayı problem etmez, ego tavan değildir, kulüp ile aidiyet bağları vardır. Arada sıçıp sıvar ama onu yapmasa sana düşmezdi zaten. Olduğu gibi kabul edelim, kolay bulunmaz böyle yan parçalar...
Abi Bogi performansı beklemiyorum ama arada değil genelde sıçıp sıvıyor kendisi. Çok birşey beklemiyorum Efes serisindeki konsantrasyon ve azmi sezona yaysa yeter bana.
Bazen parkede öyle bir büyüyor ki tek başına oynasa maçı alır diyorsun öylesine güven veriyor. Bazen de öylesine basit hatalar yapıyor ki geçen maç oynayan elemanla aynı kişi mi diye sorguluyorsun. Değişik bir çar. Ama her haliyle seviyoruz Marko paşayı.