Ahahahahahahah ya baba cidden büyük haksızlık yapılıyo
Herif cool yapısı var tribüne de çok oynamıyor ama işini iyi yapıyor iyi ve kaliteli de oyuncu
Hele bizim takım için cidden elzem bir herif
Arada kötü kararları kötü maçları var eyvallah lafım yok ama adam takımın en çok süre alan oyuncusu
Obradoviç bu herife güveniyor ve memnun ki bu kadar çok süre veriyor
Haksız mıyım? 
Şüphesiz haklısın. Elimizde bir sopa var, her hata da taraftar, elindeki sopayla saldırıyor. Artık Brad mi denk gelir, Kostas mı, Jason mı...
Bizim oraların bir lafın var; "Beş parmağın beşi de bir değil". Farklılıklarımızın, yeteneklerimizin, kimliklerimizin üzerinden beklentiyi her parmağın aynı boyda olduğuna bağlamak haksızlığın göbek adıdır.
Vaktiyle Hıncal (Uluçgillerden) fotomaçta yazarken, adamın yorumlarına istisnasız her yazısında mail atardım. Bıkmadan, usanmadan onlarca belki de yüz olmuştur. Hıncal Feneri eleştirir, ben Hıncalı...
Geçenlerde Limak Flarmoni orkestrası geldi, Zeki Müren şarkılarını seslendirmek üzere, Turkiye turnesi yapıyorlar (Bu arada tavsiye ederim, sizlerin şehirlerine henüz gelmediyse, bir bakın). İki sıra önümde kim otursun, Hıncal... Aklıma o vakitler yazdıklarım geldi, ona ne kadar sinirlendiğim geldi, ettiğim küfürler geldi, geldi de geldi. Sonra herifi o haliyle kabullenişim geldi.
Ben Hıncalı bile kabullendim:) Bradly varsın arada saçmalasın, daha önce de değindiğim gibi, Brad bize son iki maç lazım!