Bilmiyorum, sokaktan beni çevirsen söyleyeceğim şeyleri Ali Koç'un çıkıp orada söylemesinin bence böyle bir anlamı yok. Program baştan sonra rezildi bana göre. Ali Koç, bu programda kendisi üzerinden devam ettirilen rezilliğin bir parçası olmuş, bu adamlara eşek yüküyle reyting ve para kazandırmış ve bana göre; sportif, siyasî ya da başka türlü de kayda değer hiçbir şey de söylememiştir - senin benim de söyleyebileceğim şeyler dışında. Neden? ROK'u aşağılayabilmek için mi?
Körle yatan şaşı kalkar. Bunların bulunduğu ortama girersen yanından VER MÜZÜĞÜ diye taşak geçerler işte öyle. Bunları resmî site dışında muhatap dahi almamak gerekir. Ali Koç racon keseceğim, Aziz Yıldırım gibi alfa olacağım diye bazen abes hareketler içerisine giriyor. Sonra da 6 ay hoca arayıp İsmail Kartal'la devam etmeye çalışıyor. Racon kestiği adamların hepsi şampiyon oldu. Ben buna bakarım.
Ha şunu söylemeyi unuttum, mesela ROK şeyden bahsetti, Aziz Yıldırım'ın CNN yayınından. Ben hatırlıyorum, Ahmet Hakan Aziz Yıldırım'a bunu size kim yaptı, Gülen'le görüştünüz mü deyince, bana ben içerideyken mektup gönderdi, kalbimde sana karşı bir kötülük yok, ben bir şey yapmadım diye, hükümete sorsan onlar da bir şey yapmadı, demek ki bunu bir gladyo, ikisi içinde de bulunan bir örgüt yaptı demişti. Taşak geçmişti yani. Bu ROK bunu bile ciddiye alıp saçma sapan bir şekilde yorumladı. Geldi, Fenerbahçe başkanına karşı bağıra çağıra konuştu, masaya vurdu, bir şeyler yaptı. Bu mizansenin parçası olmak çok mu lüzumluydu? Ki, şu benim hatırladığım şeyi dahi söylemedi programda, millet şimdi Aziz Yıldırım FETÖ'ye çakamadı da der. Çünkü cevabını veren olmadı.