Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 179143 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Türk Telekom-Fenerbahçe Beko | Play-off Çeyrek Final 2.Maç
« Yanıtla #825 : 26 Mayıs 2019, 19:45:41 »
Katılıyorum bu takıma vesely datome falan dönmeyecek bu gerizekalılar iyileştiremez. Onlar dönmeyecekse de ahmet salağıyla falan bir cacık olmaz bu takımdan

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #826 : 26 Mayıs 2019, 19:48:51 »
isterseniz üyeliğimi iptal edin isterseniz emniyete şikayet edin ama hocanın Guduric'e veriği kredinin yarısını bile Bobby ve Melihe vermemesi beni aşırı öfkelendiriyor. Bir tek ben mi böyle hissediyorum acaba??
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #827 : 26 Mayıs 2019, 19:51:43 »
Anası belli olmayan telekom koçu şartlar eşit olunca diyor aklı sıra hakemlere laf çakıyor. Şu amk çocuklarının laf söylemesine izin veriyorlar ya ne desem boş

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #828 : 26 Mayıs 2019, 19:59:33 »
şu bizim sağlık ekibi mi baytar ekibi mi belli değil.

Çevrimdışı Tolga224

« Yanıtla #829 : 26 Mayıs 2019, 19:59:55 »
Takım ritmini kaybetti.

Boby 5 üçlük attı ama savunmada felaketti. tuttuğu adama 8 üçlük attırdı. Hele son 2 tanesi o kadar kopmuş oyundan bomboş attırdı.
Datome ve Vesily'nin PO'lar içinde dönme durumu var mı?

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #830 : 26 Mayıs 2019, 20:01:15 »
Büyük değişiklikler olmalı. Bize net adamlar lazım. Guduric 'le falan olmaz bu iş.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #831 : 26 Mayıs 2019, 20:04:48 »
Nunnally net adamdı işte, Vesely'den sonra en skorer 2. adamdı ligde, muazzam yüzdelerle oynuyordu.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Türk Telekom 83-80 Fenerbahçe Beko | Play-off Çeyrek Final 2.Maç
« Yanıtla #832 : 26 Mayıs 2019, 20:11:50 »
Nunnally net adamdı işte, Vesely'den sonra en skorer 2. adamdı ligde, muazzam yüzdelerle oynuyordu.
ligde evet ama f4 lerde yok oldu o da maalesef. 1.5 milyon dolar falan alıyor sanırım milanondan o paraları edecek oyuncu değil

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #833 : 26 Mayıs 2019, 20:13:25 »
Takım ritmini kaybetti.

Boby 5 üçlük attı ama savunmada felaketti. tuttuğu adama 8 üçlük attırdı. Hele son 2 tanesi o kadar kopmuş oyundan bomboş attırdı.
Datome ve Vesily'nin PO'lar içinde dönme durumu var mı?

sloukas daha büyük sıçtı bence onun savunmasında son üçlüklerinde kostas var savunmasıda bırakıp içeri yardıma gidiyor sloukas

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #834 : 26 Mayıs 2019, 20:18:53 »
Melli de biraz hücumda pas vermekten başka bir şeyler yapsa keşke zaten pota altı olarak katkı gelmiyor o da hiç potaya bakmıyor

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #835 : 26 Mayıs 2019, 22:01:04 »
koç başta olmak üzere takım 1 aydır rezil durumda, salt sakatlık değil konu, rakipler bizden daha çok mücadele ediyor.
kadro planlamamız da felaket. takımın sakatlık durumunu bana sormayın dio obra, kime sorcaz? ne bu yahu? hocam gitti galiba?

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #836 : 26 Mayıs 2019, 22:31:44 »
fenerol gecesinde takım küçülmeye gidecek falan mı dediler acaba, kimsenin kafa yerinde değil.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #837 : 26 Mayıs 2019, 23:33:56 »
Melli de biraz hücumda pas vermekten başka bir şeyler yapsa keşke zaten pota altı olarak katkı gelmiyor o da hiç potaya bakmıyor

Melli resmen bu yıl play-off Marc gasol sendromuna tutulmuş. Abi eyvallah hep doğru oyun saygı duyuyorum. Ama hücumda sorumluluk al ya biraz bak potaya sanki bu takımda senden yetenekli 8 oyuncu var top kullanma sırası sana gelmiyor.  Üzerine bizi iyice Ahmet'e muhtaç ediyorsun biraz alanı acsan sut tehdidinle pota altında nefes alacağız.

Melliyi izlerken hep bu adam daha iyisini oynar diye düşünüyorum yetenekleri buna çok müsait..

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #838 : 27 Mayıs 2019, 00:05:35 »
Salondaydım. Önce kendi psikolojim ile başlayayım. Maç içerisinde çok karmaşık duygular hissettim. Aman aman bir galibiyet beklentim yoktu. Sahada yer alan kadronun temsil ettiği son dört yıllık ruhun miadının dolduğunu hissettiğim anda çok canım acıdı. Öte yandan son beş yılda yaşanılanların gururu var idi. Sesim çıktığınca bağırdım, çağırdım. Maç bitince de ellerim patlayıncaya kadar alkışladım, yenilgi falan umrumda değildi zaten. Özellikle yerli oyuncular bağlamında köklü bir revizyon şart, o aşikar zaten. Kesinlikle lanet olsun, sittirsinler gitsinler mahiyetinde yazmıyorum, birilerine teşekkür edilip artık yollar ayrılmalı. Takımın fiziksel yetersizliği zaten malum, mental durum da fecaat, ama kızamıyorum. Pişmiş tavuğun başına gelmeyen başımıza geldi, ne desek boş.

Genellikle Efes portalında birleşen anti Fenerbahçe güruhu bu akşam Telekom portalında sahnedeydi. Malum gruba ek olarak Ankaragücü takviyesi de vardı. Kendilerince baya bir eğlendiler. Gerek tribünlerde ve gerekse parkede türlü türlü terbiyesizlikler yapıldı. Özellikle Gabriel bir kaç defa Fenerbahçe tribünlerine hareket çekti. İstanbul tribünlerinden ricam aynı karşılığın verilmesi olacak. Herkes haddini bilsin. Maç sonunda hoporlerden verilen Ankara'nın büklüm büklüm yolları ezgisi birilerinin bir yerlerine sokulmalı...

Revizyondan bahsetmiştim. Vesely, Datome Kalinic, Bobby ve - eğer kendisi istiyor ise- Sloukas'ın çevresine güçlü takviyeler yapılmalı. 1 numaraya ve pota altına atletik bir siyah şart, bugün de net olarak ortaya çıktı. Öte yandan yerli rotasyon bağlamında en az 3 transfer yapılmalı diye düşünüyorum. Tofaş'tan Berkan, Banvit'ten Rıdvan, Şeyhmus ve Tolga ilk aklıma gelen isimler.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #839 : 27 Mayıs 2019, 00:07:47 »
teelkomun orço koçunu da konuşturmuşuz, bizim bok yememiz. ulan bitirelim sezonu diodum alaını sikelim bunların.
obra e takım daa nası hırs yapacak bilemiorum, ergine bu ite sakız olacağıma ölürüm lan.

seneye atletik takımımız olmalı, götümüz yerdne kalkmıyor la