Gönderen Konu: Tyler Ennis  (Okunma sayısı 45595 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Tyler Ennis
« Yanıtla #60 : 20 Temmuz 2018, 11:09:41 »
Gou bizden ayrılırken Bogdanın bu seviyeye gelecegini öngörüyor muydun ? veya udohu aldıgımızda mvp olacagını? Demekki hazır oyuncu alamıyoruz, kendi içimizde yaratmaya çalısıyoruz. Bu hep böyle olmusken sürekli suclayıcı, yanlıs iş yapılıyormus gibi tavır takınılması enterasan harbiden..

şimdi üstadım bogdanovic'i şöyle anlatayım sana. pek mütevazi bi insan değilimdir. bogdanovic konusunda hiç mütevazi değilim. :)

bogdanovic'i türkiye sınırları içinde fark eden ilk 50 kişiden biriyimdir muhtemelen...

beşiktaş'ın euroleague oynadığı sezondu. partizan genç takım yapmıştı westermann, milosavljevic, milutinov, musli falan.

o yıl euroleague'de hiç dikkatimi çekmemişti bogdanovic. neyse bi akşam twitter'a link düştü. sırbistan ligi finali varmış, partizan-kızılyıldız. açayım dedim izleyim...

son çeyrek bogdanovic diye bi çocuk öyle işler yapıyordu ki. dripling üstü şut sokuyor, potaya gidiyor, üçlük atıyor falan. kim bu deyip araştırmaya başladım haliyle.

o zamanlar öğrenciyiz, işsizlikten altıncı adam diye bi sitemiz var, orada takılıyoruz işte. bogdanovic patlayacak, millet ilk benden duysun istiyorum adını. ertesi sezon başlamadan önce oturdum partizan'ın hazırlık maçlarını izlemeye koyuldum. geleceğin yıldızları diye bi bölüm yapıyoruz sitede. euroleague sezonu başlamadan önce epey de keyif alarak bi bogdanovic yazısı yazdım. o sezon patladı zaten, sonrasında da bize geldi...

hazır oyuncu alamamak meselesi tercihten mi yoksa mecburiyetten mi onun adını koyalım önce. bence mecburiyetten. teodosic veya delaney olsa ennis'i alır mıydık bilmiyorum...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #61 : 20 Temmuz 2018, 11:11:13 »
Mevcut şartlarda 1/2/3/4/5 her oyuncusu 4*4lük takım yok baba onu demek istiyorum
O gün bir tarafını parlatan takım şampiyon oluyor
Senle anlaşamıyoruz gidiyoruz yahu. Aslında aynı dili konuşuyoruz ama farklı bir lisan kullanıyoruz sanırım, sen türkçe konuşurken ben cince konuşuyorum sanırım :)
Ben diyorum ki geçen sene finalde rebound yüzünden kupa gitti, jason zaten sene başından bu yana aynıydı, jan da kötü olunca kupa gitti, bu sene bu açık kapandı başka bir yerden risk alındı.
2 kısa oyuncun gitmiş ve bu adamlar artısi eksisi bilinen adamlar, şimdi yerlerine ne vereceği belli olmayan biri gelmiş, rotasyon daralmış, gudurice falan bel bağlanıyor, 1-2 rotasyonumuz zayıf, bariz bir sekilde kapali bir kutu. yok cska söyle böyle demeye gerek yok, sana göre başarısız olan adamlar son 20 yılda 1-2 sene hariç her yıl f4'te. Nasıl başarısız bu adamlar, kupa alamadı diye başarısız oluyorlar.
Sen ennis ya başarılı olursa diyorsun   ben de ya başarısız olursa diyorum. Ikimiz de bilmiyoruz. Bekleyip görücez tabi başka yapicak bişiy yok.

Garip garip örnekler geliyor yahu. Dayanamıyorum, diamantidis,spanoulis,jasikevicius,rodriguez,de colo, hatta daha eski djordevic,bodiroga nba'de harikalar mı yarattı, adamlar avrupa basketbolunun efsaneleri, avrupa basketbol kültürü için de konuşuyoruz biz. Su su adamlar orada bişiy yapamadı demek çok sağlıklı değil.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #62 : 20 Temmuz 2018, 11:12:40 »
Jason Thompson'dan yediğim ters köşe sonrası hiçbir oyuncu için kendimi ortaya atmam. Cem'in dediklerine genel itibarıyla katılıyorum. Belki de Avrupa basketbolunda seneler boyu en önemli oyun kuruculardan birisi olacak. Burada neler yapabileceğini kimse bilmiyor ve bilemez. Bugüne kadar Avrupa'ya gelip yer edinen ve saygı kazanan genç isimler arasında hiçbirinin ilk gelişlerinde NBA geçmişi daha parlak değildi. (Josh Childers ayrı bir tartışma konusudur.)

artı olarak tyrese rice, ricky hickman gibi isimler avrupa'ya tamamene vasat altı takımlarla başladılar; hele ki hickman.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #63 : 20 Temmuz 2018, 11:13:09 »
şimdi üstadım bogdanovic'i şöyle anlatayım sana. pek mütevazi bi insan değilimdir. bogdanovic konusunda hiç mütevazi değilim. :)

bogdanovic'i türkiye sınırları içinde fark eden ilk 50 kişiden biriyimdir muhtemelen...

beşiktaş'ın euroleague oynadığı sezondu. partizan genç takım yapmıştı westermann, milosavljevic, milutinov, musli falan.

o yıl euroleague'de hiç dikkatimi çekmemişti bogdanovic. neyse bi akşam twitter'a link düştü. sırbistan ligi finali varmış, partizan-kızılyıldız. açayım dedim izleyim...

son çeyrek bogdanovic diye bi çocuk öyle işler yapıyordu ki. dripling üstü şut sokuyor, potaya gidiyor, üçlük atıyor falan. kim bu deyip araştırmaya başladım haliyle.

o zamanlar öğrenciyiz, işsizlikten altıncı adam diye bi sitemiz var, orada takılıyoruz işte. bogdanovic patlayacak, millet ilk benden duysun istiyorum adını. ertesi sezon başlamadan önce oturdum partizan'ın hazırlık maçlarını izlemeye koyuldum. geleceğin yıldızları diye bi bölüm yapıyoruz sitede. euroleague sezonu başlamadan önce epey de keyif alarak bi bogdanovic yazısı yazdım. o sezon patladı zaten, sonrasında da bize geldi...

hazır oyuncu alamamak meselesi tercihten mi yoksa mecburiyetten mi onun adını koyalım önce. bence mecburiyetten. teodosic veya delaney olsa ennis'i alır mıydık bilmiyorum...

Teodoiç olsa kesinlikle almazdık
Delaney konusunda bence çok istekli davranmadık - şahsi fikrim ..

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #64 : 20 Temmuz 2018, 11:17:04 »

İlk 50 sazandan biri olmussun o zaman lakin bogdan bizdeki ilk sezonunda fena çuvallamıstı.. Bogdan partizanda kendini çok belli ediyordu ama bizdeki ilk sezonunda pek gösteremedi bu özelliklerini.. 3. sezonunda mvp performansı vermeye başladı.. Hazır oyuncu değildi sonuc olarak..

ilk tur 18 sıradan seçilmek ve partizanda parlak sezon geçirmek.. İkiside potansiyal vaadediyor, zaman istiyor..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #65 : 20 Temmuz 2018, 11:17:21 »
Senle anlaşamıyoruz gidiyoruz yahu. Aslında aynı dili konuşuyoruz ama farklı bir lisan kullanıyoruz sanırım, sen türkçe konuşurken ben cince konuşuyorum sanırım :)
Ben diyorum ki geçen sene finalde rebound yüzünden kupa gitti, jason zaten sene başından bu yana aynıydı, jan da kötü olunca kupa gitti, bu sene bu açık kapandı başka bir yerden risk alındı.
2 kısa oyuncun gitmiş ve bu adamlar artısi eksisi bilinen adamlar, şimdi yerlerine ne vereceği belli olmayan biri gelmiş, rotasyon daralmış, gudurice falan bel bağlanıyor, 1-2 rotasyonumuz zayıf, bariz bir sekilde kapali bir kutu. yok cska söyle böyle demeye gerek yok, sana göre başarısız olan adamlar son 20 yılda 1-2 sene hariç her yıl f4'te. Nasıl başarısız bu adamlar, kupa alamadı diye başarısız oluyorlar.
Sen ennis ya başarılı olursa diyorsun   ben de ya başarısız olursa diyorum. Ikimiz de bilmiyoruz. Bekleyip görücez tabi başka yapicak bişiy yok.

Garip garip örnekler geliyor yahu. Dayanamıyorum, diamantidis,spanoulis,jasikevicius,rodriguez,de colo, hatta daha eski djordevic,bodiroga nba'de harikalar mı yarattı, adamlar avrupa basketbolunun efsaneleri, avrupa basketbol kültürü için de konuşuyoruz biz. Su su adamlar orada bişiy yapamadı demek çok sağlıklı değil.

sen benim dediklerimi inatla yanlış anlıyorsun ki ilhan
kim cska için başarısız dedi ? ben finalde kupayı alamayan adamlar için başarısız denilmesi doğru değil diyorum sen de aynısını diyorsun niye celallendin ki şimdi onu anlamadım.
aynı şeyleri yazıyoruz abi
tyler büyük potansiyel başarılı olur olmaz bilemiyoruz. bunu hep beraber yaşayıp göreceğiz.
bana da kalsa bir kısa daha alırım diyorum burada neyinde anlaşamıyoruz ?
tamam işte ben de aynı şeyi diyorum
NBa'de başarısız olan ama Avrupa'nın tozunu adam bir sürü adam var yahu
sen de benimle aynı şeyi diyorsun
orada başarısız oldu diye bu kıtada başarısız olacak diye bir önyargıya karşıyım ben zaten
Nba kalite tarz ile Avrupa arasında dağlar kadar fark var işte
önemli olan oyuncu yetenekli mi değil mi
kaliteli mi değil mi
dügzün takıma adapte olabilecek mi olamayacak mı
yahu
şimdi niye darlandın bir anlatsana bana

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #66 : 20 Temmuz 2018, 11:18:37 »
Bu maçta iki yeni oyuncumuz da var :)

Hatta bir de eski oyuncumuz var! :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #67 : 20 Temmuz 2018, 11:23:52 »
Teodoiç olsa kesinlikle almazdık
Delaney konusunda bence çok istekli davranmadık - şahsi fikrim ..

abi delaney'in karakterini az çok tahmin ediyorum. bayern'de oynadığı sezon veya kuban'a yeni transfer olduğu sezondu. abi delaney ile soru-cevap ayarladım demişti buğra, top sende. twitter'dan dm'leşiyoruz herifle, soruları mail attım falan, dedim cevapla. nba olayını sordum tabi. nba is my dream, i will do everything to play in nba falan diyor. baya anlatıyor. sonunda da but i am not chasing diye bitirmişti. :) he dedim amk çocuğu harbiden you are not chasing demiştim kendi kendime tabi. :)

delaney hırslı bi adam, arızaları vardır. yaşı 30'a gelmiş, nba defterini tamamen kapatmış. ne derece kendini ne derece avrupa basketboluna verir bu saatten sonra. para kazanmayı mı amaçlar yoksa buralarda başarı kazanmayı mı onu bilemem.

lakin bu adam kuban'a final-four oynatmış, kafaya koyması halinde bizim takımı şampiyon yapacak seviyede...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #68 : 20 Temmuz 2018, 11:27:24 »
İlk 50 sazandan biri olmussun o zaman lakin bogdan bizdeki ilk sezonunda fena çuvallamıstı.. Bogdan partizanda kendini çok belli ediyordu ama bizdeki ilk sezonunda pek gösteremedi bu özelliklerini.. 3. sezonunda mvp performansı vermeye başladı.. Hazır oyuncu değildi sonuc olarak..

ilk tur 18 sıradan seçilmek ve partizanda parlak sezon geçirmek.. İkiside potansiyal vaadediyor, zaman istiyor..

teşekkür ederim...
21 yaşında gelip yıldız olmasını bekleyen sazanlardan değildim şahsen. gelişimi beklediğimden pek farklı olmadı...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : 20 Temmuz 2018, 11:28:55 »
Ennis bir bilinmez olabilir ama mukayese edildiği adamları hayretle okuyorum.

Bugüne kadar hiçbir başarısı olmayan Larkin kimdir ki Ennise yeğ görülüyor ?

Ennis kötü ise Babinin boku olamayacak kıçımın Eurocup yıldızı Wilbekin miydi aradığımız adam ?

Geçen sezonun en s*kik takımı Atlanta'da bile bir nane oynayamamış sokak topçusu Delaney'nin bizim takımda işi nedir ?

Gömelim gömelim de mukayese ettiğimiz adamlar bari mantıklı olsun...

Delaney Kuban ile F4'a çıktı, takımını F4'a taşıdı, eurolig yılın beşine girdi, Larkin de Baskonia'da çok iyi bir sezon geçirdi. Yani iki oyuncu da avrupa arenasında üst seviyede kendini kanıtladı. Avrupa basketboluna uyum sağlamış kendini bu arenada başarılı olarak göstermiş oyuncular yerine Ennis daha riskli bir transfer. Üstelik yetenekleri göz önüne alınacak olursa Ennis Sloukas tipinde bir oyuncu, takımı sürükleyip en tepeye oynatacak bir adam değil.

Ennis'i mukayese edilen adamlardan daha üste koyacak hiç bir delil yok ama sen bunlarla mukayese edilemeyeceğini söylüyorsun. Sen neye dayanarak mukayese bile edilemeyeceğini öne sürüyorsun?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #70 : 20 Temmuz 2018, 11:29:11 »
kim cska için başarısız dedi ? ben finalde kupayı alamayan adamlar için başarısız denilmesi doğru değil diyorum sen de aynısını diyorsun niye celallendin ki şimdi onu anlamadım.
tyler büyük potansiyel başarılı olur olmaz bilemiyoruz. bunu hep beraber yaşayıp göreceğiz.
orada başarısız oldu diye bu kıtada başarısız olacak diye bir önyargıya karşıyım ben zaten
kaliteli mi değil mi
yahu

ben halen daha skor atan 2 numara veya nunnally'nin kalmasını bekliyorum. sloukas'ın yedeği gözüyle bakıyorum ennis'e. 1 kişi daha gelir mi sence?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #71 : 20 Temmuz 2018, 11:31:04 »
Eyvallah. Zaten ben de yazımın sonunda şüphelerimden bahsettim sebepleriyle.
Şahsen tanışmadık tabi ama yazılarından anladığım, sen daha hazır isimler istiyorsun ama 2 kişi vardı, Teo nba de kaldı, Delaney de olmadı bir sebepler işte. Sonuçta pazarın durumu da ortada. Ama senin ve herkesin neden olumsuz olacağına bu kadar inandığınızı da anlamıyorum.
Teo'yu isteyen takımın olmadı enis demesini aklım almıyor,  teo'yu bekledik olmadı, delaney teklif yaptık fazla geldi, larkin ile anlaşmak üzere olduğumuz söylendi olmadı, en sonunda yine en korktuğum belirsiz biri geldi, benim ve herkesin beklentisi 1 numarada sorumluluk alabilecek, zorlu maclarda sinmeyecek, takima liderlik edebilecek, belirli bir kalitede bir isimdi.
thompson yerine biraz ortalama bir uzun olsa geçen sene o kupayı alabilirdik, bu sene zaten gelişmesini beklediğimiz guduric gibi bir kısa varken ıkıncı kapalı kutu bana mantıklı gelmedi. Hâlâ da gelmiyor. Bir de nunnaly yerine birisi gelmezse ciddi anlamda obra yönetiminin belki de en zayıf 1-2 rotasyonu bu, tabi kağıt üstünde, enisin içinden ne çıkar dahası çıkar mı görücez.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #72 : 20 Temmuz 2018, 11:31:45 »
ben halen daha skor atan 2 numara veya nunnally'nin kalmasını bekliyorum. sloukas'ın yedeği gözüyle bakıyorum ennis'e. 1 kişi daha gelir mi sence?
bence tyler direksiyona tamamen geçer
skor ve asist yükünü üstlenir
vallaha james durumu belli değil henüz ama ben pek tahmin etmiyorum iskender senin beklediğin tarzda bir oyuncu daha alınacağını

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #73 : 20 Temmuz 2018, 11:35:19 »
bence tyler direksiyona tamamen geçer
skor ve asist yükünü üstlenir
vallaha james durumu belli değil henüz ama ben pek tahmin etmiyorum iskender senin beklediğin tarzda bir oyuncu daha alınacağını

sloukas 5 sayı
ennis 4 sayı
guduric 6 sayı
melih 0 sayı
dixon 0 sayı
datome 7 sayı
kalinic 0 sayı

skor kağıdında yaklaşık olarak şu rakamları göreceğimiz bir kaç maç olur sanki...
skor atacak adam almak lazım...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #74 : 20 Temmuz 2018, 11:40:18 »
kaliteli mi değil mi
yahu
Ben de diyorum aynı şeyi söylüyoruz diye iste 😊
Nunnaly yerine birisi gelmezse bu 1-2 rotasyonu ile bak o zaman ciddi canım sıkılır.
Sloukas, boby,sinan,guduric,ennis...
Yahu su rotasyon benim içime sinmiyor cem, bakıyorum moralim bozuluyor. Amk prepelic'i en azindan biz alsaydık keşke, neyse celallenmedim ya sorun yok 😊