Mevcut şartlarda 1/2/3/4/5 her oyuncusu 4*4lük takım yok baba onu demek istiyorum
O gün bir tarafını parlatan takım şampiyon oluyor
Senle anlaşamıyoruz gidiyoruz yahu. Aslında aynı dili konuşuyoruz ama farklı bir lisan kullanıyoruz sanırım, sen türkçe konuşurken ben cince konuşuyorum sanırım

Ben diyorum ki geçen sene finalde rebound yüzünden kupa gitti, jason zaten sene başından bu yana aynıydı, jan da kötü olunca kupa gitti, bu sene bu açık kapandı başka bir yerden risk alındı.
2 kısa oyuncun gitmiş ve bu adamlar artısi eksisi bilinen adamlar, şimdi yerlerine ne vereceği belli olmayan biri gelmiş, rotasyon daralmış, gudurice falan bel bağlanıyor, 1-2 rotasyonumuz zayıf, bariz bir sekilde kapali bir kutu. yok cska söyle böyle demeye gerek yok, sana göre başarısız olan adamlar son 20 yılda 1-2 sene hariç her yıl f4'te. Nasıl başarısız bu adamlar, kupa alamadı diye başarısız oluyorlar.
Sen ennis ya başarılı olursa diyorsun ben de ya başarısız olursa diyorum. Ikimiz de bilmiyoruz. Bekleyip görücez tabi başka yapicak bişiy yok.
Garip garip örnekler geliyor yahu. Dayanamıyorum, diamantidis,spanoulis,jasikevicius,rodriguez,de colo, hatta daha eski djordevic,bodiroga nba'de harikalar mı yarattı, adamlar avrupa basketbolunun efsaneleri, avrupa basketbol kültürü için de konuşuyoruz biz. Su su adamlar orada bişiy yapamadı demek çok sağlıklı değil.