Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2690669 defa)

iloturo ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #525 : 29 Temmuz 2018, 22:58:11 »
Bu Delaney'i boklama muhabbetinin kökü Ennis'i allayıp pullamaya dayanıyor farkındasınız değil mi?

''Delaney çok karaktersiz, para için Çin'e gitti ehehehe'' demek de ne demek? Çin'i tercih edenler karaktersizse Jason Thompson'ı ne yapacağız o zaman? JT'yi uzaydan mı transfer etti Obra-Gherardini ikilisi?

Okudukça hayretler içerisinde kalıyorum. Keşke şu Ennis'i izlememiş olsaydım da kafam rahat olsaydı ama yok arkadaş. Sloukas benzeri olan ama Sloukas kadar da etkisi olmayacak bir oyuncu aldık. Herkes aslında bunun farkında ama diyecek bir şey yok, ''bari allayalım pullayalım ve Delaney'den daha iyiymiş muamelesi çekelim'' havası var. Banvit'e gelse kimsenin ilgisini çekmeyecek oyuncu için şu an kendimi kandıramam ben. ''Hocanın takım oyununa kolayca uyum sağlayacak oyun yapısı var'' şeklindeki savunmalara da ''o zaman niye Delaney ve Larkin ile ilgilendik'' derim.

Ennis Sloukas'tan fazla bir katkı vermeyecek ve onun da önüne geçemeyecek. Benim gördüğüm oyuncunun profili bu, inancım da bu malesef. Elde Sloukas varken inanılmaz delici olan Larkin gibi bir silahı almayıp Sloukasvari birini daha almak bence bir transfer hatâsı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #526 : 29 Temmuz 2018, 23:25:21 »

Bir çok NBA oyuncusuna göre farklı mı?? Nasıl yani NBA den sonra ki en iyi lig Çin ligi falan mı diyorlar anlamadım? Böyle düşünüyorlarsa ciddi zeka geriliği var bunlarda

Adamların skinde değil nba den sonraki en kaliteli ligin neresi olduğu.. :)

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #527 : 29 Temmuz 2018, 23:49:44 »
Beyler boş verin Efes'i, Delaney'i filan :)

Kısa takviyesi hususunda fısıltılar var mı ??

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #528 : 30 Temmuz 2018, 08:45:39 »
Çin ligi nihai nokta değil ki. Çin'e gittikten sonra da nba'e dönenler var. Adamlar için eurolig veya çinin çok bi farkı yok. Ancak birinde hem para daha az hem de şartları daha zor. Çin'de atıyor 30 sayı hem egosu tatmin oluyor hem de şubat martta boşa çıkıyor. Avrupa'daki ağır idmanlardan yakınan pek çok oyuncu gördük. Honeycutt Rusya'da oynamak zorudna kalacağı için bunalıma girdi. Buraları bizim gördüğümüz şekilde görmüyorlar. Ayrıca Çin'in nüfusunu da düşünürsek oralarda sevilen biri olmanın oyuncunun marka değerien katkısı da çok daha fazla.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #529 : 30 Temmuz 2018, 08:47:49 »
Bir kısa daha alıp önümüze bakalım rahatça. Yoksa bekle ki Ennis uçsun Guduric kaçsın Melih savunma yapsın ölme eşşeğim ölme  :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #530 : 30 Temmuz 2018, 09:10:09 »
Bir kısa daha alıp önümüze bakalım rahatça. Yoksa bekle ki Ennis uçsun Guduric kaçsın Melih savunma yapsın ölme eşşeğim ölme  :)
Bekleyeceksin kardeşim öyle görünüyor :)

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #531 : 30 Temmuz 2018, 09:17:30 »
Delaney'in açıklamasında bir kaç ilginç nokta var. Bir tanesi bu sene NBA'de pazarın daralması. Geçen sene yeni TV sözleşmesiyle fazla para saçıldığı, ilerki senelerde bu şekilde sözleşmeler olmayacağı zaten söyleniyordu. Gerçekleşti gibi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #532 : 30 Temmuz 2018, 09:51:43 »
İstemiyoruz, yok bütçe vs hikaye yani, adam ok dese almıştık. Ahkam kesmeyi, bir halt bilmeden atıp tutmayı ne çok seviyoruz.
Ooo savaş baltası mı çıkarttın
Gel kapışalım
İşte şimdi beklediğim noktaya geldik :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #533 : 30 Temmuz 2018, 09:55:00 »
S.ktirsin gitsin antipatik müptezel. Gelseydi ben bile zorlanırdım sıvamakta. En başından beri sevmediğim bir mal değneği kendisi zira. Anca Cem Ağrak sıvardı onu. :D
Ne kadar içten küfür ettin
Ya ben şahsen gelse sevinir ve sıvardım
Gelmedi anasına bile küfür ederim
Bu konuda tutarlılık benim esas konumdur :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #534 : 30 Temmuz 2018, 09:55:45 »
Ya hangi oyuncu bu zamana kadar erken cevap vermiş ennis’i bile ne zaman açıkladık. İyi oyuncular için 15 temmuz’u beklemek zorundasın. Delaney haklı olarak nba’den teklif bekledi. Adam doğuştan fenerli değil ki teklif gelir gelmez kabul etsin. Burada kıstas bence zaman falanda değil koç delaney’i istedi mi istemedi mi ? İstedi. Burada söylenen herşey boşa çıktı demektir bu.
Sen çok gerginsin ya bu transfer dönemlerinde niye böyle oluyor ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #535 : 30 Temmuz 2018, 09:57:38 »

Adamların skinde değil nba den sonraki en kaliteli ligin neresi olduğu.. :)
Kesinlikle değil bana
Çin ligi kısa süre mücadele çok az ve yüksek maaş. Ha bir de gidip hayvan gibi istatistik kasma var
Oyuncular kendi içlerinde haklı olabilirler zorlu antrenman temposu maç temposu çekene kadar gider aynı veya daha çok parayı alırım daha az efor sarf ederim şov yaparım kafasında olabilirler

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #536 : 30 Temmuz 2018, 09:58:33 »
Çin ligi nihai nokta değil ki. Çin'e gittikten sonra da nba'e dönenler var. Adamlar için eurolig veya çinin çok bi farkı yok. Ancak birinde hem para daha az hem de şartları daha zor. Çin'de atıyor 30 sayı hem egosu tatmin oluyor hem de şubat martta boşa çıkıyor. Avrupa'daki ağır idmanlardan yakınan pek çok oyuncu gördük. Honeycutt Rusya'da oynamak zorudna kalacağı için bunalıma girdi. Buraları bizim gördüğümüz şekilde görmüyorlar. Ayrıca Çin'in nüfusunu da düşünürsek oralarda sevilen biri olmanın oyuncunun marka değerien katkısı da çok daha fazla.
Geçen sene Aaron Jackson da aynı konudan dert yanmıştı, ağır tempo köle gibi antrenman yapıypruz vs vs

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #537 : 30 Temmuz 2018, 11:03:41 »
Geçen sene Aaron Jackson da aynı konudan dert yanmıştı, ağır tempo köle gibi antrenman yapıypruz vs vs

Futboldan örnek veriliyor ama doğru bir örnekleme değil. Futbolda Katar'a Çin'e gittikten sonra bitiyorsun. Oralar son durak ama basketbolda öyle değil. G-League gibi hem skor kasıp hem de para kaldırıyorlar. Ardından bir sonraki sene tekrardan nba yapabiliyorlar. Oralardan dönüp orta seviye kontratlar kapanlar bile oluyor. Delaney de hem daha fazla kazanıp hem de skor kasmayı tercih etmiş. İşi karakter mevzusuna getirmek saçma. Çin'den oyuncu alıp Çin'e gidenin karakterini sorgulamak da ayrı bir saçmalık. Sıvamak adına saçmalamak oluyor.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #538 : 30 Temmuz 2018, 11:09:58 »
Ted den ömer yasir küçük ü istiyomuşuz. 2001jenerasyonun tr deki en yetenekli oyuncusu diyolar. Lise son sınıfa geçtiği için okul problemini ve bonservis durumunu halletmeye çalışıyomuşuz. Kısa transferi beklentisini karşılar mı bilemem 😆
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #539 : 30 Temmuz 2018, 11:53:05 »
Valla gunun en guzel haberi basket takiminin borclari odenmis ....

Hazirlik donemine dertsiz baslayacagiz. Bence en iyi transfer kadar onemli bu.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....