Bu Delaney'i boklama muhabbetinin kökü Ennis'i allayıp pullamaya dayanıyor farkındasınız değil mi?
''Delaney çok karaktersiz, para için Çin'e gitti ehehehe'' demek de ne demek? Çin'i tercih edenler karaktersizse Jason Thompson'ı ne yapacağız o zaman? JT'yi uzaydan mı transfer etti Obra-Gherardini ikilisi?
Okudukça hayretler içerisinde kalıyorum. Keşke şu Ennis'i izlememiş olsaydım da kafam rahat olsaydı ama yok arkadaş. Sloukas benzeri olan ama Sloukas kadar da etkisi olmayacak bir oyuncu aldık. Herkes aslında bunun farkında ama diyecek bir şey yok, ''bari allayalım pullayalım ve Delaney'den daha iyiymiş muamelesi çekelim'' havası var. Banvit'e gelse kimsenin ilgisini çekmeyecek oyuncu için şu an kendimi kandıramam ben. ''Hocanın takım oyununa kolayca uyum sağlayacak oyun yapısı var'' şeklindeki savunmalara da ''o zaman niye Delaney ve Larkin ile ilgilendik'' derim.
Ennis Sloukas'tan fazla bir katkı vermeyecek ve onun da önüne geçemeyecek. Benim gördüğüm oyuncunun profili bu, inancım da bu malesef. Elde Sloukas varken inanılmaz delici olan Larkin gibi bir silahı almayıp Sloukasvari birini daha almak bence bir transfer hatâsı.