Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2894947 defa)

Semazen, Gigidatome70 ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21750 : 07 Temmuz 2025, 18:40:52 »
guduric beklenenin altında kalsa bile maksimumu 9-10 olmazdı bu takımın saras varken sonuçta sen de demişsin kalite olarak çok iyi diye. euroleaguede playoff yapmak bizim gibi takımlar için ne olursa olsun çok daha kolay artık.

ben de sen de birçok kişi ne diyoruz, elit oyuncu lazım. aslında elit oyuncu almasak bile yine şampiyonluk ihtimali var. ama süper yıldız olmadan şampiyon olduktan sonra bunu tekrar etmek kolay değil, o yüzden de kendimizi güncellememiz gerekiyor. bence o oyuncu micic, alamazsak hayli üzülürüm. ama öldük bittik de demem. transferler ne olursa olsun saras olduğu sürece final four hedefimizden geride kalacağımızı düşünmüyorum açıkçası. bu nedenle hedef küçültme lafı bana biraz fazla dramatize geliyor.

ben elit oyuncu lazım demiyorum. kadroda elit oyuncu istemiyorum.
elit oyuncu bekleyenlerin hayal gördüğünü söylüyorum, elit oyuncu alamayız biz diyorum.
ligde bizden daha yüksek bütçesi olan 10 civarı takım varken, elit oyuncular bize kalmaz diyorum.
elit oyuncular alarak yarışmayı istemiyorum da zaten.

micic’i istemiyorum, jokubaitis’i istiyorum.
saric’i istemiyorum, petrusev’i istiyorum.
montero’yu, pradilla’yı, spagnolo’yu, cordinier’i istiyorum.

elit oyuncu hayali kurarken, alınabilecek oyuncuları da elden kaçırdık diyorum.
kızdığım husus tam olarak bu.
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2025, 18:41:16 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #21751 : 07 Temmuz 2025, 18:57:17 »
elit oyuncu bekleyenlerin hayal gördüğünü söylüyorum, elit oyuncu alamayız biz diyorum.
ligde bizden daha yüksek bütçesi olan 10 civarı takım varken, elit oyuncular bize kalmaz diyorum.

Eğer hedefin El'de son 4 ise ben elit oyuncu istemiyorum luksune sahip değiliz. Bu sene kupaya uzanirken Nigel, Marko, Baldwin gibi elit seviyede oyuncularımız vardi. Şu an kadroda Baldwin haricinde o potansiyelde biri maalesef görünmüyor bir Micic'e her şey rayına girebilir. Micic ve Baldwin etrafinda görece kalburüstü genç ve başarıya aç oyuncularla yine hedeflere ulasilabilir. Şu an Pao Oly nerdeyse tüm pozisyonlarda elit seviyede oyuncusu var onlar gibi olamayiz.

Ben de çok para harcama taraftari değilim eldeki kısıtlı imkanlarla büyük basarilarin hikayesi daha bir tatlı oluyor daha çok konuşuluyor.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21752 : 07 Temmuz 2025, 19:07:19 »
senin veya yüksek beklentisi olan arkadaşların “iyi kadro” deyince anladığı şey ile, benim anladığım iyi kadro aynı değil ki?

micic, saric vs. oyuncuların olduğu kadro, kısa vadeli hedef koyacak, önümüzdeki 2 yılda şampiyonluk denk getirmeyi amaçlayacak kadro olur.

ben böyle bir beklenti içinde değilim. zaten 2 aydır beklentisi bu yönde olan arkadaşlara, hayal gördüklerini ve ayaklarının yere basması gerektiğini söylüyorum.

benim için iyi kadro demek; montero, hoard, petrusev gibi 25 yaş civarı yükselişte oyunculardan kurulu kadro. ki pek çok kişiyi tatmin etmeyecektir böyle olursa. lakin ben micic vs. yıldızlar yerine, böyle bir yapılanmayı tercih ediyorum.

son olarak.
çok paramız var, istediğimizi buy-out ödeyerek çekiyoruz dediğin gibi.
kimleri çekelim?

yukarida bir suru oyuncu ismi verdim ortak oldugumuz oyuncularda var listede.

lakin suna hem katiliyorum hem katilmiyorum euroleague organizasyonunda ozellikle kendi ulkenden oyuncular yoksa misal lull,rodriguez,fernandez yada spanulis,papanikalou,printesiz bunlar hep takimlarinin ana iskeletleri ve milli oyunculariydi.

sen gidip piyasadaki tum gencleri ve yeni parlamis oyuncularla bir takim kurarsan bu oyuncularin icine hem yuksek kalite ve tecrube eklemezsen hic bir zaman basariya ulasamazsin.

tarihte dusuk profilli hic bir sampiyon takim yok tum sampiyon takimlarda keskin gorev adamlari,yuksek seviye oyuncular ve finallere aşina tecrubeli oyuncularla kurulu takimlar sampiyon olmustur.

yani oyle potansiyelli oyunculari toplayalim gelecek kuralim mantelitesiyle ancak baskonia olursun.

ayrica burasi euroleague sen misal monteroyu cektin direksiyonu verdin yaptigi ilk patlamada arkasindan nba ye el sallarsin.Bu yuzden cekilmez demiyorum.Ama mesela sen micici cekiceksin ki o senin baba oyuncun olucak 2-3 sene belki 4 sene kafan rahat olucak.

Kimler vardi bundan once bir hatirlayalim datome,kalinic,vesely,sloukas bu adamlar 4-5 bazisi 6-7 sene takimda oynadi ve hepsi yuksek kaliteli oyunculardi nba riskleri kalmamis kendilerini euroleague sahnesine adamis adamlardi. 2024 te sloukas tek basina kupayi aldi mesela.

lafin kisasi biz bir ispanyol takimi olsak ya da yunan takimi evet biraz daha potansiyele yatirim yapip kendi yuksek profilli milli oyuncularimizin yanina kumar ve potansiyel eklemeler yapmak mantikli olurdu.

kadro kalitesi olarakda son 20 senede sampiyon olan takimlardan maccabi sampiyonlugu var bir 10 sene civari evvel ondan sonra ki en underdog ve dusuk profilli sampiyon olan takim bu sene ki bizdik bence.

Ki bu sene ki takimimiz sizlere gore euroleague in en iyi 2-3 kadrosu felan diyordunuz.Sezon icinde oyuncularin inanilmaz buyumesi ve inanilmaz bir peri masalidir bu sene. bu takimdan nigel-guduric gitmisken ozellikle nigel euroleague in en iyi cift taraflisi oyuncusuydu.Guduric zaten buyuk bir euroleague deneyimi. sen kalkip bu adamlarin yerini biseyler ispatlamamis adamlarla doldurursan onumuzdeki sene playy in yaparsin hadi onu gectim onunde ki 4-5 seneyide kaybedersin.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21753 : 07 Temmuz 2025, 19:16:57 »

micicle rokubaitisi ayni cumlede kullanmak buyuk bir akil tutulmasi bence.

zagarsi istemiyorum rokubaitisi istiyorum deseniz buna okeyim bende isterim o zaman rokubaitisi daha tecrubeli daha ne yaptigini bilen bir oyuncu.

fenerbahcede en buyuk sorun taraftari su vasatizm hastaligindan ne zaman kurtulacagiz allahim sen bana sabir ver.

sonra neden galatasaray futbolda basarili senin kalecin kovacevic ;D bu sene emanet etmek istediginde sarlatan irfancan.

ben senede 120 bin tl futbol kombinesine para veriyorum bi 40-50 binde basketbol maclarina para harciyorumdur.Ama yok para harcamayalim,aman guclu kadroyla sampiyonluklar keyifsiz oluyor.Yok soyunma odasi cok onemli.komutan mert hakan takim icinde cok seviliyor.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21754 : 07 Temmuz 2025, 19:17:11 »
şöylediğin şeye katılıyorum.
çok fazla genç oyuncu ile olmaz bu işler.
bir sürü genç toplayalım demiyorum.
gençlik de, tecrübe de, kariyerinin zirvesinde oyuncular da, zirveye yürüyen oyuncular da olmalı kadroda.

montero’yu ismi çıktığı için yazmıştım.
guard için ilk tercihim jokubaitis olur mesela,
7 sene euroleague, 2 sene f4 tecrübesi var.
petrusev yine 5 sene euroleague, 1 tane f4 tecrübesi var.
elde de zaten melli, baldwin, hall, colson gibi tecrübeli oyuncular varken, zirveye giden oyuncuların zirveye çıkmasına yardımcı oluruz daha önceki 2 şampiyonlukta olduğu gibi.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21755 : 07 Temmuz 2025, 20:36:39 »
micicle rokubaitisi ayni cumlede kullanmak buyuk bir akil tutulmasi bence.

zagarsi istemiyorum rokubaitisi istiyorum deseniz buna okeyim bende isterim o zaman rokubaitisi daha tecrubeli daha ne yaptigini bilen bir oyuncu.

fenerbahcede en buyuk sorun taraftari su vasatizm hastaligindan ne zaman kurtulacagiz allahim sen bana sabir ver.

sonra neden galatasaray futbolda basarili senin kalecin kovacevic ;D bu sene emanet etmek istediginde sarlatan irfancan.

ben senede 120 bin tl futbol kombinesine para veriyorum bi 40-50 binde basketbol maclarina para harciyorumdur.Ama yok para harcamayalim,aman guclu kadroyla sampiyonluklar keyifsiz oluyor.Yok soyunma odasi cok onemli.komutan mert hakan takim icinde cok seviliyor.

beğenilmeyen jokubaitis’in geçen seneki rakamları:

12.6 sayı - 2PT: %60.2 - 3PT: %37.1 - 4.6 asist, 15.6 verimlilik.

bu çocuk daha 25 yaşında.
micic’in 25 yaşındaki zalgiris rakamlarını da bırakıyorum buraya.

7.7 sayı - 2PT: 46.1 - 3PT: 35.5 - 4.2 asist - 8.6 verimlilik

fenerbahçe’nin şampiyon kadrosunun yıldızları, barcelona’nın çöpü hayes, senelerdir sövülen guduric, milano’nun çöpü hall, kıçının kılları ağarmış mccollum.

takımlar da, oyuncular da zaman içinde gelişiyor ve potansiyelinin zirvesine çıkıyor.

gelişime açık oyuncularla yapılanıp, takım olarak birlikte büyümekte meselenin anahtarı.

kazandığımız 2 şampiyonlupa da 2-3 yıllık bir sürecin sonunda ulaştık biz.
parayı basarım, yıldızları toplarım, şampiyon olurum diye bir şey euroleague’de hiçbir zaman söz konusu olmadı.
ama doğru yapılanan takımlar her zaman tepede kalıyor.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21756 : 07 Temmuz 2025, 20:59:00 »
pierre de ayrildi.sozlesmeli oyuncular.

baldwin-hall-colson-melli-jantunen-zagars

birch? wilbekin turk oldugu icin saymadim.

minumum 5 tane yabanci transferi gelecek gibi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21757 : 07 Temmuz 2025, 21:03:33 »
Vasilije Micic transferinde son gelişmeler:

Hapoel’in teklifini reddetti.

Fenerbahçe’nin önerdiği ücretten tam olarak tatmin olmadı.

Dubai ile de görüşüyor.

Olympiakos’un da bir hamle yapma ihtimali olabilir.

(Via:@mstef80)

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21758 : 07 Temmuz 2025, 21:07:16 »
Vasilije Micic transferinde son gelişmeler:

Hapoel’in teklifini reddetti.

Fenerbahçe’nin önerdiği ücretten tam olarak tatmin olmadı.

Dubai ile de görüşüyor.

Olympiakos’un da bir hamle yapma ihtimali olabilir.

(Via:@mstef80)

kabak tadi verdi artik su muhasebecilik isleri ne salak yonetim ya.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21759 : 07 Temmuz 2025, 21:21:13 »
milwaukee, şöyle bi tweet atmış.

connaughton ve 2 tane draft hakkı vererek aldığımız adamı niye serbest bırakalım?
manyak mısınız siz?

Alıntı
Milwaukee Bucks @Bucks
We have traded Pat Connaughton and two second-round draft picks to the Charlotte Hornets in exchange for Vasilije Micić.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21760 : Bugün, 00:25:57 »
milwaukee, şöyle bi tweet atmış.

connaughton ve 2 tane draft hakkı vererek aldığımız adamı niye serbest bırakalım?
manyak mısınız siz?

Serbest kalıyo ama belki yarın belki yarından da yakın, twiti muhtemelen adminin kuzeni atmıştır :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21761 : Bugün, 00:29:55 »
Micic özelinde şuan en çok parayı kim verirse ona gidecek proje iddialı takım vs onun için ikinci planda, ama bu hafta kararını verir. Her ülkenin duyumcuları kendi takımlarına geleceğini iddia ediyo ama muhtemelen şuan micic bile bilmiyodur kime gideceğini.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21762 : Bugün, 00:34:11 »
Milwaukee, Micic ile sözleşme fesihi konusunda anlaşmış. Hadi bakalım şimdi göreceğiz Derya beyi. Göstersin genel menajerliğini bakalım.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21763 : Bugün, 00:40:31 »
Benim kendimce güvenilir gördüğüm haber sitelerinde gördüğüm okuduğum bizim, dubainin ve hapoelin birbirine çok yakın teklifleri masada var. Kızılyıldız için sırp hükümeti de ciddi destek ve baskı yapıyomuş özellikle micicin ticari yatırımları için de. Oly işinde kenaan evansa ana rol verilmesi planlandığı konuşuluyo. Valenciunas a karşı hamle olabilir olasılığı konuşuluyodu ama valenciunas/pao işi yattı gibi duruyo
« Son Düzenleme: Bugün, 00:40:47 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #21764 : Bugün, 00:42:07 »
Teklifi artırıp Micic i mutlaka almalıyız. Yıldız oyuncu şart.