"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
Semazen ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu da moda oldu. Micic ile ayni kafa.
nigel mi, tubelis mi?milyon kere tubelis.
Nigel Hayes için senelik 5 milyonlar önerilecektir. Bize dönmek için 2-3 milyonu kabul ederse özel karakterlere her zaman yer açılır. Ama 5 milyona Hapoel'e gideceği için üzerine çok kafa yormaya gerek yok
Saras'ın dün akşamki maç sonu açıklamalarından bir pasaj:Nicolo Melli inanılmaz derecede tecrübeli oyuncu. Onda inanılmaz bir mücadele ruhu var. O bir yıldız ama aynı zamanda ‘asker ruhlu’ bir oyuncu. Bu gerçekten harika bir kombinasyon. Hatta benim için olabilecek en iyi kombinasyon bu. Sahada her şeyi anlıyor. Bu yüzden bir hata yaptığında sorun olmuyor çünkü yaptığı hatayı anında fark ediyor. Sonrasında da bu hatayı bir daha yapmıyor. Takımımızda onun gibi oyuncuların olması çok değerli. Böyle oyuncular 48 saat önce Barcelona’yı yendik diye rahatlamıyor, anında sıradaki maça odaklanıyor. Bazı oyuncular galibiyetlerden sonra fazla heyecanlanıyorlar ama Melli gibi oyuncular anında unutuyorlar. Onlar için kazanılan maç anında ‘boş bir sayfa’ gibi oluyor.Saras istiyor Melli'yi hocam, beni boş ver zaten...
Kendrick Nunn, Nigel Hayes-Davis'in 'EuroLeague'in en çok kazananı' olma isteği hakkında instagramda yorum yaptı:"Yapma birader. Tamam, geçen sene Final Four MVP'si oldun, saygısızlık etmeyelim ama bu işin daha bir sürü b*k püsürü var!"
Bence NBA'de yeniden şansını dener Tubelis.
Hadi bir sebepten sen ben ve Saras bir masaya otursak, kadro yapsak. Belki de kadro kurarken ilk Mellinin adını kağıda yazarız. Sorun o değil! Peki Melli son kontratında para isterse ne olacak? Biz 2 mio usd + parayı vermeyiz.