Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3289877 defa)

efeovic, sinanyucel, Gigidatome70 ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23220 : 06 Şubat 2026, 21:28:56 »
Bu da moda oldu. Micic ile ayni  kafa.

Kariyer finali öncesi son bir tokatlama çalışması. Oyuncuyu anlarım, sonuçta profesyoneller, öte taraftan tokatlanmamak lazım Hapoel gibi...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23221 : 06 Şubat 2026, 21:42:26 »
nigel mi, tubelis mi?
milyon kere tubelis.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #23222 : 06 Şubat 2026, 22:50:40 »
nigel mi, tubelis mi?
milyon kere tubelis.
Ortalık bulanmış zaten hocam, kafa karıştırma :)
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23223 : 06 Şubat 2026, 22:52:53 »
Nigel Hayes için senelik 5 milyonlar önerilecektir. Bize dönmek için 2-3 milyonu kabul ederse özel karakterlere her zaman yer açılır. Ama 5 milyona Hapoel'e gideceği için üzerine çok kafa yormaya gerek yok

Bence yönetimin ve koçun da bu işe çok gönlü yok. Nigel'ın Fenerbahçe'den bana teklif gelmedi yoksa ben parayı seçmedim gibi tribünlere poz kesme ihtimaline binaen kendisine yukarıdaki mantığa uygun 2-3 milyonluk bir teklif yapıldı. Kasten de hemen medyaya bu teklif servis edildi diye düşünüyorum. Yine de bence en iyi dönemde serbest kaldı. Hapoel ve Pana'daki huzursuzluklar şuan parayı seçecek oyuncuyu da bi düşündürür.

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #23224 : 06 Şubat 2026, 22:56:16 »
nigel mi, tubelis mi?
milyon kere tubelis.

Bence NBA'de yeniden şansını dener Tubelis.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #23225 : 06 Şubat 2026, 23:04:31 »
Saras'ın dün akşamki maç sonu açıklamalarından bir pasaj:

Nicolo Melli inanılmaz derecede tecrübeli oyuncu. Onda inanılmaz bir mücadele ruhu var. O bir yıldız ama aynı zamanda ‘asker ruhlu’ bir oyuncu. Bu gerçekten harika bir kombinasyon. Hatta benim için olabilecek en iyi kombinasyon bu. Sahada her şeyi anlıyor. Bu yüzden bir hata yaptığında sorun olmuyor çünkü yaptığı hatayı anında fark ediyor. Sonrasında da bu hatayı bir daha yapmıyor. Takımımızda onun gibi oyuncuların olması çok değerli. Böyle oyuncular 48 saat önce Barcelona’yı yendik diye rahatlamıyor, anında sıradaki maça odaklanıyor. Bazı oyuncular galibiyetlerden sonra fazla heyecanlanıyorlar ama Melli gibi oyuncular anında unutuyorlar. Onlar için kazanılan maç anında ‘boş bir sayfa’ gibi oluyor.

Saras istiyor Melli'yi hocam, beni boş ver zaten...
Hadi bir sebepten sen ben ve Saras bir masaya otursak, kadro yapsak. Belki de kadro kurarken ilk Mellinin adını kağıda yazarız. Sorun o değil! Peki Melli son kontratında para isterse ne olacak? Biz 2 mio usd + parayı vermeyiz.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2026, 23:05:49 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23226 : 06 Şubat 2026, 23:18:16 »
Kendrick Nunn, Nigel Hayes-Davis'in 'EuroLeague'in en çok kazananı' olma isteği hakkında instagramda yorum yaptı:

"Yapma birader. Tamam, geçen sene Final Four MVP'si oldun, saygısızlık etmeyelim ama bu işin daha bir sürü b*k püsürü var!"

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #23227 : 06 Şubat 2026, 23:30:17 »
Kendrick Nunn, Nigel Hayes-Davis'in 'EuroLeague'in en çok kazananı' olma isteği hakkında instagramda yorum yaptı:

"Yapma birader. Tamam, geçen sene Final Four MVP'si oldun, saygısızlık etmeyelim ama bu işin daha bir sürü b*k püsürü var!"
hayatında kurduğu en doğru 2. cümle. ilki geçen sene paris final four yapar demesiydi :D

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23228 : 06 Şubat 2026, 23:39:02 »
Bence NBA'de yeniden şansını dener Tubelis.

litvanya tarafından velicka, tubelis, wright transferlerini şimdiden bitirmek lazım.

tubelis - jantunen - metecan
wright - vesely - silva

harika olur.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #23229 : Bugün, 00:22:45 »
Hadi bir sebepten sen ben ve Saras bir masaya otursak, kadro yapsak. Belki de kadro kurarken ilk Mellinin adını kağıda yazarız. Sorun o değil! Peki Melli son kontratında para isterse ne olacak? Biz 2 mio usd + parayı vermeyiz.

Görünen o zaten. NBA bitti, şimdi de Dubai, Hopoel ve Milano'nun bu işleri çıktı başımıza.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23230 : Bugün, 09:20:28 »
Sanırım nigel'a yıllık 3.5 civarı bi para önermişiz öyle duydum. Yazında benzer teklif yapılmıştı zaten, 3 yıl 10 milyonluk ama nba e gitmeyi tercih etmişti.

Yabancı basında pao nun 4, hapoelin de 5 civarı bi teklifi sunduğu yazıyo. Eğer bu rakamlar doğruysa nigel in masada bunlara benzer yakın teklifler var şuan
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23231 : Bugün, 09:44:02 »
Baldwin-Hall-Wilbekin
Tucker-Nando-Boston-Melih
Tarık-Onuralp-Colson
Nigel-Jantunen-Metecan
Silva-Melli-Birch

Kusursuz bir kadro olurdu. Nigel'ı alıp ligde oynatamamak da çok can sıkıcı bir durum.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23232 : Bugün, 10:38:59 »
Baldwin-Hall-Wilbekin
Tucker-Nando-Boston-Melih
Tarık-Onuralp-Colson
Nigel-Jantunen-Metecan
Silva-Melli-Birch

Kusursuz bir kadro olurdu. Nigel'ı alıp ligde oynatamamak da çok can sıkıcı bir durum.

Abi ligde rekabet ortamı diye bişey zaten yok ki playoffa 8.bile girsek ne efes ne bjk 4 serilik bi maç takviminde bizi eleyemez. Nigel olsa da olmasa da o serilerin olacağı en kötü 4-1 olur
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #23233 : Bugün, 13:02:56 »
micic transferi nigel için çok doğru bir referans oldu. bu kurumsal kimlik ve marka olmakla ilgili bir şey. bugün hapoel de micic ile koç kavgalıymış. micic koçtan farklı düşünüyormuş. peh peh peh. ( bu arada itudis çok zayıf bir koç orası ayrı) eğer dengeleri korumazsan oyuncu takımı yönetmeye kalkışır. misal mike james. misal micic. eğer sistemi korursan adamı kurumsal kimliğin içine alırsan horton tucker gibi bir adamı koçun gerektiğinde itin götüne sokar. hiç de acımaz.
ben sarasla birlikte sistemin tam olarak oturduğunu düşünüyorum kulübün de kesinlikle bu satınalmalarda doğruyu yaptığını düşünüyorum. nigel paşa gönlü isterse gelir 3 milyona bizde oynar. yok istemezse bizim salondaki ilk maçta plaketimiz hazır. teşekkür ederiz. bizim gerçek tek yıldızımız var saras ve kurumsal fenerbahçe basketbol markası. bunu mauzrizo kurdu şimdi derya ile devam ediyor.
ben şunu biliyorum oyunculardan bağımsız bu yılla beraber 4 yıl toplamda daha yarışmacı olacağız. bu da benim için yeterli.

tabii nasip olursa en az 1 şampiyonluk daha bekliyorum bu 4 yılda.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #23234 : Bugün, 13:40:39 »
Valla ne Saras'ın Nıgel'ı, ne de Nıgel'ın Saras'ı sevdiğine pek ihtimal vermiyorum. Geçen yıllarda mecburi bir birliktelik yaşadılar ve bir şekilde güzel bir sonla ayrılmış oldular. Şahsen ben Saras olsam kesinlikle Nıgel gibi geçmişte sorunlu olduğum birisini istemezdim. Tabl bunları söylerken ben Türk insanının duygusallığı ve düşünce yapısı ile söylüyorum. Saras Avrupalı, Nıgel Amerikalı. Dolayısı ile onların kafa yapısı bizim gibi değil ve duygusallıkları yok. Olayları daha profesyonel ve farklı pencerelerden değerlendirebiliyorlar.

Şayet ikisi de birlikte çalışmak istiyorlar ve geçmişte yaşananlar onlar için bir şey ifade etmiyorsa gelmesi için bütün şartlar zorlanmalı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.