Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 99360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolga224

Son haftalarda üst üste kötü sonuçlar geliyor.

Real Madrid maçında sahada yoktular.

Zaten futbol takımı yenilmiş, Başkan Ali Koç bile taraftarla kötü şeyler yaşamış.

Şu maçı GS'ye vermek takıma ihanettir.

Benim Obradovic'e saygım kalmadı. Şu maçı kaybetmeyeceksin. Bu çok ağır oldu.

Sözleşmeyi de 2 kez reddetmiş. Kafasında bitirmiş FB'yi.
Gitsin. Verebileceği hiçbir şey kalmamış
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2020, 22:25:57 Gönderen: Tolga224 »

hmetin

• Ziyaretçi
Yok artık Lebron da yetmez 29 32 de kapattıgım macı evsahibi iken ve 75 67 iken sanırım 13 0 seri yiyerek maglup kapatmısız.Diyecek hicbirsey bulamıyorum.
Karsında Zach Auguste var ya Anthony Davis degil ...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Koç bu derbilere bizim gibi baktığı gibi bakmıyor.Bunun gibi maçları son dönemlerde çok.Üzücü ama play-off sistemi olduğundan telafisi var.Cuma günkü Eurolegue maçı daha elzem bence bakalım artık.

« Son Düzenleme: 26 Şubat 2020, 22:26:19 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Koça yeni kadro kurulsa bile Kaliniç ve Vesely o takımda olur.Kusura bakmayın ama bunlara katlanamıyorsanız Obradoviç'te bu takımın başında olmaz.
Kaliniç,kaliniç kaliniç kaliniç kaliniç kaliniç.Herkesten fazla kredisi var bu takımda.Anlayamıyorum.

Varsa kredisi daha çok 30 sn kala pata küte içeri dalar blok yer , diğeri de smaç yapan adama dokunur basket faul yapar. Bunlar kalcaksa Sloukas ta kalsın nasılsa değişen birşey olmayacak.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Gitmek istemesine saygı gösterelim...

Bize yaşattığı mutluluklar eşsiz...

En kötü günlerimizde can suyu oldu...

Ama Galatasaray mağlubiyetini çaresizce -ve yanlışlarında ısrar ederek- kaybetmesine asla saygı göstermeyelim... Asla...

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bu sonuçtan sonra bizim de (taraftarın da) kafasında eski tartışılmazlığının bitmeye başladığını da unutmayalım. Hiçbir bitirme tek taraflı olmaz.
Öyle, artık sabırlar taşmaya başladı, taraftarda  sabır kalmadı. Çok güzel sezonlar, anlar yaşattı bize. Bitecekse de böyle bitmesin dileğim, en azından EL'de playoff, ligde final oynatır, öyle veda eder gider umarım ama hiç umut vadetmiyor, çok yazık.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı emrebbr

• Üye
  • Yer: bursa
koç eleştirilebilir, koçun belki de en kötü yılı bu yıl ancak kesinlikle kalmalı, zaten zirveye çıkardığı bu kulübü 7 yıl öncesi gibi bırakacaksa kendisi büyük ayıp eder

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Böyle bir yenilgi kabul edilemez. Vallahi diyecek söz yok bu takım baştan aşağı yenilenmeli.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Voleybolda 30 sene sonra ilk kupayı bizi yenerek aldılar.
Futbol ve baskette efsane iç saha serileri sona erdi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Analizim ve sorum şu:

De Colo transferi olmadı. Onun transferine onay veren Obradovic. Öte yandan 100 Fenerbahçeli'den 99'u istemiştir bu adamı, yazdıklarımı o yüzde 1'in içinde olan bir adam olarak yazıyorum. Onu monte edemeyen de Obradovic. Onu kazanmak için Maccabi maçını veren de Obradovic. Bugün sadece son çeyreği izledim ama görünen o ki bugünki mağlubiyetin de sorumlusu Obradovic. Buraya kadar itirazım yok. Bu sene geçtim F8 yapmayı Türkiye liginde dahi finale kalamadık diyelim. En kötü senaryoyu çiziyorum. Olası bir eşleşmede yine Galatasaray'a elendik, patladık havlu attık. Yine sorumlusu Obradovic. Sorum burada başlıyor: bizlere yaşattıkları bağlamında bu berbat sezonu tolere edemeyecek miyiz? Yapılan yerinde ve düzeyli eleştirilere hiçbir itirazım yok. Rica ediyorum bel altı vurmayalım. Bu beni çok daha fazla yaralıyor. Hadi beni iplemeyin, bu siteninin kurucu isimlerinden birisi terk etti burayı sırf bu yüzden. Üzülelim, kızalım ama bunu yapmayalım...

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
Elalemin ağzına sakız olduk yine , büyük t.ş.ak geçiyorlar sosyal medyalarda . Sadece taraftar da değil futbol , basketbol takımı oyuncuları da 

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bu belirsizlik zaten kötü olan sezonu rezalete dönüştürdü. Şu saatten sonra oturulup konuşulsun, koç belli ki gidecek ama adı konsun. Ve bu karar verildikten sonra sezon sonuna kadar takımın başında Erdem Can çıksa çok daha hayırlı olurmuş gibi geliyor bana en azından iyi bir tecrube kazanmış olur ama olmayacak dua olduğunu da biliyorum, bildiğimiz obra hayatta kabul etmez bunu.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı anil_91

• Üye
  • Yer: Sinop
Futboldan sonra kendi evimizde Basketbolda da galatasaraya yenilmek bana çok koydu ,  uzun kontratlı oyuncularımız var ama takımda revizyona gitme zamanımız gelmiş sanki.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Futboldaki daha rencide edici bence bu görüş.Sonuçta bu normal sezon maçı.Olası play-off eşleşmesi böyle olmaz.1 gün sonra Valencia maçı var hem deplasman.Herkese eşit muamele bu maç bugün oynanmak zorundamıydı hayır.Sorsanız Hido Fenerbahçeli.

« Son Düzenleme: 26 Şubat 2020, 22:40:22 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Sloukas,De Colo,Williams gibi yumuşak oyuncularla buraya kadar.
Sene sonu hepsine güle güle denmeli.
FENERBAHÇE