Çiğdem Can Rasna, CCR MENAJERLİK adında voleybol sporcu ve antrenör menajerliği şirketi açmış. Hayırlı uğurlu olsun.
Herhangi bir idari kimliği olmamasına rağmen Türkiye-Hollanda maçında protokolde hemen Andre Mayer'in yanında oturmasına hem şaşırdım hem gurur duydum 
Başarılı olduğuna inandığım Çiğdem Ayrılıpta 3 senedi başarısız olan Didem Hanımın hala kalması beni çok rahatsız etti.Hakan beyle kısa bir yazışmamız oldu.Eleştirilerimi ilettim.Sonuçta Çiğdem Hanımın kalmasını çok istediklerini ama kendisini ikna edemediklerini söylemişti.Demekki Çiğdem Hanımın planları varmış.Hayırlısı olsun.
Menejer açığını kimle kapandı bilgisi olan varmı?
Yayın hakları konusunda net bilgiyi alamadım.ben Veleybol Fedarasyonuna şaştım.D-Smart a vermişler yayın haklarını ama paraları kulüplere dağıtamıyacaklarmış diye biliyordum.Hatta Aziz başkan biz para almazsak maçları yayınlatmayız dememişmiydi?Fbtv HD ye geçmesi den çok neden Tüm branşlarda yayınları vermek istemiyor.Ben Veleybol Maçlarınıda Fbtv'nin vereceğinede inanamadım.Bir karşıklık var bakalım.
Metro Enerji Salonunda oynanmasına gelince Basketbol ve Velebolun aynı yerde oynanması bana çok sıcak gelmedi.Atrıca bir arkadaşım demişki taraftar için iyi olur bede Takım açısından düşünümce bir tarafta seyirci olmaması ve Yayınlarda seyirci yerine Duvar görmemizin çok iyi olmıyacağı fikrimi hala söylüyorum.Maçlarda Taraftarın Rakibi bogabilmesi için her tarafta özelliklede Pota arkalarında seyirci olması Düşüncesindeyim.
En son Hollanda - Türkiye maçındaki salonuda Taraftarıda çok beğendim.Biz taraftar olarak bir taraftarın sadece slogan atmadan nasıl takım ateşleneceğinide görmüş olduk.Biz 25 Milyon taraftarı olan bir klüp olarak Tüm Branşlara yeterli desteği vermediğimiz kanısındayım.