"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani bu sene ciddi kumar oynadık transferlerde ama en azından busa ve miha’nın son sezonlarındaki kadar kötü olmazlar heralde.
Beni böyle kolay yazarken göremezsiniz.Erkek voleyde durum vahim umarım küme düşme potasında olmayız.Kadınlarda iyi kadrolar kuruldu iki şube lig için.
Mihajlovic çöktü Terzic bile dayanamadı milli takıma almadı, Busa'ya ne oldu anlamadım tek beklentimiz servis karşılamasıydı onu da yapamadı bu sene en azından libero sorununu çözdük üstüne Meliha hamlesiyle en azından servis karşılarken çok sallanmayacağız Ben bu seneki transferleri 1-2 senelik hamle görüyorum Vargas'ı Türk yaptıran bizim kulüpmüş parayı biz vermişiz 2 sene sonra döndüğünde Arina'da gelişimini tamamladığında parçalar oturacak bakalım Ana Cristina için bir şey demek için erken Lazareva'yı kim aldıysa Allah bildiği gibi yapsın
Voleye gitmeyi düşünüyorum.Tüm oyunculara destek olmalılıyız.Kötü kız değil Laze.
nerde izledin abi lazarevayı merak ettim
Rusya ligi arada açık.Tamam eleştirinde ama artık sporcumuz.Başarılı olmasını dilemeliyiz.
Rusya'da oynamıyordu kız Kore'de oynadı ondan öncede Fransa'da teşekkürler cevap için sürekli sallıyorsun 2016-17'de Rusya'da oynarken mi izledin
Neyse başka oyuncuda olabilir genç renkdaşım.Ama Ruslara genel güvenim var.Temelleri iyi belki epik sezon geçireçek.Liberoda iyi.
Olabilir abi belki de çok iyi oynayacak ben yanılacam ama Lazareva'ya kağıt üstünde iyi oyuncu demek yanlış bence keşke Stysiak'ı falan alsalardı madem seviye düşeceğiz bu kadar düşmek saçmalık geliyor bana
Taraftar gidebilecek mi.?Burhan büyük çünkü.Sayın başkan ne düşünüyor acaba.Erkeklere rahat gidilirde ilgi yok.Çoçuklar kendi yağında kavruluyor.