"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adamlar En Büyük En Büyük!!
Saadettin Saran aday olur umarım. Kan değişikliği şart.
Kim gelirse gelsin değişmez bu şekilde devam edersek.
Su kaynattı adam gerçekten sakatmış haklı çıktılar.Adama sallıyorlar o olmazsa burda olmazdı Beşiktaş.
Porto buna çürük futbol hayatı tehlikede demedimi?Bilim diye bir şey var haklı çıktılar.Ama katkı yaptı adam doğruya doğru.?
Ha bu arada şunu da yazmak istiyorum, her yerde Emreyi öven geldiğinden beri 20 puan topladı haberleri pompalanıyordu ya, aynı dönemde Szalai, Irfan ve Mesut olmadan, ve başında sportif direktör varken Erol da 19 puan toplamış..
mevzu 19-20 puan değil ki.oynanan oyundaki fark çok bariz değil miydi?bu dönemde 19 puan toplayan erol bulut gençlere göztepeye kendi evinde yenildi peki aynı şeyi emre fenerbahçesi için diyebilir miyiz? bence diyemeyiz.emre o maçlarda takımın başında olsa ikisini de kazanırdık.e durum böyleyken bu tarz karşılaştırmalar ya da yorumlar saçma bence.
Valla ben Emre için de çok olumlu düşünmüyorum, çünkü bir numarasını göremedim. Erol da mesela uzun sure Pelkas ı devamlı kenara alıyordu Emre de aynı. Yaptığı değişikliklerin de hiç faydasını görmedim. Bariz bir şekilde Erol devamlı eleştirilirken Emre pohpohladı.