Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2311069 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4005 : 13 Haziran 2015, 13:00:04 »
Isil da Martinez de direksiyonu ellerine alan oyuncular. Yardımcı pilot olmayı kabul edecek isimler degil. Bu anlamda Mısura düşünülmüş olabilir. Martinez'i bırakırlarsa onlar icin buyuk hata olur. Bizim icin de bir fırsat. Tabi değerlendirmek lazim da bunu düşünecek kim var şubede şüpheli.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4006 : 13 Haziran 2015, 13:25:09 »
Abi meeseman dun gene 21 sayı atmış..kız Belçikalı..yani yıllardır pota altını şömine edecek genç EU...almalıyız bence..zaten oyun sistemine uyar George un...umarım alınır bu kız..yani kobryn le arasında tercih yapılacaksa bu kız olmalı...özetleri izledim gene..cidden hata yaparız almazsak elimizde fırsat varsa.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 13:26:43 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4007 : 13 Haziran 2015, 14:16:57 »
Hocayla iletişime geçilebilecek bir adres yok mu yazsak ya şu kızı madem? Ya da isfendiyar başkana mı yazsak ki takar mı bizi acaba kendileri  :(

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4008 : 13 Haziran 2015, 15:17:23 »
https://www.facebook.com/george.dikeoulakos
Ya ben bir kez iletişime geçmiştim tekrardan iletişime geçersem engeller diye yazmıyorum.Siz yazın.Arkadaşlıkları onaylıyor

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4009 : 13 Haziran 2015, 15:20:35 »
Kobryn, Ana Dabovic(Kardeşlerin ikisi birden de gelebilir hatta), Celine Dumerc kıta dışı hakkı olarak da Moore/Candace Parker Moore/Bonner isimleri çok iyi olur.Bence verameyenka 5i götürebilir Ndour ve Q ile birlikte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #4010 : 13 Haziran 2015, 15:35:04 »
Hocaya şu oyuncuyu alalım diye tavsiye mi olur gençler, şaka mı yapıyorsunuz. Sizin seyrettiğiniz kadar adamın kupası var. Yapmayın Allah aşkına.

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
  • Yer: Giresun
    • @shata_fb
« Yanıtla #4011 : 13 Haziran 2015, 15:39:21 »
Abi meeseman dun gene 21 sayı atmış..kız Belçikalı..yani yıllardır pota altını şömine edecek genç EU...almalıyız bence..zaten oyun sistemine uyar George un...umarım alınır bu kız..yani kobryn le arasında tercih yapılacaksa bu kız olmalı...özetleri izledim gene..cidden hata yaparız almazsak elimizde fırsat varsa.

Abi Washington Atlanta maçını izledim netten.Lyttle, Erika, Milton-Jones uzunlara karşı çok iyi mücadele etti  Meeseman ve  21 sayı 9 ribaundla oynadı.Dediğin gibi kaçırılmamalı.
Ndour ve Meeseman ile 1. sınıf   uzun oyuncularımız olur.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4012 : 13 Haziran 2015, 15:48:26 »
Hocaya şu oyuncuyu alalım diye tavsiye mi olur gençler, şaka mı yapıyorsunuz. Sizin seyrettiğiniz kadar adamın kupası var. Yapmayın Allah aşkına.
Ben şey yazmıştım koç şu oyuncularla ilgileniyor muyuz diye mesela G. sottona da güzel olabilir.Koç messemanla ilgileniyor muyuz diye yazabilirsiniz

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4013 : 13 Haziran 2015, 16:17:04 »

Hocanın işine karışmak falan değil abi de sadece fikir teatisinde bulunmak anlamında sormuştum ben, bir kaç arkadaş demişti de iletişime geçilebiliyor bazen hocayla diye.

hustle

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4014 : 13 Haziran 2015, 19:59:11 »
Belki yeri değil ama Dikeoulakos az önce biten maçta Winnicki'ye ders verdi.Bu kadar sınırlı hatta 5 numarası olmayan bir Yunan takımıyla iki gündür inanılmaz işler yapıyor.İlk gün İtalya'yı (ki bu İtalya Belarus'a uzatmada yenildi) 18-2 geride başladığı maçta oyun içinde yaptığı müthiş değişiklikler ile 51-46 yendi.Bugün de Polonya'ya karşı 25-15 geride kapadığı ilk periyottan sonra 59-50 üstünlük kurdu.Transferler ne olursa olsun en azından bu sene antrenörün yeterliliği konusunda hiçbir şüphem olmayacak.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 23:45:24 Gönderen: hustle »

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
    • @shata_fb
« Yanıtla #4015 : 13 Haziran 2015, 20:21:59 »
Benim gözümde Winnicki kesinlik coach felan değil.Dikeoulakos ondan kat kat daha iyi bir hoca...o sezon en büyük şansızlığı final 8 da gs maçında Penny nin sakatlanması oldu. O sakatlık olmasaydı o yıl euroligi kazanabilirdik.Ayrıca ligdede tarihinin açık ara en iyi kadrosunu kurmuş galatasarayı geçip sampiyon olmuştuk. Hatta gs ile o sezon kendi 4 maç yapmıstık ve 3 ünü biz kazanmıstık.Dikeoulakos tan sonra gs ile kendi evinde yaptıgımız 8 macın sadece 2 sini kazanabildik.

• Üye
« Yanıtla #4016 : 13 Haziran 2015, 23:35:09 »
İahupova bugün 33 atmış...ama dinleyen yoktu tabibgrcrn yıldan beri..gecen yıl ocakta yazmıştım..bu sene basiberken davranışla braine yerine bize gelse super birn2-3 oyuncunuz olacaktı..umarım seneye olur...
Ahh ahh...kimlerin sözüne bakıyorlar acaba şubede..halbuki biraz su forumlara baksalar..yada su menejerlere değil kendileri bir araştırma yapsalar...ama yok ki kafa..

• Üye
« Yanıtla #4017 : 13 Haziran 2015, 23:35:50 »
İddia ediyorum su forumlardan 5 kişilik bir gönüllü ekip olustursaydik son 5 sene de 3 el şampiyonluğumuz vardı.

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
    • @shata_fb
« Yanıtla #4018 : 13 Haziran 2015, 23:43:09 »
Yelena Leuchanka 15 sayı 10 ribaund
Ewelina Kobryn 11 sayı 6   ribaund 3 asistle
Alina Iagupova 33 sayı 7 ribaund 2 asistle
Ndour 11 sayı  ile oynamış...

Çevrimdışı nuevitas