Candice Dupree transferinden vazgeçmişiz.ABD li bi PG alıncağını tahmin ediyorum. Diggins ya da Whalen.Büyük olasılıkla Whalen olur gibi
Nolur doğru olsun bu dediğiniz, yılmaz abinin de dediği givi moorela şubat için anlaştıysak, şubata kadar bir başka bir kıtadışıyla devam etmek saçmalık. Bu oyuncu çok iyi performans gösterir takımla çok iyi uyum sağlarsa napacaksın yani? Moore geldi diye gidecek o zaman yani? Böyle yapacağımıza o pozisyona herkesin istediği anna dabovici alalım işte, mooreda gelince göndermeye falan da gerek olmaz hem.
Whalen-Birsel
Quigley-Olcay-Melis
Dabovic-Gökçe-Moore(şubat)
Vera-Tuğçe-Ndour
Kobryn-Q
Kadrosu iş yapar bence her türlü. Moore gelene kadar ndour ya da quigley değişmeli oynar ligde. Gerçi benim elimde olsaydı transfer direk şu kadroyu oluştururdum arkama bakmazdım:
Anna Cruz-Birsel-Pelin
Dabovic-Olcay-Gökçe
Moore (şubat)-Burcu(Şaz)
C.Parker-Ndour-Tuğçe
Leuchanka-Quanitra
*Bu kadroda yüksek kontratlı sözleşmeleri bulunan (Duba-Petrovic-Diggins-Edd-Sancho-Gruda-Sanders vs. gibi)
ve gelmesi imkansız olan oyuncuları da yazmadım ayrıca, hepsi ya sözleşmesi bulunmayan ya da makul fiyata alınabilir isimler bunlar. Çift devşirmesi zartı zurtu falan da yok. Bir tek moore ekstra bir ücret alacak ki o da zaten en iyisi. İş yapar falan yazıyoruz ama şu kadro iş yapmayı bırakın, tüm kupaları toplardı istisnasız. Şu hamleleri yapmak cidden zor değildi

Ah ah, nasıl yönetiliyor şube cidden hayret bir şey doğrusu.