Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2306761 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4290 : 01 Temmuz 2015, 00:55:52 »
Kobryn kesin miymiş ya? İyi oyuncu ama yaşı da baya arttı bence, ummcde falan da hep arkalarda bekledi pek süre alamadı q gibi. Bence gene fiyasko bir transfer olur kesinse. Ne diye eurobaskette harikalar yaratan, bayan baskette uzun süredir gördüğüm pivot hareketini en iyi uygulayan isim olan leuchanka alınmaz mesela hayret bir şey cidden. George hocaya rağmen yavaş yavaş umudumu kesiyorum bu şubeden gene maalesef..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4291 : 01 Temmuz 2015, 00:56:05 »
Kobryn işi olduysa inşallah Dupree gelmez ve kıtadışı 1 numara gelir.

Skylar Diggins-Birsel
Daboviç-Olcay
Maya Moore-Gökçe
Verameyenka-Ndour-Tuğçe
Kobryn-Hollingsworth
Bu kadro olur iste...moore gelene kadar quigley de olur..ligde ya ndour ya quigley oynamza boylece..el de oynar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
« Yanıtla #4292 : 01 Temmuz 2015, 00:58:42 »
Ama ben transferde hata yaptigimizi düşünüyorum..doğru oyuncuları almıyoruz hele dabo gelmezse.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #4293 : 01 Temmuz 2015, 01:11:24 »
Transferler bittiyse açıklamak için neyi bekliyorlar acaba. Olası  Vera-Kobryn-Ndour-Q-Tuğçe rotasyonuna umarım kıtadışı bir uzun (C.parker hariç) daha gelmez. Futbolda nasıl Volkan vs. oyuncular geri plana düştü, burda da aynısı Birsel'e olmalı. Skylar Diggins aradığımız oyuncu.
Daboviç-Quigley-Moore harika 2-3 rotasyonu olur .

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4294 : 01 Temmuz 2015, 01:58:36 »
Vanguards of Fb

Kobryn hamlesini nerden duydunuz acaba sağlam kaynak mı

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4295 : 01 Temmuz 2015, 02:07:31 »
Kobryn iyi oyuncu.Dupree de iyi oyuncu ama Dupree yerine yıldız bir oyun kurucu alırsak süper olur.

ABDli-Birsel
Quickly-Olcay
Coleman-Gökçe
Bahar-Tuğçe
Kuanitra-Kobryn

Pota altı zayıf kaçsa da lig için  şu kadro fena değil.Kuanitra yerine Sanders olsa çok daha iyi olur tabi.Bir kısa yerli daha gerekiyor ayrıca.Şaziye olabilir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4296 : 01 Temmuz 2015, 02:17:16 »
Işıl, Nevriye üstüne bir de devşirme alırlarsa G.Saray her halükarda ligde ağır basar yine.Bahar'ı beğenmesem de almalıyız bu oyuncu kıtlığında.

Işıl-Martinez
ABDli-Ayşegül
ABDli-Deniz
Dubljevic-Bahar
Nevriye-Devşirme(Melisa Can mesela)

Martinez'in yerine daha kaliteli bir Avrupalı da alabilirler ayrıca.

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
  • Yer: Giresun
    • @shata_fb
« Yanıtla #4297 : 01 Temmuz 2015, 12:31:22 »
Candice Dupree transferinden vazgeçmişiz.ABD li bi PG alıncağını tahmin ediyorum. Diggins ya da Whalen.Büyük olasılıkla Whalen olur gibi

• Üye
« Yanıtla #4298 : 01 Temmuz 2015, 12:39:17 »
Candice Dupree transferinden vazgeçmişiz.ABD li bi PG alıncağını tahmin ediyorum. Diggins ya da Whalen.Büyük olasılıkla Whalen olur gibi

dupree'den vazgecmek en mantıklısı su an zaten..kesin abdli pg lazım..

bu arada ben coleman'ın moore gelene kadar alındıgını dusunuyorum...yoksa nbizim gibi tkaımlar icin hafif kalır..

ama moore geliyorsa ve onun yerine kadar o vakte kadar bir oyuncu olacksa bu isim zaten angel yada augustus falan olmazdı..mecburen bu tip oyuncu lazımdı...

coleman ve zellous buna uygun isimler...sahsen zel kalsada olur muydu diyorum...sonra pasaport sorunuda cozulebilirdi...

kaldı ki ben colemna'dna da emin degilim..her an vazgecilebilir cunku zaten ocakta moore gelecekse o vakte kadar eu pasaportlu youncu al kısa fazladan o yonasın..sonrada el'de oynar...coleman gibi gonderme durumun olmaz...o yuzden pasaport sorunu cozulebilirse zellous en uygun secim esasen..

ben ndour varken quigley'in alınmasını anlamaıdm emsela...herhalde 2 devsirmeyi en azından donusumlu oynatma imkanımız olacak ligde...

ben cidden transferde su an ne yapıyoruz anlamadım...
ve eger hala ndour'un ne olacagı ve su devisrmelerin statusu ne olacak belirsiz ise transferde islerimiz cok karısır..

• Üye
« Yanıtla #4299 : 01 Temmuz 2015, 13:12:40 »
bir defa suna kulup karar vermeli...

quigley'i alıyorsan ve statu izin vermese bile ndour yada quigley'in sadece 1 tanesini el'd ekullanmayı tercih edecekmiyiz..ki bu quigley olur bu yuzden...
alternatiflere bakarsan
1-o yuzden devsirme problemi cozulmemis zellous su an kalabilir...cunku su anki lig statusu quigley'i kıtadısı kullanamayız ligde ndour'la beraber aynı anda..bu da lig rotasyonunu zayıflatır..
2-zel'in dezavantajı ise ocak-subatta devirme olmazsa bu sefer tamamen ıskarta olacak...
3-toptan cozum yapıp eu oyuncu al...dabo bu yuzden onemli zaten...

yani bizim kesinlikle ve kesinlikle su devsirme ile ilgili olarka federasyonu ikna etmemiz sart...
mesela en azından quigley ve ndour donusumlu oynamalı...yada 2. amerikalın kadrosa yoksa quigley kıtadısı olarak sayılabilmeli en azından lig icin...bu hak elimizden alınmamalı...(ki bu secenek hic mantıksız degil)

ayrıca hem ndour kalıp, hem de vera alındıysa neden kobryn de alınıyor ki...gidelim o paraya bahar caglar'ı alalım...daha mantıklı...yada verayı almayalım..

ndour-bahar-tugce
vera(kobryn)-quanitra-hulya

tum sezonu cıkartır zaten...ama para cok bir uzunu daha sadece el de oynatırım diyosan alma baharı git al eu oyuncuyu...ama sonra lig kadron da cok zayıflar...

bunları yazam sebebim su...

eger kulup cıdden bu kadar isimle birden ilgileniyorsa ve bu isimlerin hepsi  uzun rotasyonu icin dusunulup,kısalara anna dabovic dusunulmuyorsa ciddi bir kararsızlık icindeler ve yanlıs yolda gidiyorlar demektir...ustelik ben bunu dupree yerine kısa abd'li gelir diye dusunuyorum..ona ragmen gecen daboyla ilgimiz yok denebiliyor..

sorun donuyor dolasıyor bu takıma  en az 1 yerli takviyesi daha ve 1 kısa eu oyuncusu almamız gerektigine cıkıyor...

• Üye
« Yanıtla #4300 : 01 Temmuz 2015, 13:17:54 »
kobryn'le anlasıldı yazdı jws...haydi bakalım...
tam bilmece bulmaca gibi sube su an..

birde bu ergen cıkıp diyorki gecen seneden daha iyi takım kuruyoruz...
yahu daha ne aldıgın ne yaptıgın belli degilken bu lafı nasıl edersin...

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #4301 : 01 Temmuz 2015, 13:26:13 »

Nolur doğru olsun bu dediğiniz, yılmaz abinin de dediği givi moorela şubat için anlaştıysak, şubata kadar bir başka bir kıtadışıyla devam etmek saçmalık. Bu oyuncu çok iyi performans gösterir takımla çok iyi uyum sağlarsa napacaksın yani? Moore geldi diye gidecek o zaman yani? Böyle yapacağımıza o pozisyona herkesin istediği anna dabovici alalım işte, mooreda gelince göndermeye falan da gerek olmaz hem.

Whalen-Birsel
Quigley-Olcay-Melis
Dabovic-Gökçe-Moore(şubat)
Vera-Tuğçe-Ndour
Kobryn-Q

Kadrosu iş yapar bence her türlü. Moore gelene kadar ndour ya da quigley değişmeli oynar ligde. Gerçi benim elimde olsaydı transfer direk şu kadroyu oluştururdum arkama bakmazdım:

Anna Cruz-Birsel-Pelin
Dabovic-Olcay-Gökçe
Moore (şubat)-Burcu(Şaz)
C.Parker-Ndour-Tuğçe
Leuchanka-Quanitra

*Bu kadroda yüksek kontratlı sözleşmeleri bulunan (Duba-Petrovic-Diggins-Edd-Sancho-Gruda-Sanders vs. gibi)
ve gelmesi imkansız olan oyuncuları da yazmadım ayrıca, hepsi ya sözleşmesi bulunmayan ya da makul fiyata alınabilir isimler bunlar. Çift devşirmesi zartı zurtu falan da yok. Bir tek moore ekstra bir ücret alacak ki o da zaten en iyisi. İş yapar falan yazıyoruz ama şu kadro iş yapmayı bırakın, tüm kupaları toplardı istisnasız. Şu hamleleri yapmak cidden zor değildi :( Ah ah, nasıl yönetiliyor şube cidden hayret bir şey doğrusu.
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 13:28:53 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
« Yanıtla #4302 : 01 Temmuz 2015, 13:35:49 »
5 yabancıdan fazla kadrolara koymayın.
5 den fazlası ile sözleşme imzalayamıyosun bugünkü yönergeden sonra.
Geçen sene 6 idi.

En fazla 2 sözleşmeden çıkıp 2 yeni sözleşme imzalama sınırı da mevcut oldu.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #4303 : 01 Temmuz 2015, 13:43:12 »
Geçen sene 6 idi.

Erkeklerdeki gibi 5+1 olmalı, ayrımcılığın daniskası bu. Sadece 5 yabancı alabileceksek takımı satan Vera'Da gelmesin. Diggins-Daboviç-Moore-Ndour-Kobryn yeter . Şu Lara Sanders'i alabilsek duman ederdik ortalığı .

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #4304 : 01 Temmuz 2015, 14:03:19 »
Geçen sene 6 idi.

O zaman yazdığımız kadroları ciddi revize etmemiz gerekir, bende gerçi 6 yabancı yapacağımızı zannetmiyordum sınır olmasa bile. Benim kadrolardan Ndour'u çıkaralım o zaman sınıra da uygun olur hem. Yerine de Bahar Çağlar oluyorsa onu koyalım madem, o pozisyon için başka isim yok zaten türk olarak. Hoş gs bize onu da bırakmaz ya bu durumda :)