Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249906 defa)

Scorpionur ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4650 : 13 Ağustos 2015, 20:05:59 »
siz bilirsiniz o zaman çok beğenmediğiniz Birselin 2014 ist. 5.2 sayı 3.6 ribaund 3.5 asist
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 20:08:32 Gönderen: MEHMET BATUR »

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #4651 : 13 Ağustos 2015, 20:12:38 »
izlemediğin burdan belli Birsel sakat haliyle bile avrupanın en iyilerinden onun gibisi avrupada yok dumerce karşı avrupa şampiyonasında sakat olmasına rağmen son çeyrekte neler yaptığını izlemiş olmalısın sana gslilerin çok sevdiği ışılın euroleague ist vereyim 3.2 sayı 2.1 ribaund 1.6 asist gsliler bu ışıla sahip çıkarken siz kaptanı kötü göstermeye çalışıyorsunuz  Birsel FBde basketbolu bırakmalı esmeral gibi

Yahu şu dilde bir sorun var, sürekli izlemediğin için bilmiyorsun, sizin gibi taraftarlar gibi ifadeler kullanmak ya da oyuncuyu beğenmeyeni Galatatasaraylı olmakla suçlamak gibi davranışlarda bulunmayarak da derdimizi anlatabiliriz diye düşünüyorum.

Işıl'ın Kursk performansı ya da Birsel'in Türkiye milli takımı beni ilgilendirmiyor. Birsel'in Fenerbahçe'de son iki sezonki oyunu bana göre felaket, eski yılların hatırı ve yabancı sınırlaması olmasa takımda bile kalamazdı diyorum.

« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 20:14:58 Gönderen: furkan »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4652 : 13 Ağustos 2015, 21:04:12 »
Birsel birkaç yıl önce Işıl'dan çok daha iyi oynuyordu ama Işıl şu an çok daha iyi performans sergiliyor Birsel'den.Birsel'in oyun görüşü ve şutu iyi olsa da ligin en kötü turnike atan oyuncularından birisi ve savunması çok zayıf.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4653 : 13 Ağustos 2015, 21:51:29 »
Birsel birkaç yıl önce Işıl'dan çok daha iyi oynuyordu ama Işıl şu an çok daha iyi performans sergiliyor Birsel'den.Birsel'in oyun görüşü ve şutu iyi olsa da ligin en kötü turnike atan oyuncularından birisi ve savunması çok zayıf.

birsel basketbolu bırakmak istiyormuşta biz zorla oynatıyormuşuz gibi oynuyor. benim inancım kalmadı sakatlık vesaire de deniyor bu sene hep beraber görücez.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4654 : 13 Ağustos 2015, 22:02:47 »
Vallaha bu konuşmaların arkasından susmak en akılcı olanı diye düşündüm.
Mehmet'in bu kadar katı,suçlayıcı,ve tehditkar tavrından sonrada konuşmanın bir yararı olmayacağı açık.
Burda kimsenin Fenerbahçe'liliğinden şüphe etmeye gerek yok.Yada kimse bizlerin Fenerbahçe'liliğini sorgulayabilecek konumda değil.Fikir birliği olmazsa bile birbirimize saygı çemberinden uzaklaşmamız gerekmektedir.
Zaten burda kimse Fenerbahçeyi,renkleri filan eleştirmiyor.Sadece bir branşta yapılan yanlışlıklar üzerinden konuşuluyor.
Zaten herşeyin üstünü örte örte herşeyi sütliman göstere göstere 2 senemiz heba oldu. Birsel'in iyi bir fenerbahçeli olduğunu bizde biliyoruz ama şu bir gerçekki 2 senedir Birsel perişanları oynadığı gibi beyin olarakda takımdan koptu.Kaptanlık ve takımı toplama fonksiyonlarını tamamen kaybetti.
Esmeral'e Kim jubile yaptırdı?Kim Sahip çıktı?Esmeral kovuldu kardeşim iyice araştır öyle konuş.Seda gibi,Emre gibi,Alex gibi konuşturma fazla istersen.Ama Esmeral başka takıma gitmektense fenerbahçede bırakacam başka takıma gitmiyecem deyince Milli takımdaki maçların bitmesini beklediler.Eskiden miş o Fenerbahçeli olan kişilere jübile yapmadan bırakmamak.Artı Birsel kötüde olsa bu takımdan gitsin diyende olmadı inşallah bu takımda jubilede yapar.Yanlış anlama,Bir numara gördüğün Nevriye'yi Galatasaray'a ben kaptırmadım Mehmet ha.

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4655 : 14 Ağustos 2015, 10:06:42 »
ahadali esmeral çocuk yapmak için basketbolu bıraktı şimdi çocukları oldu asıl sen araştırda konuş senin siz konuştunuz ben sizi dinledim son sözüde ben söylerim gibi havan var ahadeli kaptan hakkında perişan rezil gibi ifadeler kullanıldı ben onlara cevap verdim yoksa beni ilgilendirmiyor kimsenin görüşü sadece burda gsli oyuncu karşısında FB kaptanını savunan tek kişi benim bide takmışlar son 2 senedir yokları oynuyor diye bu koçla kim varları oynadıda kaptan oynamadı ahadeli bide bu tehdit eder gibi laf sokmaya gerek yok
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2015, 10:56:11 Gönderen: MEHMET BATUR »

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4656 : 14 Ağustos 2015, 11:41:18 »
Aynı ortamı paylaşan bir arkadaşınız olarak konuyu burada bırakmanın faydalı olduğu kanaatindeyim.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4657 : 14 Ağustos 2015, 15:01:43 »
Esmeral kendi birakti

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #4658 : 14 Ağustos 2015, 16:16:18 »
birsel efsane olsaydı bu takım bu hale düşmezdi

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4659 : 14 Ağustos 2015, 16:20:22 »
efsanelik 9 yılda 8 kez şamiyonlukla olur FB EFESANESİ BİRSEL VARDARLI

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #4660 : 14 Ağustos 2015, 18:16:38 »
efsanelik 9 yılda 8 kez şamiyonlukla olur FB EFESANESİ BİRSEL VARDARLI

İki şampiyonluğu Migros'tayken mi kazanmıştı?

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4661 : 15 Ağustos 2015, 12:43:54 »
Esmeral kendi birakti

Esmeral kendi bırakmadı bıraktırıldı.Onun yerinede 34 yaşındaki tuğba alındı.
İsfendiyar bey 3 senedir yanlış üstüne yanlış yapması sonucu sizinde böbürlendiğiniz arka arkaya gelen şampiyonluklara dur diyen kişidir.14 sene sonra Galatasaray'a şampiyonluk kazandıran kişidir.. Şampiyonluğu ve Avrupa Kupasını  Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de, Esmeral Tunçluer, Cappie Pondexter, Ivana Matovic ve Isabelle Yacoubou gibi ona yakın oyuncuyla yollarını ayırdı.Bu açıklama yapıldıktan sonra Esmeral Şuan Milli maçlarımıza konsantre olmak istiyorum dönüşte açıklama yapacağım dedi.Herkes hangi takıma gideceğini  konuşulurken ben Fenerbahçede doğdum Fenerbahçe benim için çok değerli,Fenerbahçede Bırakmak istiyorum dedi.Yönetimde onayladı.Basketbolu bıraktıktan sonra çocuk yaptı.Herkes sütliman olduktan sonrasını hatırlamaya devam ediyor.Esmeral oynamak isteseydi bu güzel vedayı yapamıycağını kendide biliyordu.Aziz Başkanın ve yönetimin en kötü gününde bile arkasındayım ama bazı emrivakilerin yapıldığınıda görmemezlikten gelemeyiz.Emre ve seda  olayların dada Emre ve Seda  Esmeral gibi davransaydı belki Fenerbahçede bırakabilirlerdi.Bunlar basına yansıyan ve benim görüşlerimdir.Herkes değişik yorumlayabilir.Herkesede saygı gösteririm.Bu sene inşallah bizim için iyi olur inşallah Fenerbahçeli oyuncular giderkende jubilesini Fenerbahçede yapabilirler.
 Gelelim diger bir konu ben buraya geldiğimden buyana her yaştan insanla tanıştım.yaş olarak benden küçük olsalarda fikir ve katılım olarak benden daha eski ve deneyimli olduklarını gördüm.herkese saygıduyuyorum,kimseyi küçümseme ve tehditkar olma hakkınıda kendimde görmem.Uslup ve terbiye olarakda burda herkes gözümde eşittir.Fakat nedense yeni gelip insanların durumunu bilemeden ben daha iyi bilirim bendaha iyi Fenerbahçe'liyim bakış açısıyla , usluba , örf ve adetlere dikkat etmiyen,yazılarında tehdit ve isyankar tavırlarını sezdiğim insanlarıda muhattabıma almamaya özen gösterecem.İstemedende olsa Parkede Fener Formundaki arkadaşlarıma saygısızlık yaptıysamda özür dilemeyi borç bilirim.Saygılarımla.

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4662 : 15 Ağustos 2015, 14:42:58 »
ahadeli beyden yaşça büyük olduğu için eğer bir saygısızlık yaptıysam özür dilerim ikimizde olayı fazla abarttık
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 16:06:32 Gönderen: MEHMET BATUR »

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4663 : 15 Ağustos 2015, 16:05:50 »
arkadaşlar bütün takımlar türk oyuncuları hazırlıklarına başladı Fenerbahçe ne zaman toplanacak?

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4664 : 15 Ağustos 2015, 16:08:08 »
İki şampiyonluğu Migros'tayken mi kazanmıştı?
migrosta kendi takımını 25 sayı ort. ile finale taşımıştı ve 2. olmalarına rağmen mvp seçilmişti onuda hatırlattığın iyi oldu
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 16:08:29 Gönderen: MEHMET BATUR »