"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence ligin bu sene en iyi kadrosuna sahibiz.En iyi guard Birsel-En iyi 3lükçü Quigley-Birebirde skor üretebilen coleman-Nasta gibi 1 dev-Lavender ligin en iyi pivotu Sancho little gittikten sonra olcay-gökçe-Q-tuğçe-melis-hülya bunlarda katkı verecektir.Kısacası bu sene şampiyonluğun en büyük adayıyız.Euroleaguede F4 yüksek ihtimal.
Fenerbahce.org daki sayfamızda Maç yayınları tarih tarih verilirken FB TV de yayınlanacağı bilindiği halde neden Hazırlık maçlarıyla ilgili haber verilmiyor.Hergün maç program tabelasına bakıyorum ama okadar zorki Fb Tv devamlı verirken siteye yazmaya eriniyorlar galiba.Yarında hazırlık maçı varmı? Bu günden sonraki programı Bilen arkadaşlar lütfen buraya yazsın.Gelelim hazırlık maçlarına .Bence hazırlık maçlarını çok fazla kıstas alınmamalı bence.Yabancıların ve Q'nun eksik olması ve hazırlık maçları olması dolayısıyla gençler daha fazla yer buluyor.Esasında tam kadro ile yapılacak kaynaşma ve hazırlık maçları daha çok önem kazanıyor.Melis Gülcan ve Melisa Korkmaz hoşuma gitti ama esas kadronun içindede yer vermek gerekiyor.Zaten rotasyonumuz dar Aslardan daha iyi verim alabilmek için gençlerede zaman vermek lazım.Evet Birsel'de Olcay'da kendini toparlıyacak gibi.Tüm kadroyu görmeden konuşmak nekadar erken bilemem ama Ewelina Kobryn genelde yedekten kurtulamaz gibi geldi.Anastasiya Verameyenka iyi bir kumaş yeterki formunu sürdürsün.
Bugün 17.00'da Agü ile oynayacağız, Fenerbahçe Tv'den canlı yayın var.Yarın 19.00'da Mersin BŞB, pazar 16.00'da Yakın Doğu ile maçlarımız var. Bunlar da canlı yayınlanacak.