Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2420062 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cnbaz

• Üye
    • @Mhsinusta
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #930 : 08 Mayıs 2014, 04:56:17 »
Bu branşra transfer konusunda tek beklentim var, o da yabancı bir oyun kurucunun kesinlikle elzem olduğudur. Bizi cappy´nin oyun kurucu özelliği bu sene baltaladı desek yeridir. Tabi ki tek başına faktör değil bu pota altımıza ve koça rağmen... Kısacası Birselin de formsuz olduğu senede ortalamanın biraz üstü bir yabancı guardımız olmalıydı. Seneye eğer cappy kalacaksa ki takip edemiyorum, yinede yabancı bir guard kadroda bulundurulmalı.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #931 : 08 Mayıs 2014, 09:11:05 »
eger delladone avrupa'ya gelmiyorsa;

taurasi-maya moore-candace gibilere para yetismiyorsa;

alınacak oyuncular bence...

whalen-augustus-angel-charles-fowles

bir de alt kademe prince ve lavender var...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #932 : 08 Mayıs 2014, 09:18:39 »
Abi, Penny sürecinde muhtemelen Dee anca beraber kanca beraber demesi ve kulübün kendilerine sahip çıkmaması etkendir.
O yüzden kendince haklı diyorum.
Lakin bizde açtığı yaralar en az onun yaşadıkları kadar büyük.

Hacettepe mevzusunda illaki bir zaman gerçekler meydana dökülecek.
Birşey bildiğimden değil ama birileri mevzuyu aydınlattığında bu komplonun arkasından da tanıdık bir ismin çıkması beni şaşırtmaz.
Bizim kulübün bişey yapmamasına gelirsek; bağlı bulunduğumuz federasyonların kıytırık kurallarına daha lafını geçiremezken bağımsız bir kurum olan Hacettepe'nin doping kontrol merkezine mi haddini bildirecekti?
Yöneticilerimiz hep kuru sıkı sallıyorlar.
Bizlerde inanıyoruz. :)
aynen bülent, geçen galatasaray ile oynanan final serisinden sonra '' hesap soracağız '' diye bir açıklama okudum
tebessüm ettim sadece :)

• Üye
« Yanıtla #933 : 08 Mayıs 2014, 09:41:23 »
bundan sonra hesap sormak dedigin sey bunlar her konustugunda sadece " birileri mi konustu....siz bizim icin yok hukmundesiniz" diyip kısa bir acıklama yapmaktır...en guzel cevap olur her seferinde...
evimize her geldiklerinde ...sırınga ile kan almaktır...

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #934 : 08 Mayıs 2014, 10:05:11 »
duyum yokmu arkadaşlar ? çok büyük duyumcu oldum bende :) 1-2 transfer gerçekleşti isimler düşer sitelere bugün yarın

• Üye
« Yanıtla #935 : 08 Mayıs 2014, 10:07:21 »
nevin gs'ye gidecek diyorlar...

kıllıgına bırakmam bundan sonra...

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #936 : 08 Mayıs 2014, 10:25:33 »
kübra gidici bir ihtimal esmeral ikna edilir ama hiç sanmıyorum gecen seneden bırakacaktı devam etti bu sene kesin bırakır

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #937 : 08 Mayıs 2014, 10:28:26 »
aynen bülent, geçen galatasaray ile oynanan final serisinden sonra '' hesap soracağız '' diye bir açıklama okudum
tebessüm ettim sadece :)

İki arkadaş hararetli bir şekilde muhabbet ediyorlar biri diğerine hanımından yana dert yanıyormuş. Hanım beni hiç dinlemiyor evde sözüm geçmiyor son sözü hep hanım söylüyor demiş. Diğeri olurmu öyle şey diye itiraz etmiş bizim evde son sözü hep ben söylerim. Nasıl yani demiş diğeri hanım hiç itiraz etmezmi?

Aslında demiş diğeri hanım istediğini söyler ben PEKİ derim :)

Bizimkilerin bütün hesap sorması vs aynen bu arkadaşta olduğu gibidir, hiçbir federasyona hiçbir kurula zerre kadar bişey yaptırdıklarını ben görmedim şimdiye kadar. Lobicilikte sıfırız, Gs düdük astırır hakemlere gerekirse, maç tekrarlatır, her türlü pisliği yapmasına rağmen ceza almaz ama bizim cips poşetinden sahamız kapanır, şampiyon olduğumuz sezonda bile maçlarımızın yarısını kendi sahamızda kadın ve çocuklara oynarız. Geçsinler bunları adam gibi birşeyler yapsınlar sonra ne isterlerse konuşmak hakları. Rakibinin sahasında basketbol maçı seyredemeyen rakip taraftardan yumruk yiyen adamın o salondan gerekirse takımı çekseydi maçı hiç oynamasaydık bütün taraftar arkasında dururdu, hem salonda hem tribünde dayağı yedikten ve kupayı verdikten sonra konuşana ancak aciz denir kusura bakmasınlar acizlerin de Fenerbahçede işi yoktur.

• Üye
« Yanıtla #938 : 08 Mayıs 2014, 10:30:58 »
kübra gidici bir ihtimal esmeral ikna edilir ama hiç sanmıyorum gecen seneden bırakacaktı devam etti bu sene kesin bırakır

eger esemeral ikna edilirse 1 yıl daha super olur...ugrasırlar bence 1 sezon icin daha...

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #939 : 08 Mayıs 2014, 10:31:16 »

Esmeralı ikna etmeye çalışmak neden ne verdi bu sene finallerde de çok kötüydü, ayrıca altyapılar öldü mü yani ikna etmeye çalışanı bir görsem bir çift lafım olur ya neyse.

• Üye
« Yanıtla #940 : 08 Mayıs 2014, 10:33:10 »
Esmeralı ikna etmeye çalışmak neden ne verdi bu sene finallerde de çok kötüydü, ayrıca altyapılar öldü mü yani ikna etmeye çalışanı bir görsem bir çift lafım olur ya neyse.

esmeral bence final serisindeki 3 macta takımın en iyilerindendi..
2. ve 5. macta kotuydu...

altyapıdaki oyunculara bu sene sans verecek isek esmeral'in tecrubesi lazım..varsın oynamasın ama kadroda dursun 1 sezon daha...
ve bence sampiyon bıraksın..boyle degil...

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #941 : 08 Mayıs 2014, 10:58:58 »

altyapıdaki oyunculara bu sene sans verecek isek esmeral'in tecrubesi lazım..varsın oynamasın ama kadroda dursun 1 sezon daha...

savunma anlamında evet iyiydi denilebilir ama 2 maç iyi oynasın diye para verilmez ki kimseye abim, genç zıpkın gibi oyuncular çıkarıp serpiştirmemiz lazım takıma bunu atlıyoruz tecrübe bir yere kadar taşıyor takımı ama zor oyunu bozuyor, final serisinde sadece Işıla bile iyi savunma yapabilecek bir oyuncumuz olsa kötü halimize rağmen o kupayı alamazlardı bizden ben onu gördüm yoksa elbette herkesin hakkını vermek lazım ama Cappie de olduğu gibi büyük hayal kırıklığı olursa o zaman oyuncuya da yazık ederiz ayrıca.

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #942 : 08 Mayıs 2014, 11:01:31 »

şunu da unutmuşum takımda gençlere ablalık edecek biri lazımsa Birsel yeter bence, ablalar kolonisi ayrıca zarar verebilir takıma

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #943 : 08 Mayıs 2014, 11:03:29 »
Valla Angel sevenler kusura bakmasın ama dış şutu olmayan bir oyuncu ve finaller de istenileni veremeyen bir oyuncuydu Angel. Etkili savunmalar karşısında hiç bir varlık gösteremiyordu. Bu güne kadar çok hizmeti oldu ama hedeflenen kupalar bir türlü gelmedi. Angel'da finallerin değil lig oyuncusu bana göre. Yerine alınacak oyuncu muhtemelen ya yerli olacak ya da yabancı avrupalı. Veya Tuğçe de oynayabilir bana göre...

şhn-plt dostumuz gücenmesin ama Angel yorumuna katılamayacağım. Penny'nin basketboldan el ayak çekmesi sonrası Angel bayan basketbolünün en önemli yıldızı idi. Dış şutu istikrarlı değil evet ama sorun Angel'ın dış şutu olmaması değildi.
Angel oyun yapısı gereği kullanılınca değeri zirve yapan bir oyuncu. Hali hazırdaki en iyi iki oyuncu olan Angel ve Parker, doğru kullanılmadıklarında sıradanlaşabiliyorlar. 2 sene önceki f8 ve bu f8 de Parker da çok etkileyici değildi.
Bizim sıkıntımız, yönlencirici kıta dışı süper starımızın bekleneni verememesiydi. Cappy bekleneni verebilse herşey normal gelişirdi, Birsel'in performansı dahil.
Penny ile oynarken Angel'ın tavan yapmasının sebebi de doğru kullanılması idi. Bu sebeple Angel veya Parker var ise diğer oyuncu takım oyununa katkı yapan süper star olmalı.

Eğer Angel kesin gittiyse ve Elena Donne avrupaya gelmeyecekse isimlerine değil, tarzlarına bakıp oyuncu seçmek lazım.
Q herşeye rağmen değerli bir devşirme. Matovic yerine Ann Wauters olabilirdi. Uzunlarda orta mesafe şutu olan oyuncular bizim için her zaman öncelikli olmalı. Kalas uzun için Q yeterli.
Whalen veya Maya Moore gibi yönlendirici özelliği olan biri olmalı. Bu durumda Birsel'in de performansı artacaktır.
Diğeri de fiziksel üstünlüğü de olan ve skorer kimliği olan biri olmalı. 3 veya 4 numaraya olabilir.
5 numaraya kıta dışı alınırsa bu sefer skorer 2 dış oyuncu bulmak gerekir.

Taurasi bana göre fiyasko olacaktır. Taurasi takımın dinamikleri çok iyi iken şov yapan biri. Takım dinamiklerinde sorun varsa ilk saçmalayan oluyor. Cidde anlamda karar verme sıkıntıları var. Sanıldığı kadar büyük (yetenekten bahsetmiyorum) oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Şampiyon olduğu ve olmadığı senelere (WNBA dahil) bakarsanız bu durumu görebilirsiniz. Birçok maç, Taurasi ne oynadı, 30 sayı attı ama kaybettik laflarını edebiliriz. Yoksa yetenek konusunda belki Cyntia Cooper'dan bile iyidir.

Biba iyi bir rol oyuncusu, kalsa sevinirdim, onun kadar bileği düzgün biri yok ama Quigley de alternatif olabilir. Veya başka biri.
Anete şut range'i üçlük çizgisinin bir adım içinde yüksek olan biri ve rol oyuncusundan daha çok Taurasi, Maya Moore, Cappy gibi oyuncuların avrupa versiyonu gibi. Anete'den verim almak için bol süre vermek lazım
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2014, 11:04:37 Gönderen: tecessus »
Fenerbahçe

• Üye
« Yanıtla #944 : 08 Mayıs 2014, 11:06:10 »
Gsde Alba bildiginiz gibi gitmisti Nevlini almislar.Sancho ve Nevriye ilede sozlesme uzatmislar ama bu 2 isim takima Ocak ayinda katilacakmis

bu haberler onların forumdan mı abi?

bir tek sancho'ya sasırıyorum...zaten neden devreye girmeyiz anlamam...
o kızı gs'dyken koparmak lazım..baska takıma kacarsa koparamayız..
kaldı ki ben gs'de kalmasına da sasırırım...

gs butce azaltacagız diyip sancho'yu nasıl tutacak merak ediyorum...iste ancak yarım sezon parasıyla mı kı?
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2014, 11:07:53 Gönderen: Vanguards of FB »