Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2304757 defa)

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2730 : 04 Ağustos 2014, 23:53:11 »
Kübra denilen arkadaş hala bizde mi? Ben gitti diye seviniyordum. Ona verilecek şans Cansu ya verilse der dururum ama yine büyüklerimiz(!) böyle mi uygun görmüş? Haydi hayırlısı...

Ona şans dahi verilmiyor ki. Buna rağmen kendine yer buluyor, sebebini anlamak mümkün değil.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2731 : 05 Ağustos 2014, 14:23:52 »
Kubraya kulüp içinde başka görev verseler de takımda vermeseler fitim yani...yerine burcu çigili alalim..

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2732 : 05 Ağustos 2014, 20:32:19 »
Ağzından bal damlıyor...

• Üye
« Yanıtla #2733 : 17 Ağustos 2014, 11:52:17 »
Gs 3 yerli oyuncu deniyormuş..memnun kaldiklari olursa kadro yapacak herhalde..şahsen biz hala eksik olan bölgemizi kapatmak için hiçbirşey yapmiuoruz..
Yabanci olmasa bile sut atabilen; top sürebilen bir SG almamiz lazim..
Allah klüpte birilerinin kafasına bir tas düşürür umarim da su burcu çigili aliriz.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2734 : 17 Ağustos 2014, 17:26:30 »
Whalen-Birsel-Melisa
Eldebirnk-Olcay-Tuğba
Moore-Cansu-Begüm
Sancho-Dubljeviç-Tuğçe
Ndour-Quanitra-Hülya

Moore için sponsor bulunup böyle bir kadro kurulabilirdi. Bizde koltuklarımıza yaslanıp maçları izlerdik.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #2735 : 19 Ağustos 2014, 00:13:16 »
... Bizde koltuklarımıza yaslanıp maçları izlerdik.

Diyorsunuz, keşke olsaydı ama  bu yöntemi (Dünya'nın en iyi oyuncularını parayla bir araya toplamak) Ekaterinburg'un sahibi yaptı bildiğiniz gibi, ama olmadı.

Olmaz.

Genelde şu denilir: Başarıya aç olanları toplayalım :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #2736 : 19 Ağustos 2014, 17:22:50 »
Diyorsunuz, keşke olsaydı ama  bu yöntemi (Dünya'nın en iyi oyuncularını parayla bir araya toplamak) Ekaterinburg'un sahibi yaptı bildiğiniz gibi, ama olmadı.

Olmaz.

Genelde şu denilir: Başarıya aç olanları toplayalım :)
Abi kadın baskette oyuncu havuzu oldukça kısıtlı. Amerikalılar haricinde öyle aman aman oyuncu yetişmiyor. O yüzden özellikle kıta dışı oyuncu alırken fark yaratmak zorundasın.

Başarıya aç olanları toplama konusuna gelirsek, başarıya aç Kübra, Tuğçe vs. falan var yetmez mi :)
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #2737 : 19 Ağustos 2014, 17:38:43 »
Tuğçe sans bulursa gelişir

Ama kubra umutsuz vakaa..

İsrarla söylüyorum burcu cigil alinmali...önemli oyuncu olabilir..

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2738 : 19 Ağustos 2014, 18:33:22 »
Abi kadın baskette oyuncu havuzu oldukça kısıtlı. Amerikalılar haricinde öyle aman aman oyuncu yetişmiyor. O yüzden özellikle kıta dışı oyuncu alırken fark yaratmak zorundasın.

Başarıya aç olanları toplama konusuna gelirsek, başarıya aç Kübra, Tuğçe vs. falan var yetmez mi :)

Kübra çocuk yapma konusunda başarıya oldukça aç bence, Aslanın sağlığına sonuna kadar duacıyız :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #2739 : 19 Ağustos 2014, 19:12:08 »
Tuğçe sans bulursa gelişir
Tuğçe'ye bende çok güveniyordum fakat geçen yıl forma bulduğu anlarda ciddiyetten uzak tavırları, kritik anlardaki o rahatlığı, Yakubu ve Q vari pota altı bomboş atışları sayı yapamamıştı ve hatta bir kaç kez faul atışı için çizgiye geldiğinde maçtan o kadar kopmuştu ki, topu çembere dahi değdirememişti. Umarım bu sene bizi yanıltır ve beklentilere karşılık verir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2740 : 19 Ağustos 2014, 22:49:46 »
Tuğçe'ye bende çok güveniyordum fakat geçen yıl forma bulduğu anlarda ciddiyetten uzak tavırları, kritik anlardaki o rahatlığı, Yakubu ve Q vari pota altı bomboş atışları sayı yapamamıştı ve hatta bir kaç kez faul atışı için çizgiye geldiğinde maçtan o kadar kopmuştu ki, topu çembere dahi değdirememişti. Umarım bu sene bizi yanıltır ve beklentilere karşılık verir.

Geçen sene ucube bir adam vardı hoca olarak dolayısıyla o sayılmaz bu sene hepsinin gerçek değerleri ortaya çıkar :)

• Üye
« Yanıtla #2741 : 20 Ağustos 2014, 13:59:17 »
Belyakova ve zagota da Kursk ta..iyi kadro oldular..2 numara takviyesi şart takima ama şube uyuyor ayakta..

Shay doron var düşünülebilecek acaba bir ihtimal alirmiyiz diyorum..

• Üye
« Yanıtla #2742 : 20 Ağustos 2014, 18:35:59 »
Pf icin ve ozellikle sg icin alternatif ariyorum kendi capimda..
Pf olarak Uzun rotasyonuna yerli alternatif sadece Naile
var...yerli olarak SG için burcu cigil sözleşmesi bozulursa..
Ama ben burcu çivili bu sene alamayiz artik diyorum..cansu ve melise bakilacak ve eğer patlama yapamazlarsa bu yatirim yapilir gibime geliyor..ama su unutuluyor Tuğba palazogluda uzun soluklu alternatif değil bu takima..burcu cigil her ne olursa olsun seneye alinmali bence..
Ayrica Cansu ve hulya ya çok guveniyoruz ama umarim bu konuda bir sorun olmaz..yoksa cok zor avrupada işimiz zor...bu riski en aza indirgemek için bence yabanci SG su an şart..ligde melis ve cansu oynasin gene..
PF acigi bir turlu angel ve bence gizli değer Tuğçe ile kapanir..çünkü ndour ve Charles PF ve c de 30 ar dakika alacak...üstüne q ile rotasyon rahat olur...
Ama kisalarda bir turlu bu sise oturmuyor..çünkü biba ve angel 2 oynayamaz..kendi sutlari yok...bu büyük sorun...
Melis ve cansu da daha bunu yapabilecek tecrubede değiller...
Tuğba tek badina bu isi yapamaz koca sezon..
Çift guard oyanayacaksak birsel-bojovic ve olcay-tugba ile bu sadece avrupada söker..o da büyük takimlara sokmez.ligde ise zaten bojovic te yok...
O yüzden israrla su takima SG alinmali diyoruz 6. Yabanci olarak..en azindan bojovic yerine ligde o alternatif olabilir...çünkü zaten rahatca Olcay artik bu takimda oynar..

Alternatiflere gelince pek kalmadi..anete ve belyakova Kursk a gitti..Cruz nadezdhada kaldi..eldebrink bjk de ...
Su an Shay doron aklima geliyor..ve tecrübesiyle maltsi...
Birde xargay var...ama İspanyollardan nazil alinir bilmiyorum..
Ama bu transfer olmali bence..

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #2743 : 20 Ağustos 2014, 22:53:26 »
Samimi olarak itiraf edeyim ki, bu yaz bu konulara hiç çalışmadım: Şu an FB Bayan basket takımın kadrosunun kimlerden oluştuğunu bile bilmiyorum, Angel hariç :)

Ha, Birsel evlendi, Esmeral bıraktı gibi temel konulardan haberdar olduk elbette.

Bu yaz WNBA de seyretmedim. Çünkü benim için ölçü Atlanta Dream'ın gidişi idi, ama son bir kaç yıldır ne zaman bu takım kötü gidip izlemeyi bıraksam bir anda finallerde görüyordum kendilerini ama bu sefer de Turner Corp.LLC'nin sezon başında üye olurken "Tüm sezon" demesine rağmen finaller gelince yayınları TV'lara dağıtıp naklen yayın yapmıyordu.

Neyse, Türkiye BBL sezonu başlasın bakalım, elimizden geldiği kadarıyla tüm yakın illerdeki maçlarına gideriz takımımızın elbet :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #2744 : 21 Ağustos 2014, 10:46:58 »

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın Polonyalı yeni antrenörü Jacek Winnicki"Fenerbahçe Dünyanın En Büyük Kulüplerinden Biri"

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın Polonyalı yeni antrenörü Jacek Winnicki, Fenerbahçe’nin dünyanın en büyük kulüplerinden biri olduğunu ve burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Akşam saatlerinde İstanbul’a gelen Polonyalı antrenörü Jacek Winnicki’yi,  Atatürk Havalimanı’nda Takım Menajerimiz Didem Akın karşıladı.

Jacek Winnicki: "Fenerbahçe ailesine teşekkür ediyorum"

FB TV mikrofonlarına konuşan Jacek Winnicki, "Burada olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Fenerbahçe, Dünya’nın en büyük kulüplerinden biri. İnanılmaz, büyük bir marka. Burada olduğumdan dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe ailesine teşekkür ediyorum. Taraftarımız gerçekten büyük bir taraftar. Türkiye hakkında çok şey biliyorum tabi ama yaşadıkça, tanıdıkça öğreneceğim" dedi.

Didem Akın: "Jacek Winnicki, Avrupa’nın en önemli ve tecrübeli antrenörlerinden biri"

Jacek Winnicki için "Avrupa’nın en önemli ve tecrübeli antrenörlerinden biri" diyen Takım Menajerimiz Didem Akın, "Onun koçluğunda inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Kupalarla dolu bir yıl olur" temennisinde bulundu.

Didem Akın: "İnşallah kupalarla dolu bir yıl olur"
Yeni sezon çalışmalarının yarın başlayacağını söyleyen Didem Akın,  "Yarın ilk antrenmanımızı Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapacağız. Genç oyuncularla sezonu açacağız. 6 oyuncumuz şu anda A milli takım kadrosunda..2 oyuncumuz da Amerika milli takımında. Onlar, aramıza daha sonra katılacak. Bugün de fikstür çekimi gerçekleştirildi. İnşallah kupalarla dolu bir yıl olur" diyerek, sözlerini noktalandırdı.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=41185

FENERBAHÇE