Ben yazdım hocam dusuncemin de arkasındayım.Babası icin gitti denip sonra ABD de oldugu yazılmıstı.Ben boyle dusunuyorum siz farklı dusunebilirsiniz.O sene olası F4 den olduk bana gore onun kacıp gitmesi yuzunden
Şeker kardeşim, cevabının bir altında michael_jordan kardeşimiz gayet güzel yakın tarihin madde madde özetini yazmış.
Ben de buna ek hatırlatmalar yapayım:
1- 2010-2011 sezonunda FB Bayan Basket Takımımızın Eurolig şampiyonu olacağını rakipleri bile teslim etmeye başlamışken aniden Turgay Atasü nam palavra profesörün yönetimindeki Hacettepe Doping merkezinin takımımız üzerine çöreklenerek sadece ve sadece yabancı oyuncularımıza, istatistiki yöntemlerle değil her maçtan sonra idrar örneği aldıklarını her FB taraftarı hatırlar.
Netekim Taurasi'de sözde doping tesbit ettikleri maç, o dönem dandik bir takım olan İÜ maçıydı.
2- Taurasi ile ev arkadaşı olan ve onun "Modafinil" denilen zıkkımı kullanmadığını bilen Penny,
"Bunlar benim de kariyerimi bitirecekler" deyip gitmek istemekle beraber, şu an hangi takımla deplasmanda oynadığımızı hatırlayamadığım ve Taurasi'nin tedbirli olarak oynatılmadığı bir maçı gitmek üzere iken tek başına direnerek almış ve ondan sonra haklı olarak
"Benden bu kadar" deyip çekip gitmiştir,
sonuna kadar haklıdır.3-Niye haklı olduğunu da bilahare gördük:
a) Önce Taurasinin doping yapmadığı tesbit edildi. Çünkü Ülkemizi dönüştürmek isteyenler önce FB'den işe başlamayı uygun görmüşlerdi ama Dünya starı birisine çatınca yusuf yusuf edip vazgeçer göründüler.
Eğer Penny gitmese aynı kumpas ona da kurulacaktı.b) Aziz yönetimindeki FB spor klubü bu tezgahın farkına varamayıp hem Taurasi'nin kontratını hemen iptal ettiler hem de giden Penny'e
"Seni Avrupa'da başka takımda oynatmayız" diye şantaj yaparak ertesi sezon tekrar gelmesini sağladılar.
Ve Penny sakatlanana kadar yine FB için elinden geleni yaptı ama sakatlandığı an
Aziz yine Penny'e kıçını döndü ve hiç bir masrafına katılmadı.Onu sahiplenen gene Phoenix Mercury takımı oldu.
b)
Aynı örgüt, bu kez yurt içine dönerek FB Futbol takımımızı ve Aziz'i hedef aldı.4) Taurasi ve Penny'nin yer aldığı Phoenix Mercury bu sezon WNBA şampiyonu oldu.
5) Taurasi'nin ilk beşte oynadığı ABD Dünya Şampiyonu oldu.
6) ABD-İspanya finali için gruplar ayarlanmasaydı, Penny Taylor'un takımı Avustralya Dünya ikincisi idi.
Eyyorlamam bu kadar.