Savaşçı,Mücadeleci,Yılmayan,Pes atmeyen,Tina'yla beraber Sayı yükünü çeken, birazda dik kafalı Angel McCoughtry'i, Sanırım Bizlerinde ısınamadığı Antrenörümüz Winnicki göndermiş.Avrupada ve Türkiye'de üst üste galibiyetler alırken Taraftarda dahil burdakilerde dahil,herkes atııp tutuyordu.Ozaman bu kadro Fenerbahçe'yi taşıyamaz dedim.Transfer Şart Dedim,Bojovic bu takımın oyuncusu değil dedik.Önamli olan galipken eksikleri görelim takviye yapalım yoksa bu senede geçen sene gibi Hem Türkiye Ligini hemde Avrupa kupasını unutun dedim.Bütün yazdıklarım kayıtlı sizlerlede paylaşmıştım.Kısaca tekrar hatırlatırım bu Takımın Rotasyonu zayıf.Bojovic Fenerbahçe'de kesinlikle oynıyamaz.yabancı sınırlaması olan bir yerde ne yapılır önce yerli transferleri yaparsın alacağın yabancı yerli oyunculardan çok üstün olmalı.ama Türkiye'de değil Bojovic ayarında oyuncu ondan kat kat iyiside var.Önüne geleni gönderirlerken keşke Quanitra Hollingsworth,ta gitseymiş onun yerine Latoya Antoinette Sanders'i alalım.Shavonte Zellous , Angel ayarında bir oyuncu değil ama Bojovic'in yaptığı oyun kurucu görevini daha iyi yapacağına inanıyorum.Angel'in yerini Dünyada dolduracak 2 numara oyuncu olarak 2 tane var biri Maya Moore,Biride Seimone Augustus.Gülü seven dikenine katlanır ozaman bunlarda birini alın.Yerli olarakda Nevriye,Saziye,Özge Yavaş yada Tugba Taşcı gelmeli.Birsen hala hazır değil ona güvenmek hata olur,Fenerbahçe ülkerde Yerli olarak Vesely'nin rolünü üstlenen Semih bu takımdada Nevriye'den başkası olamaz. @aHaDeLi