Gönderen Konu: Nigel 50 Hayes-Davis  (Okunma sayısı 19341 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Nigel 50 Hayes-Davis
« Yanıtla #135 : 06 Aralık 2024, 22:40:17 »
mevcut nigel 2017 kadrosunda olsa yeri nasıl olurdu? liderlerden biri mi, ilk 5 oyuncusu mu, rol oyuncusu mu?
Liderlerden biri olurdu.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #136 : 07 Aralık 2024, 04:17:15 »
mevcut nigel 2017 kadrosunda olsa yeri nasıl olurdu? liderlerden biri mi, ilk 5 oyuncusu mu, rol oyuncusu mu?

Bogdanovic, Bobby, Udoh, Vesely ile beraber eş değer olabilecek tarzda bir konumu olurdu. Bu isimlerden aşağı kalmazdi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #137 : 07 Aralık 2024, 09:09:54 »
Lider kesinlikle olamazdı. O kadro içinde bu seviyelerde bir role kadar yükselebilir miydi şüpheliyim..

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #138 : 07 Aralık 2024, 09:43:59 »
Kalinic yerine Nigel muazzam level atlatırdı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #139 : 07 Aralık 2024, 13:52:07 »

Sorun çıkartırdı sanırım.  Bu herif alfa olduğunu göstermek istiyor. Yani kurulacak takım bu adamın çevresine kurulmalı. Parça olmak istemiyor. De Colo'nun olduğu sezona dönebilirdi. Kalinic yazılmış mesela. Kalinic gibi rolünü kabul etmesi, X faktör olarak katkı vermesi mümkün değil zannımca.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #140 : 07 Aralık 2024, 14:08:31 »
Sorun çıkartırdı sanırım.  Bu herif alfa olduğunu göstermek istiyor. Yani kurulacak takım bu adamın çevresine kurulmalı. Parça olmak istemiyor. De Colo'nun olduğu sezona dönebilirdi. Kalinic yazılmış mesela. Kalinic gibi rolünü kabul etmesi, X faktör olarak katkı vermesi mümkün değil zannımca.
2017'de kimler alfa idi?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #141 : 07 Aralık 2024, 14:22:21 »
2017'de kimler alfa idi?

Bence bireysel olarak yoktu. Teşebbüs olduysa bile Obra izin vermemiştir. Bir Darüşşafaka maçı hatırlıyorum, Bobby 6'da 6 üçlük sokmuştu, yedinciyi 9 metreden denedi, girmedi, Obra hemen kenara çekmişti. Panathinaikos play off serisi hariç oyunun tek kişiye yıkıldığı bir süreç hatırlamıyorum. Sayı dağılımı birbirine çok yakındı. Bir Pana serisinde Bogdan çok ön plana çıktı, orada bile en büyük yardımcısı hücumda Kalinic, savunmada Udoh olmuştu. Takımın kendisi, savunması alfa idi. Antiç'in bile çok önemli rolü vardı. Hatta iddia ediyorum 2018'de kalmış olsaydı Belgrad finalindeki hikaye çok farklı olabilirdi.

Obra'nın bizdeki 7 senesinde iki büyük hatası oldu zannımca: ilki Wanamaker'ı oynatmak uğruna Antiç'i göndermesi, diğeri de De Colo transferine izin vermesi.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #142 : 07 Aralık 2024, 14:32:19 »
Bence bireysel olarak yoktu. Teşebbüs olduysa bile Obra izin vermemiştir. Bir Darüşşafaka maçı hatırlıyorum, Bobby 6'da 6 üçlük sokmuştu, yedinciyi 9 metreden denedi, girmedi, Obra hemen kenara çekmişti. Panathinaikos play off serisi hariç oyunun tek kişiye yıkıldığı bir süreç hatırlamıyorum. Sayı dağılımı birbirine çok yakındı. Bir Pana serisinde Bogdan çok ön plana çıktı, orada bile en büyük yardımcısı hücumda Kalinic, savunmada Udoh olmuştu. Takımın kendisi, savunması alfa idi. Antiç'in bile çok önemli rolü vardı. Hatta iddia ediyorum 2018'de kalmış olsaydı Belgrad finalindeki hikaye çok farklı olabilirdi.

Obra'nın bizdeki 7 senesinde iki büyük hatası oldu zannımca: ilki Wanamaker'ı oynatmak uğruna Antiç'i göndermesi, diğeri de De Colo transferine izin vermesi.
Tamam işte Nigel'e de izin vermezdi olur biterdi. Obra şu Nigel'in o takımda olmasını bayıla bayıla isterdi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #143 : 07 Aralık 2024, 14:39:42 »
Tamam işte Nigel'e de izin vermezdi olur biterdi. Obra şu Nigel'in o takımda olmasını bayıla bayıla isterdi.

Valla bilemiyorum, senin kadar emin değilim. Kırmızı çizgileri keskin bir adamdan bahsediyoruz. Final four MVP'sinin (Udoh) bir yıl sonra suratına bile bakmadığı yazıldı çizildi. Nigel bu kadar gezip tozabilir miydi, bilmiyorum. Ne söylesek, yazsak varsayımdan ibaret kalır.

Bu arada herifin gezip tozmasını eleştirmiyorum. Mental başarısı, bu gezip tozma rahatlığından kaynaklanıyor hatta bence.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #144 : 07 Aralık 2024, 14:59:12 »
Valla bilemiyorum, senin kadar emin değilim. Kırmızı çizgileri keskin bir adamdan bahsediyoruz. Final four MVP'sinin (Udoh) bir yıl sonra suratına bile bakmadığı yazıldı çizildi. Nigel bu kadar gezip tozabilir miydi, bilmiyorum. Ne söylesek, yazsak varsayımdan ibaret kalır.

Bu arada herifin gezip tozmasını eleştirmiyorum. Mental başarısı, bu gezip tozma rahatlığından kaynaklanıyor hatta bence.
Yapamazdi abicim ya. O takımda bogdan, datome, udoh, vesely bile sivrilemedi. Pana'nin mvp'si sloukas rol oyuncusuydu. O kadar rüzgarla yaşayan bir taraftarımız var ki. Nigel O takımda ne bu kadar süre alir ne de bu kadar rol alıp sivrilemezdi. Akıl var mantık var yahu. Antic'ten de hallice olurdu bu kadar da net söylüyorum.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2024, 15:00:05 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #145 : 07 Aralık 2024, 16:08:05 »
Yapamazdi abicim ya. O takımda bogdan, datome, udoh, vesely bile sivrilemedi. Pana'nin mvp'si sloukas rol oyuncusuydu. O kadar rüzgarla yaşayan bir taraftarımız var ki. Nigel O takımda ne bu kadar süre alir ne de bu kadar rol alıp sivrilemezdi. Akıl var mantık var yahu. Antic'ten de hallice olurdu bu kadar da net söylüyorum.

Bu tür karşılaştırmalar her zaman olacak. 30 yıl öncesini bugünle karşılaştıran sorular bile gördüm. En popüleri "Maradona mı Messi mi" sorusu oldu. Sadece bizim taraftara has değil. Ben, "herkes; zamanında, döneminde, yerinde ve pozisyonunda ağır" söylemi bağlamında seninle hemfikirim.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #146 : 07 Aralık 2024, 16:31:51 »
7 sene önce bu kadar fazla top kullanamayacağı ve ligin kalitesinin şu anki haline göre çok daha yukarıda olduğu aşikar. ben kalinic’in yerine alırdım. datome sezon genelinde ilk sezonu gibi değildi o yıl, onun yerine ilk 5 başlayacağı maç sayısı da fazlasıyla olurdu. bundan daha fazla bir şey de söyleyemiyorum.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #147 : 08 Şubat 2025, 16:50:49 »
Genel Menajerle yapılan ankette ligin en iyi yabancısı olarak Nigel seçilmiş.
En iyi yerli de Şehmus seçilmiş.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #148 : 08 Şubat 2025, 19:56:11 »
Genel Menajerle yapılan ankette ligin en iyi yabancısı olarak Nigel seçilmiş.
En iyi yerli de Şehmus seçilmiş.

Tarık'ın bundan haberi var mı? (Yerli olarak) bosna asıllı olsa da bsl de devşirme değil yerli statüsünde oynayan, a milli takımın değişilmez oyuncusu...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #149 : 08 Şubat 2025, 20:02:25 »
Tarık'ın bundan haberi var mı? (Yerli olarak) bosna asıllı olsa da bsl de devşirme değil yerli statüsünde oynayan, a milli takımın değişilmez oyuncusu...
Larkin hangi statüde değerlendirildi acaba