hoca o üç kupalı günler yaşanmamış gibi davranıyor. tepki ona. kızılyıldız muamelesini hak etmiyoruz.
Eyvallah, sizlere katılmamakla birlikte saygı duyuyorum görüşünüze. Şunun altını çizmeye çalışıyorum: "Zelijko Obradovic Basketbol forumu" yazan bir yerde adamın anasına falan sövülüyor. Her ne kadar memleket tam bir "paradokslar cennetine" dönmüş olsa da hala gülünesi bir durum teşkil ediyor. Teşbihte hata olmaz, birisi hakkında "anma günü" organize ettiğinizi düşünün çıkan konuşmacılar anılan insana sövüyor falan. Bu durumun değişeceği yok gibi gözüküyor. Ben de diyorum ki kaldırılsın ismi, rahat rahat sıçsın sövsün insanlar...
Son bir not, 46 yaşındayım, hadi çocukluğu çıkar 35 senenin gözlemiyle yazıyorum, Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel Fenerbahçelilerdir. Her daim kendi ayağımıza sıktık. Son on yılda olan biten yüzünden de doğal olarak her şeyin müsebbibini dışarıda arar olduk. Kendini sorgulama, önce kendine bakma diye bir olgu kalmadı. Kendimizi Real Madrid zannediyoruz ama değiliz... Saygılar...