Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 116901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Partizan-Fenerbahçe Beko | EL 7. Hafta
« Yanıtla #525 : 10 Kasım 2023, 01:41:30 »
obrayı böyle sevinirken 4 kere gördüm. biri bizdeki ilk maçı gs’ye karşı, 2’si bize biri de kızılyıldız’a. yani adam derbi gözüyle bakıyor bize ne yaptıysak artık. anladık yönetimi sevmiyosun da bizi her yendiğinde böyle el kol yapmak da yani ergin misin sen ya. hakikaten insanın biraz saygısı olur. zorla hapis tuttuk sanki 7 sene.

Ataşehir'deki maçta taraftarin yüzüne bile bakmadi bir tebessümü bile çok gördü kendisine yapılan tezahuratlara tepkisiz kaldi foto çekinmek isteyenleri geri çevirdi. İsterse 77 sene takiminda başında bulunmuş olsun, bu adama hala sempati besliyor olanlari anlayamayacagim. Bu adamla beraber isim yapmış, Avrupa'da söz sahibi olmus olsak bile taraftar için yok hükmünde olmalı. Bu kulübe gönül vermiş biri olarak kaldiramiyorum çünkü bu saygısızlığı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #526 : 10 Kasım 2023, 01:42:20 »
Tamam ağbi...

Çok iyi birisiniz sadece farkı yönlerden bakıp görüşlerimizi yazıyoruz.Bu arada takım takviye diye bağırıyor iş işten geçmeden o yönden kızıyorum alınmayan önlemlere.8 kişi oynamışız maçı.Misal neden Şehmus Melih süre almadı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #527 : 10 Kasım 2023, 01:42:42 »
Herkes istediğini yazar, ben çavuş falan değilim, haddime değil. Öte yandan forumun tepesinde yazan "Parkede Fener" ibaresinin solunda bulunan üç kupanın solunda yer alan Obradovic resmini silin bari de tam olsun. Ciddi bir paradoks oluşturuyor yukarısı ve altında yazılıp çizilenler... Böyle bir şeye şahit olacaksın deseler zamanında inanmazdım...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #528 : 10 Kasım 2023, 01:44:41 »

Çok iyi birisiniz sadece farkı yönlerden bakıp görüşlerimizi yazıyoruz.Bu arada takım takviye diye bağırıyor iş işten geçmeden o yönden kızıyorum alınmayan önlemlere.8 kişi oynamışız maçı.Misal neden Şehmus Melih süre almadı.

Coach'a sorsanız diyorum. Oyuncu değişiklikleri kararı ona ait.  Ağbi dalga mı geçiyorsun, söyle bari de bırakalım cevap yazmayı falan. Coach coach diye niye yazıyorum ben kaç defadır.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #529 : 10 Kasım 2023, 01:46:38 »
Herkes istediğini yazar, ben çavuş falan değilim, haddime değil. Öte yandan forumun tepesinde yazan "Parkede Fener" ibaresinin solunda bulunan üç kupanın solunda yer alan Obradovic resmini silin bari de tam olsun. Ciddi bir paradoks oluşturuyor yukarısı ve altında yazılıp çizilenler... Böyle bir şeye şahit olacaksın deseler zamanında inanmazdım...

Haklısın ama hayat böyle, insanı farklı yerlere götürüyor işte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #530 : 10 Kasım 2023, 01:48:43 »
hoca o üç kupalı günler yaşanmamış gibi davranıyor. tepki ona. kızılyıldız muamelesini hak etmiyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #531 : 10 Kasım 2023, 01:55:40 »
Obradoviç resmi kalsında bazı şeyler abartı gitsin Sertaç Bey ile sorunu neyse çözsün normal yönetsin maçı.

Eleştiri yapalım bende az kızdım nahoş kelimeler kullanmadan.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #532 : 10 Kasım 2023, 01:59:12 »
Pisi pisine kaybettiğimiz bir maç daha. Sestina'nın kaçan üçlükleri, Motley'in geçen yıldan beri aşina olduğumuz faulleri, Madar ve Dorsey'in  kritik anlardaki top kayıpları elimizdeki bir maçın daha kayıp gitmesine neden oldu. O kadar iyi başlayıp 15 sayı farkı bulduktan sonra böyle pisi pisine yenilmiş olmak çok kalp kırıcı oldu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #533 : 10 Kasım 2023, 07:26:45 »
Sona mola saklayacaksın, 5 saniye kala kendi pota altımızdan başlıyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #534 : 10 Kasım 2023, 08:10:04 »
Bizden iyi takımlar Real ve Barca Monako Milan.Kızılyıldız Oli.Diğer takımların çoğuyla denkyada iyiyiz.Konum olarak iyiyiz kazansak  harika olacaktı.Dar rotasyon faül problemi sonumuz oldu maç hakkımızdı ama sonuç oyunu.Sakin kalınmalı.Ama bu rotasyon dığer maçta fark yer Calathes Gudu dönmeli en azından.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 08:13:29 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #535 : 10 Kasım 2023, 08:35:38 »
Hakemlerle de mücadele ettik bütün maç.

Takım elinden geleni yaptı ama kalite yetmedi. Herşeye rağmen Sestina kritik 1-2 bomboş şutu sokabilse maçı koparırdık.
Madar en iyi olduğu bomboş orta mesafeyi atsa yine alırdık maçı bence. Wilbekin son topta Tarık bomboşken topu gidip dibindeki Dorsey'e atmasa bomboş şut atacaktık.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 08:48:53 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #536 : 10 Kasım 2023, 08:50:55 »
Takviye yapmayan yönetime çok kızıyorum.4 değil 1 no gerek dün görüldü.Güzel kadro a üst düzey değil ama güzel.Hadi ya rekabetçi organizasyonda transfer.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 08:51:20 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #537 : 10 Kasım 2023, 08:58:12 »
Takviye yapmayan yönetime çok kızıyorum.4 değil 1 no gerek dün görüldü.Güzel kadro a üst düzey değil ama güzel.Hadi ya rekabetçi organizasyonda transfer.

Ya takviye yapsalar ne olacak? Millet Nunn filan alır, Itoudis'in istediği oyuncular ise Sestina kalibresinde. Gider Beşiktaş'ın guardını filan ister bu. Allah'ın belası herif, kabus gibi çöktü kulübe.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #538 : 10 Kasım 2023, 09:55:08 »
Taktınız koça.Evet daha elitleri var sankide.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #539 : 10 Kasım 2023, 09:57:44 »
hoca o üç kupalı günler yaşanmamış gibi davranıyor. tepki ona. kızılyıldız muamelesini hak etmiyoruz.

Eyvallah, sizlere katılmamakla birlikte saygı duyuyorum görüşünüze. Şunun altını çizmeye çalışıyorum: "Zelijko Obradovic Basketbol forumu" yazan bir yerde adamın anasına falan sövülüyor. Her ne kadar memleket tam bir "paradokslar cennetine" dönmüş olsa da hala gülünesi bir durum teşkil ediyor. Teşbihte hata olmaz, birisi hakkında "anma günü" organize ettiğinizi düşünün çıkan konuşmacılar anılan insana sövüyor falan. Bu durumun değişeceği yok gibi gözüküyor. Ben de diyorum ki kaldırılsın ismi, rahat rahat sıçsın sövsün insanlar...

Son bir not, 46 yaşındayım, hadi çocukluğu çıkar 35 senenin gözlemiyle yazıyorum, Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel Fenerbahçelilerdir. Her daim kendi ayağımıza sıktık. Son on yılda olan biten yüzünden de doğal olarak her şeyin müsebbibini dışarıda arar olduk. Kendini sorgulama, önce kendine bakma diye bir olgu kalmadı. Kendimizi Real Madrid zannediyoruz ama değiliz... Saygılar...