kısa beş kumarı hataydı. motley ne kadar hazır olmasa da biraz daha şans almalıydı keza lessort kadar kalın olmasa bile papa da. ama bu kadar şut kaçıran, adam eksiltemeyen ya da ekstra katkı veremeyen kısalarla da final fourda başarıı olman çok zor. kalaitzakisin attığı üçlükte bitti maç. euroleague şampiyonu olmak istiyosan wilbekin ve dorseyden kurtulmamız şart. final four öyle bi yer ki, ya kazanıyosun ya da çıkaracağın derslerle sonraki 1-2 yılda kazanacak duruma geliyorsun. bu dersleri doğru çıkarmamız lazım.
şu yok efendim monacoya elenseydik de ergine yenilmeseydik, yok beşiktaşa yenilelim de efese yenilmeyelim, yok öyle olacaksa kaybedelim böyle olacaksa kaybedelim gibi ÇAPSIZ UCUBE yorumları da kesin artık ya. neymiş f4 yapmışız da o kadarmış. 1 maç daha oynasan şampiyon oluyosun zaten nası yorumlar bunlar ya. sene boyu kimi zaman playoff bile yapamaz dediğiniz takım final four yapmış şimdi de yaptık da nolduya bağladınız. bu ergine o takıma bu takıma yenilmeyi dünyanın en önemli meselesi haline getirip küçük düşünmeyi bırakın. ne demek elenseydik de ergine yenilmeseydik ya? sizin çapsızlığınızı çekmek zorunda mıyız biz.
O dersleri nasıl çıkartacağız peki? Takım sürekli olarak önemli maçları kaybediyor. Hep önemli maçlarda siniyoruz, ben artık sıkıldım aynı şeyleri izlemeye.
Sinirden uçuk yorumlar yazabilirim çünkü benim için GS'nin herhangi bir branşta kaybetmesi kadar zevk veren başka hiçbir spor aksiyonu yok.
Seneye nasıl odaklanırız bilmiyorum ama Saras Barça'daki gibi kabız bir takım kurarsa yine hüsran yaşarız. Bize kritik onları oynayacak oyuncular lazım. Kritik onlarda sinen oyuncular değil. Kadın basketbolda ne zaman McBride kritik onları oynamaya başladı ve Emma gibi winner bir oyuncuyu kadroya kattık o zaman başarı geldi. Bilmiyorum dostum, futbol,basketbol,voleybolda Avrupa'da en kritik anları oynamayı başaramıyoruz. Futbolda kendi evimizde penaltılarda eleniyoruz, basketbolda mal gibi 7 sayı atıp son çeyrekte havlu atıyoruz ve Voleybol'da favori olduğumuz yıl kendi evimizde altın sette eleniyoruz. Sıkıldım ve usandım artık, bu kulübün şanssızlıklarından da beceriksizliklerinde de. Ben sadece winner oyuncu istiyorum. Sıkıldım ve usandım.
Obra gittikten sonra özellikle kritik onlarda sıçmaya devam ediyoruz. Umarım bir şekilde Efes'i yenip şampiyon oluruz ama GM'inin GS ajanı olduğu bir şubeden bir şey beklememek gerek.