Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 105836 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko - Panathinaikos | EL Yarı Final
« Yanıtla #2160 : 24 Mayıs 2024, 21:50:07 »
Aptal pislik karekteri bozuk ama iyi koç herif.Saras yerine adayım Pascual benim.Bu seviyenin koçu değil.Evet takdir ediyorum ama.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2161 : 24 Mayıs 2024, 21:52:02 »
kısa beş kumarı hataydı. motley ne kadar hazır olmasa da biraz daha şans almalıydı keza lessort kadar kalın olmasa bile papa da. ama bu kadar şut kaçıran, adam eksiltemeyen ya da ekstra katkı veremeyen kısalarla da final fourda başarıı olman çok zor. kalaitzakisin attığı üçlükte bitti maç. euroleague şampiyonu olmak istiyosan wilbekin ve dorseyden kurtulmamız şart. final four öyle bi yer ki, ya kazanıyosun ya da çıkaracağın derslerle sonraki 1-2 yılda kazanacak duruma geliyorsun. bu dersleri doğru çıkarmamız lazım.

şu yok efendim monacoya elenseydik de ergine yenilmeseydik, yok beşiktaşa yenilelim de efese yenilmeyelim, yok öyle olacaksa kaybedelim böyle olacaksa kaybedelim gibi ÇAPSIZ UCUBE yorumları da kesin artık ya. neymiş f4 yapmışız da o kadarmış. 1 maç daha oynasan şampiyon oluyosun zaten nası yorumlar bunlar ya. sene boyu kimi zaman playoff bile yapamaz dediğiniz takım final four yapmış şimdi de yaptık da nolduya bağladınız. bu ergine o takıma bu takıma yenilmeyi dünyanın en önemli meselesi haline getirip küçük düşünmeyi bırakın. ne demek elenseydik de ergine yenilmeseydik ya? sizin çapsızlığınızı çekmek zorunda mıyız biz.

« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2024, 21:52:15 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2162 : 24 Mayıs 2024, 21:56:31 »
Helal Efeoviç.Bu arada bildiğimiz Ömer federasyondaki görevinden istifa etmiş.Sanırım şubede görev alacak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2163 : 24 Mayıs 2024, 21:57:46 »
Beni üzen Panada son 3 2 çeyreği kötü oynadı paniklediler bence değerlendiremedik.Farkta suni o farkı atacak perfonmans yoktu ilk periyot hariç.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2164 : 24 Mayıs 2024, 21:58:11 »
Helal Efeoviç.Bu arada bildiğimiz Ömer federasyondaki görevinden istifa etmiş.Sanırım şubede görev alacak.

Aziz Yıldırım listesinde.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2165 : 24 Mayıs 2024, 21:59:17 »
kısa beş kumarı hataydı. motley ne kadar hazır olmasa da biraz daha şans almalıydı keza lessort kadar kalın olmasa bile papa da. ama bu kadar şut kaçıran, adam eksiltemeyen ya da ekstra katkı veremeyen kısalarla da final fourda başarıı olman çok zor. kalaitzakisin attığı üçlükte bitti maç. euroleague şampiyonu olmak istiyosan wilbekin ve dorseyden kurtulmamız şart. final four öyle bi yer ki, ya kazanıyosun ya da çıkaracağın derslerle sonraki 1-2 yılda kazanacak duruma geliyorsun. bu dersleri doğru çıkarmamız lazım.

şu yok efendim monacoya elenseydik de ergine yenilmeseydik, yok beşiktaşa yenilelim de efese yenilmeyelim, yok öyle olacaksa kaybedelim böyle olacaksa kaybedelim gibi ÇAPSIZ UCUBE yorumları da kesin artık ya. neymiş f4 yapmışız da o kadarmış. 1 maç daha oynasan şampiyon oluyosun zaten nası yorumlar bunlar ya. sene boyu kimi zaman playoff bile yapamaz dediğiniz takım final four yapmış şimdi de yaptık da nolduya bağladınız. bu ergine o takıma bu takıma yenilmeyi dünyanın en önemli meselesi haline getirip küçük düşünmeyi bırakın. ne demek elenseydik de ergine yenilmeseydik ya? sizin çapsızlığınızı çekmek zorunda mıyız biz.

İnsanlardaki Ergin kompleksi çok komik olmaya başladı zaten. Bu sene Saras ve çocuklar çok başarılı oldular. Şampiyon da olacaklarına inanıyorum.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #2166 : 24 Mayıs 2024, 21:59:39 »

O dersleri nasıl çıkartacağız peki? Takım sürekli olarak önemli maçları kaybediyor. Hep önemli maçlarda siniyoruz, ben artık sıkıldım aynı şeyleri izlemeye.
Sinirden uçuk yorumlar yazabilirim çünkü benim için GS'nin herhangi bir branşta kaybetmesi kadar zevk veren başka hiçbir spor aksiyonu yok.

Seneye nasıl odaklanırız bilmiyorum ama Saras Barça'daki gibi kabız bir takım kurarsa yine hüsran yaşarız. Bize kritik onları oynayacak oyuncular lazım. Kritik onlarda sinen oyuncular değil. Kadın basketbolda ne zaman McBride kritik onları oynamaya başladı ve Emma gibi winner bir oyuncuyu kadroya kattık o zaman başarı geldi. Bilmiyorum dostum, futbol,basketbol,voleybolda Avrupa'da en kritik anları oynamayı başaramıyoruz. Futbolda kendi evimizde penaltılarda eleniyoruz, basketbolda mal gibi 7 sayı atıp son çeyrekte havlu atıyoruz ve Voleybol'da favori olduğumuz yıl kendi evimizde altın sette eleniyoruz. Sıkıldım ve usandım artık, bu kulübün şanssızlıklarından da beceriksizliklerinde de. Ben sadece winner oyuncu istiyorum. Sıkıldım ve usandım.

Obra gittikten sonra özellikle kritik onlarda sıçmaya devam ediyoruz. Umarım bir şekilde Efes'i yenip şampiyon oluruz ama GM'inin GS ajanı olduğu bir şubeden bir şey beklememek gerek.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2167 : 24 Mayıs 2024, 22:05:03 »
Tabi bu kadroya seviye atlattığı gibi bizede atlattı.Kredisi var ligi alsakta almasakta.Alırsak uzar.Beşiktaş serisi zor seri olacak.2-0 gitmeliyiz.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2168 : 24 Mayıs 2024, 22:05:32 »

Saras konusunda ciddi endişelerim var. Cem demişti de inanmamistim. Çeyrek finaller dahil tam bir kabız basketbolu oynadık ve takıma tek bir olumlu dokunuş yapamadı. Tek mazereti kendi kurdugu takım olmaması ama barcada da böyle kabız basketbolu oynatıp eleniyordu hep. Kovulma nedeni de oydu.

abi avrupada hoca kalmadı 5 senede ya. her sene hoca değiştiren bi takım olarak artık sarasta endişelerim var deme lüksü yok bu takımın. eğer saras da bi yıl içinde ayrılırsa bu takımdan daha hoca bulamayacaksın bu seviyede. itoudisi yollayıp sarası getirmek bizim için büyük şans. bu şansı değerlendirip uzun yıllar birlikte olmak şart. bu takımın buralarda olması için son şans bu. hatalar, yanlış tercihler yapıyosa, ki yapıyo, bile hala genç koç. kendisini kovan barçanın ve sarasın bugün nerelerde olduğu da ortada.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2169 : 24 Mayıs 2024, 22:06:15 »
O dersleri nasıl çıkartacağız peki? Takım sürekli olarak önemli maçları kaybediyor. Hep önemli maçlarda siniyoruz, ben artık sıkıldım aynı şeyleri izlemeye.
Sinirden uçuk yorumlar yazabilirim çünkü benim için GS'nin herhangi bir branşta kaybetmesi kadar zevk veren başka hiçbir spor aksiyonu yok.

Seneye nasıl odaklanırız bilmiyorum ama Saras Barça'daki gibi kabız bir takım kurarsa yine hüsran yaşarız. Bize kritik onları oynayacak oyuncular lazım. Kritik onlarda sinen oyuncular değil. Kadın basketbolda ne zaman McBride kritik onları oynamaya başladı ve Emma gibi winner bir oyuncuyu kadroya kattık o zaman başarı geldi. Bilmiyorum dostum, futbol,basketbol,voleybolda Avrupa'da en kritik anları oynamayı başaramıyoruz. Futbolda kendi evimizde penaltılarda eleniyoruz, basketbolda mal gibi 7 sayı atıp son çeyrekte havlu atıyoruz ve Voleybol'da favori olduğumuz yıl kendi evimizde altın sette eleniyoruz. Sıkıldım ve usandım artık, bu kulübün şanssızlıklarından da beceriksizliklerinde de. Ben sadece winner oyuncu istiyorum. Sıkıldım ve usandım.

Obra gittikten sonra özellikle kritik onlarda sıçmaya devam ediyoruz. Umarım bir şekilde Efes'i yenip şampiyon oluruz ama GM'inin GS ajanı olduğu bir şubeden bir şey beklememek gerek.

Aziz baba Ali'yi biraz zorlarsa seneye çok daha başarılı bir kulüp bekliyorum ben dostum.

Ama hep kupa beklemek de sağlıklı bir şey değil. Fenerin kadrolar hep geri gidiyor bana göre kadın basketbol haricinde. Takım çapını belli ediyor yani. O beklentilere girmek hata en başta.

Genç adamsın, daha çok kupa görürsün.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2170 : 24 Mayıs 2024, 22:13:08 »
Barca saçmalamasından yapamadı son 4.Gayet iyi kadrosu.Ancak Bolmaro falan olmaz.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #2171 : 24 Mayıs 2024, 22:20:12 »
Aziz baba Ali'yi biraz zorlarsa seneye çok daha başarılı bir kulüp bekliyorum ben dostum.

Ama hep kupa beklemek de sağlıklı bir şey değil. Fenerin kadrolar hep geri gidiyor bana göre kadın basketbol haricinde. Takım çapını belli ediyor yani. O beklentilere girmek hata en başta.

Genç adamsın, daha çok kupa görürsün.
Yok abi, hep kupa merakım yok. Ancak aptalca kaybetmek çok koyuyor insana. Yoksa kulübün her branştaki sürekliliğine laf atacak halim yok. Dünyanın en başarılı ve en istikrarlı spor kulübü biziz. Futbolda Türkiye'de bizim başımıza gelen olaylar ve bize karşı oynanan oyunları başka bir takıma oynasalar o takımlar şimdiye küme düşerdi. Biz hala bütün pisliklere rağmen zirveyi zorluyoruz. Fakat Oli çeyrek finalinde olduğu gibi böyle aptalca kaybettikleri zaten insanın siniri bozuluyor. Erkek voleybolu zaten nadasa bıraktık ve bence bu sezon o branşın sergilediği performans gayet iyiydi. Kadın voleybolda da bence gayet başarılı bir sezon geçirdik ve kulüpte öyle bir şanssızlık var ki siktiğimin kritik anlarını oynayamıyoruz. Olmuyor yani, bir şekilde hayalini kurduğumuz şeyin ucundan kaçırıyoruz. Şu kadro kalitesine ve uyumsuzluğuna bakarsak bence F4 başarı ama işte olmuyor anasını satayım.
Seneye iddialı kadro kurmamız gerek ama elit oyuncular çoktan başka kulüplerle anlaşıyor bile. Bolmaro ile falan yine aynı aşamada havlu atarız.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2172 : 24 Mayıs 2024, 22:22:24 »

kadın baskette 2 yıldır neden her şeyi kazanıyosun? çünkü çok iyi kadro kurdun. erkek basketbolda en iyi kadro kuramayabilirsin ama birinci ders bütçeyi biraz arttırmak. böyle arada derede bütçelerle potansiyeline ulaşamazsın. ikinci ders nba pazarına daha hakim olmak zorundasın. biz bu ders çıkarma işini geçmişte çok iyi yaptık. tamam o zamanlar obra takımın başındaydı ama rakiplerinde spanoulis, de colo, doncic gibi adamlar da vardı. euroleague eski euroleague değil. dilimde tüy bitti bunu söylemekten ama gerçekten öyle. genel yakınmanı anlıyorum ama bunların hepsi ya karar vericilerin çapsız olması ya da kadrolarda sürekli bi yerlerde eksik olması yüzünden. onların çapsızlığı taraftara sirayet etmesin lütfen yani.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2024, 22:23:02 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2173 : 24 Mayıs 2024, 22:27:32 »
İyi koçluğu yanı sıra balıda var.Bir başka takım elemişti bunu.Çeyrekte Baldwin sakatlandı.3-1 bitecek serri mucize şekilde döndü.Tipik Galatasaraylı balı net.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2174 : 24 Mayıs 2024, 22:29:26 »
saras da söylemiş, switche karşı etkili olamadık diye. guduric dışında çembere gidebilen oyuncu yok. böyle durumlarda oly gibi topsuz koşularla rakibi aşarsın ama onu yapmak için de onlar gibi 3-4 senedir beraber oynamak lazım. sene ortasında evansı almış olsak bile yeterdi şu maça. wilbekinin falan şu ortamda bulunması bile kendisi için bulunmaz bi nimet.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2024, 22:29:36 Gönderen: efeovic »