Gönderen Konu: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?  (Okunma sayısı 8500 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
« Yanıtla #105 : 18 Ağustos 2024, 11:44:55 »
Merak etme yeni ligden çekilme şenliklerini yakında başlatır büyük başkan. Amacı o. Kulübün kapısına kilit vurup gidecek.

Başka başkan olsa değişeceğini mi zannediyorsun durumun.  80'li yıllarda Trabzon'da otobüsün kurşunlandığında başkan Ali Koç muydu?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #106 : 18 Ağustos 2024, 12:09:31 »
Konu o veya bu değil dostum. Ali Koç isteyene kadar başkan kalıp yaşadığı rezilliklerden aldığı haz, mazoşizmine yetmeyip sıkılıp bunalınca son bir şova kalkıp hepinizin desteğiyle bu takımı ligden çekecek ve kulübün kapısına kilidi vuracak. Siz de alkışlayacaksınız.

Bakın çok net söylüyorum. Bunun geleceğini görüyorum. Bu adam bir proje. Artık FETÖ projesi mi, Galatasaray projesi mi, Derin Fenerin siyasî ayağının projesi mi, AKP projesi mi bilemem. Ama Feneri yok etmek için planlı bir şekilde hareket eden bir proje. Adnan'cısı, FETÖ'cüsü, GS'lisi kulübe doluştu. Sportif başarısızlıklardan ayrı olarak söylüyorum ama eşek olsa, bir sene bir haltı becerir, talihi yaver gidip bir kupa, şampiyonluk kazanırdı. Çok zor bir şey değil. Ama Ali Koç bir proje, bilerek ve isteyerek bunu yapıyor, bunun başka açıklaması yok.

Üç vakit daha yerlerde sürünür, sonra da takımı ligden çeker hepiniz rahatlarsınız. 100 sene daha seçin sonra Fenerin ölüm fermanı başkanınızı.

Bu düzeni değiştirmek için salakça şeylere gerek yok. 100 milyon dolar parasını ödersin, yayın havuzundan çıkarsın. 30 milyona kendin satarsın. Bir dönemde ödediğini de kurtarırsın. Ama bu adam takımı ligden gerçekten çekecek yakında, çünkü proje. Yani daha nasıl anlatayım bilmiyorum.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2024, 12:12:12 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #107 : 18 Ağustos 2024, 14:08:32 »
Türkiye'nin yeni normali oldu artık. Ve tabi neden kaynaklandığını biliyoruz az çok. Birileri bir bok yiyor, yediği bokun hesabının sorulması bir tarafa gerçek mağdur suçlanıyor, itiliyor, kakılıyor, hırpalanıyor.  Sosyal medyada sık karşılaştığım cümle olmaya başladı artık, neymiş, herkes sizden nefret ediyor ise vardır bir sebebi... He sen çok normalsin, yenilen boklar çok normal, bu yenilen boklara geçtim seyirci kalmayı senin destek olman normal, Fenerbahçe kaka. Ohh ne güzel dünya! Ne diyim, misliyle çıkar bir gün inşallah. O zaman hak hukuk adalet diye bağıran olursa ben teneke çalıcam...

Bir diğer tahammül edemediğim husus, ki bu sebepten münasebetime son verdiğim çocukluk arkadaşlarım, akrabam falan oldu; adam her şeyden şikayetçi, adalet sisteminden şikayetçi, ekonomiden şikayetçi, eğitim sisteminden şikayetçi, yargıdan yürütmeden şikayetçi, liyakatsizlikten, adam kayırmacılıktan, ahbap-çavuş ilişkilerinden şikayetçi... Ama mevzu futbola gelince, "her zaman iyiler kazanır" yazıyor. Bir orası temiz. Dili varamıyor söylemeye, gözleri varamıyor görmeye. Ne diyim okumuşundan entelektüeline kadar aynılar, paçalarından sızıyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #108 : 18 Ağustos 2024, 16:17:35 »
Bu sene akli başında olanlar bayan basket haric bu klubun hiç bir macini izlemesin. Özellikle bu siktimin futbol takımını hiç izlemesin. Gsnin  yada bjknin sampiyonlugu ile bitecek bir sezonu boşu boşuna izleyip kanser olmaya gerek yok. Acun tarihin en iyi kadrolarını kurmaya devam etsin, koç da söz bile vermeye gerek duymasın. Bir federasyon başkanı adayı açık açık tehdit edildim diyip adaylıktan çekiliyor da 1 Allahin kulu ne oluyor demiyor bu ülkede. Öte yandan 100 yıldır şampiyon olamayan bir büyük klup 45 dk boyunca 2-0'i koruyamayip ezile ezile 2 tane yiyip puan veriyor. Kime daha fazla kızayım şaşırdım kaldım. Aklım beynim kaldırmıyor. En güzel bayan basket yaslan arkana izle ki o bile soru işareti kafamda bu yıl da diğerlerine göre çok daha iyi durumda en azından.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2024, 16:17:53 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #109 : 18 Ağustos 2024, 16:52:25 »
Bu sene akli başında olanlar bayan basket haric bu klubun hiç bir macini izlemesin. Özellikle bu siktimin futbol takımını hiç izlemesin. Gsnin  yada bjknin sampiyonlugu ile bitecek bir sezonu boşu boşuna izleyip kanser olmaya gerek yok. Acun tarihin en iyi kadrolarını kurmaya devam etsin, koç da söz bile vermeye gerek duymasın. Bir federasyon başkanı adayı açık açık tehdit edildim diyip adaylıktan çekiliyor da 1 Allahin kulu ne oluyor demiyor bu ülkede. Öte yandan 100 yıldır şampiyon olamayan bir büyük klup 45 dk boyunca 2-0'i koruyamayip ezile ezile 2 tane yiyip puan veriyor. Kime daha fazla kızayım şaşırdım kaldım. Aklım beynim kaldırmıyor. En güzel bayan basket yaslan arkana izle ki o bile soru işareti kafamda bu yıl da diğerlerine göre çok daha iyi durumda en azından.
2 ay önce bundan sonra Fenerbahçe'nin devri başlayacak, ciddi bir dominasyon kuracağız gibi hissediyordun.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #110 : 18 Ağustos 2024, 17:26:33 »
2 ay önce bundan sonra Fenerbahçe'nin devri başlayacak, ciddi bir dominasyon kuracağız gibi hissediyordun.
İşte ne kadar acı ki taraftar olarak hic akıllanmayıp 2 parmak bala gaza geliyoruz. Seçimlerimiz öyle bir havada geçti ki ,öyle konuşmalar, sözler verildi ki, öyle isimlerin adı bizle geçti ki lan ne oluyor dedik biz de. Kaldı ki bundan sonra fenerbahcenin devri başlayacak lafı Mr. Acun beye aitti. Biz de kandık. Değişen hiç bir şey olmadığı 2 ayda ortaya çıktı. Bedava adamı rakibe verip 20 milyona aylarca peşinden koşup bir adam aldılar. Orta saha daha ortada yok, takımın en önemli adamı satılacak, kruniclerle falan avrupadan elendik, besiktasa uçak kaldırdık, sponsor olduk, dediğimiz adam bir gecede adaylıktan çekildi, azılı fenerbahce düşmanı basa geldi. Gs ilk hafta ofsayt ve uydurma penaltı ile maç aldı ve goztepe gibi bir takım 45 dakika bizi ezdi. Yani? Sonuçta Batı Cephesinde değişen hiç bir şey yok.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #111 : 18 Ağustos 2024, 20:44:24 »

İzleyeceğiz yine el mahkum. Belki erkek basketbolda da yerel ligi alabiliriz. Kadın voleybol daha önce eşleşmezse Eczacı ile final oynar, devamı gelir mi? Kağıt üstünde zor... Öte yandan Fenerbahçe kendisinden bir şey beklenmediği anlarda beklenmeyeni yapar...

Futbola gelince. kadro-antrenör işi değil savımda ısrar ediyorum. Bize karşı aslan kesilen, öte tarafa ise yatıp gülücükler saçan ve hatta utanmadan yenildiği maçtan sonra GS taraftarına üçlü çektirme potansiyeli bulunan futbolculara sahip 10-12 takım var. Bu kategoriye girmese girmese biraz bjk girmez belki bir de küme düşme potasında olanlar... Bu nefretin şekillendirdiği ahlaksızlık ile mücadele edemezsin...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #112 : 18 Ağustos 2024, 22:11:19 »
İzleyeceğiz yine el mahkum. Belki erkek basketbolda da yerel ligi alabiliriz. Kadın voleybol daha önce eşleşmezse Eczacı ile final oynar, devamı gelir mi? Kağıt üstünde zor... Öte yandan Fenerbahçe kendisinden bir şey beklenmediği anlarda beklenmeyeni yapar...

Futbola gelince. kadro-antrenör işi değil savımda ısrar ediyorum. Bize karşı aslan kesilen, öte tarafa ise yatıp gülücükler saçan ve hatta utanmadan yenildiği maçtan sonra GS taraftarına üçlü çektirme potansiyeli bulunan futbolculara sahip 10-12 takım var. Bu kategoriye girmese girmese biraz bjk girmez belki bir de küme düşme potasında olanlar... Bu nefretin şekillendirdiği ahlaksızlık ile mücadele edemezsin...
Sayın abim besiktas ne zaman gs fenerle çekişirken gsye yatmamış. Hadi farklı sorayım gsden puan almış. Hatırlarsan yaz da bileyim. Göstermelik o ibnelerin hırsı falan. Kume düşme potasında olan da konya gibileri başka yerlerden teminat alıp yatıyorlar. Yani herkes her türlü yatıyor ama benim anlamadığım ağzımı bozacağım kusura bakmayın ama orospu bile bıkar da bu gsye yatanlar bıkmıyor bir türlü. Nasil bir zevk alıyorlar bilmiyorum..
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2024, 22:12:05 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #113 : 19 Ağustos 2024, 00:55:20 »
Sayın abim besiktas ne zaman gs fenerle çekişirken gsye yatmamış. Hadi farklı sorayım gsden puan almış. Hatırlarsan yaz da bileyim. Göstermelik o ibnelerin hırsı falan. Kume düşme potasında olan da konya gibileri başka yerlerden teminat alıp yatıyorlar. Yani herkes her türlü yatıyor ama benim anlamadığım ağzımı bozacağım kusura bakmayın ama orospu bile bıkar da bu gsye yatanlar bıkmıyor bir türlü. Nasil bir zevk alıyorlar bilmiyorum..

Yüzde yüz haklısın, sırtımı dönmem. Kendimi yanlış ifade ettim. Şu anki konjonktürde belki minvalinde yazdım. Şu forumda işaret ettiğin şeyi çok iyi bilenlerden biriyim. 1986 veya 1987, Fenerbahçe lig sekizincisi. Beşiktaş Galatasaray ile çekişiyor, Ergün Gürsoy'un yemediği halt kalmamış. İnönü her maç inlerdi; giren çıkan Fener'e diye...

%100 haklısın...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #114 : 19 Ağustos 2024, 17:25:10 »
Vay beee. Yine yetkililere sormuşuz.