Ten Haag Fener deplasmanında bir puan fena değil demiş. Mourinho da muhteşemdik, inanılmaz oynadık filan diyor.
Hocaların beyanlarına bakılırsa bu iki takımdan da bir şey olmayacağı o kadar belli ki... Yazık gerçekten.
Valla iki takımında geleceği çok karanlık. Kendi takımımda 10 numarama pas gelmesini istemiyorum, çünkü o kadar teknik kalitesi düşük ki her an top kaybı yapacakmış havası veriyor bana. Rakipte Faslı bir elemanı 10 numara oynatmış, yine onunda teknik kalitesini ben pek beğenmedim. Aynı kafada yönetilen iki kulüp ve yıllarca gelen başarısız sonuçlar...
Geçen seneki sorun İsmail Kartal değildi, Szymanski adlı hayalet ilk 20 maç süper oynadıktan sonra rezalet oynamaya başladığında sorun yaşamaya başladık. Mitchy'nin ekstra katkısı olmasa geçen sene çoktan kopardık zaten. Benim İsmail Kartal'a tek eleştirim GS derbisindeki temkinli oyunu olurdu ki onda da mecburen puan farkını korumak istediği için yaptı diye düşünüyorum.
Mourinho tarzı hocaların Türkiye ligi gibi şampiyonun sadece 10-15 puan kaybettiği bir ligte başarılı olma şansı yok. Bizim oyunu domine eden ve rakip sahada oynamayı seven hocalara ihtiyacımız var. Yoksa 10 maçta bu şekilde 3-4 kez puan kaybedersin ki konu Fenerbahçe olunca yiyeceğimiz son dakika golleri daha da olası oluyor.
Ara transferde 10 numara şart bu takıma. Takımı oynatacak bir 10 numara bulmadığımız sürece hayalet Szymanski ile şerefli üçüncülük ve ikincilikler kazanmaya devam ederiz. Talisca gelse neler olurdu acaba...