Gönderen Konu: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 2736 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #45 : 04 Ekim 2024, 10:53:34 »
İlk yarı iyiydi, öne geçecek pozisyonları da bulduk ama atamadık.
İkinci yarı Mert'in tarafından 4 tane pozisyon verdik ve pozisyona giremedik neredeyse.

Osayi ve Kostic beraber oynayınca hücum gücü baya yükselecektir. Amrabat'ın asisti de inanılmazdı.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #46 : 24 Ekim 2024, 21:39:53 »
Bu maçta istifa etmesi olası. Taraftar olası bir mağlubiyette istifa diye bağırmaya başlar.
ManU çok kötü ama bizim takım Anadolu takımları seviyesinde olduğu için kazanmamız pek olası değil.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #47 : 24 Ekim 2024, 22:41:52 »
Onana'nın çıkarttığı toplara bak ya.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #48 : 24 Ekim 2024, 23:59:38 »
İnanılmaz geberik bir takımız ya. Beşiktaş bile çok daha tempolu, istekli, dinamik.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #49 : 25 Ekim 2024, 00:01:48 »
1-1'den sonra 11 kişi defans yaparak sahamizda 1 puani kopardik dunya devi united'dan.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #50 : 25 Ekim 2024, 00:06:42 »
Osayi çıkınca çıkamadık hiç. Bu sene sürekli sakat Osayi devre arası sağ-sol bek diyorlar Fred düşüşte, 2 maçtır Ambarat kötü
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2024, 00:07:36 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #51 : 25 Ekim 2024, 00:07:55 »
klasik fenerbahçe. çok rahat kazanacağı avrupa maçında anlamsız bi oyundan düşme, sonda da 1 puana razı olma.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #52 : 25 Ekim 2024, 00:11:59 »
Takım hiç keyif vermiyor. Osayi çıktıktan sonra çaresiz bir takım görüntüsü verdik.
İrfan'ı kullanamıyor, adamı resmen top öldürücü olarak kullanıyor.
İngiliz Fenerbahçe ile oynadığımız o kadar belli ki. İki takımda bu kafayla 20 sene daha şampiyon olamazlar.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #53 : 25 Ekim 2024, 00:41:35 »
Takım hiç keyif vermiyor. Osayi çıktıktan sonra çaresiz bir takım görüntüsü verdik.
İrfan'ı kullanamıyor, adamı resmen top öldürücü olarak kullanıyor.
İngiliz Fenerbahçe ile oynadığımız o kadar belli ki. İki takımda bu kafayla 20 sene daha şampiyon olamazlar.

Ten Haag Fener deplasmanında bir puan fena değil demiş. Mourinho da muhteşemdik, inanılmaz oynadık filan diyor.

Hocaların beyanlarına bakılırsa bu iki takımdan da bir şey olmayacağı o kadar belli ki... Yazık gerçekten.
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2024, 00:41:45 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #54 : 25 Ekim 2024, 02:33:50 »
Ten Haag Fener deplasmanında bir puan fena değil demiş. Mourinho da muhteşemdik, inanılmaz oynadık filan diyor.

Hocaların beyanlarına bakılırsa bu iki takımdan da bir şey olmayacağı o kadar belli ki... Yazık gerçekten.
Valla iki takımında geleceği çok karanlık. Kendi takımımda 10 numarama pas gelmesini istemiyorum, çünkü o kadar teknik kalitesi düşük ki her an top kaybı yapacakmış havası veriyor bana. Rakipte Faslı bir elemanı 10 numara oynatmış, yine onunda teknik kalitesini ben pek beğenmedim. Aynı kafada yönetilen iki kulüp ve yıllarca gelen başarısız sonuçlar...

Geçen seneki sorun İsmail Kartal değildi, Szymanski adlı hayalet ilk 20 maç süper oynadıktan sonra rezalet oynamaya başladığında sorun yaşamaya başladık. Mitchy'nin ekstra katkısı olmasa geçen sene çoktan kopardık zaten. Benim İsmail Kartal'a tek eleştirim GS derbisindeki temkinli oyunu olurdu ki onda da mecburen puan farkını korumak istediği için yaptı diye düşünüyorum.

Mourinho tarzı hocaların Türkiye ligi gibi şampiyonun sadece 10-15 puan kaybettiği bir ligte başarılı olma şansı yok. Bizim oyunu domine eden ve rakip sahada oynamayı seven hocalara ihtiyacımız var. Yoksa 10 maçta bu şekilde 3-4 kez puan kaybedersin ki konu Fenerbahçe olunca yiyeceğimiz son dakika golleri daha da olası oluyor.

Ara transferde 10 numara şart bu takıma. Takımı oynatacak bir 10 numara bulmadığımız sürece hayalet Szymanski ile şerefli üçüncülük ve ikincilikler kazanmaya devam ederiz. Talisca gelse neler olurdu acaba...

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #55 : 25 Ekim 2024, 10:01:52 »
Youtube yorumcuları gerçekten bedavadan para kazanıyor. Yorumlar inanılmaz tamamiyle skora dayalı.

Dün kimse beni iyi futbol oynadığımıza ikna edemez. Yani Manchester dediğimiz takım gerçekten İngiliz Fenerbahçe (Motorcade'e selamlar 😅). Al birini vur ötekine. Adamlar ilk yarı tamamiyle kapanmayı tercih etti. İkinci yarı da öne çıktılar ve atak oynadılar, hiçbir cevap veremedik, doğru dürüst atak bile yapamadık.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #56 : 25 Ekim 2024, 10:54:23 »
Youtube yorumcuları gerçekten bedavadan para kazanıyor. Yorumlar inanılmaz tamamiyle skora dayalı.

Dün kimse beni iyi futbol oynadığımıza ikna edemez. Yani Manchester dediğimiz takım gerçekten İngiliz Fenerbahçe (Motorcade'e selamlar 😅). Al birini vur ötekine. Adamlar ilk yarı tamamiyle kapanmayı tercih etti. İkinci yarı da öne çıktılar ve atak oynadılar, hiçbir cevap veremedik, doğru dürüst atak bile yapamadık.

Önde basan her takım bizi rezil eder. Adı Sivas veya Manchester olsun fark etmez, mahkum oynarız yazmıştım aylar evvel. Gerçekten de öyle oldu.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #57 : 25 Ekim 2024, 11:46:16 »
Önde basan her takım bizi rezil eder. Adı Sivas veya Manchester olsun fark etmez, mahkum oynarız yazmıştım aylar evvel. Gerçekten de öyle oldu.

Kesinlikle bu. ManU 60 dakika önde basmadı ve biz de iyi oynuyoruz sandık. 60'tan sonra biraz önde bastılar, yamuldu ağzımız yüzümüz. Aynı durum ManU için de geçerli.

Pazar günü Bodrum ön alan presi yapsın, yine yamulacağız.

Kısacası iyi falan oynamadık, kendimizi kandırmayalım. Başta Fred olmak üzere her oyuncu hızla geriye gidiyor. Tadic ve Dzeko sâdece oyun zekalarıyla idare ediyor. Kanatlar kanat değil, rezil, En Nesyri desen Guiza'dan daha büyük kazık. Takımda Livakovic müthiş iyi, Djiku gönülden oynuyor, bir de Maxi şahsi yeteneğini gösteriyor hepsi bu.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #58 : 07 Kasım 2024, 23:49:13 »
Dzeko yeter emekli ol ne olur karakterine saygı duymakla beraber yürüyecek halin yok karşı karşıyaları nasıl her seferinde kalecinin üstüne vuruyorsun ya 2-0 olacak maç 0-0

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #59 : 07 Kasım 2024, 23:55:06 »
şu osayiye taş çatlasın 1 milyon versinler kabul etmiyosa gitsin gsye imza atsın