Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025  (Okunma sayısı 23111 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025
« Yanıtla #330 : 11 Nisan 2025, 19:51:16 »
maça iyi hücum ederek başladık sonra sevgi alperiye döndü sezon bitti

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #331 : 11 Nisan 2025, 19:54:25 »
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #332 : 11 Nisan 2025, 19:54:51 »
O seri mağlubiyetler alındığında hadi olmadı Türkiye kupası gittiğinde bu Garnieri şutlamak lazımdı. Geçmiş olsun.
Sayın abim bunu çok dedim ya. Kafasi çalışan bir tane adam yok subede. Bak bugün iyi gibi gözükmesine ragmen sabally bile gereksizdi şu takim için. Niye alındı hic belli degil. Adını duyduğum an sinirlerim zıpladı. 5 tane pivot var. Ne bok yemeye altıncıyi alırsın. Takimin derdi şut ozurlu olmasi. Bak 6 uzunla bile tarihi bir rebound farkı oldu. Bizimkiler sandıki kayla gelecek dertler bitecek..başımızdaki bostan korkulugunu hesaba katacak  bir tane adam cikmaz mi ya..Bu kadın wnba şampiyonu olabilecek takimla gecen sene mersini son saniyelerde yendi. Gümbür gümbür geldi şu günler.

Kupada mersinden 30 fark yedirdi, şimdi de pragdan 30 fark yediriyor bize. Saka gibi ya. Herseye ragmen  tek tutundugumuz,  tek gozbebegimiz olan subeyi de sikip attılar el birligi ile..
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2025, 19:55:23 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #333 : 11 Nisan 2025, 19:55:35 »
Bu sezon üst üste 4 . EL kupası gelmesi gerekirken sonuç 2 . Ruslar yokken bir de.

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #334 : 11 Nisan 2025, 20:00:24 »
Sert ama kadın-erkek voleybol ve kadin basketbolun yatırımları bitirilmelidir.Yerel liglerde başarının anlamı yok.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #335 : 11 Nisan 2025, 20:04:16 »
Şimdi kovarsiniz artık. Yada bekleyin lig de gitsin öyle kovun. O sizin için daha doğru olur.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #336 : 11 Nisan 2025, 20:06:55 »
Bu rezillik en az Gsye kaybedilen EL final maçı rezilliği ile eşdeğerdir.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2025, 20:07:53 Gönderen: Murat »

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #337 : 11 Nisan 2025, 20:07:02 »
Şimdi kovarsiniz artık. Yada bekleyin lig de gitsin öyle kovun. O sizin için daha doğru olur.

Lig zaten gitti. Bu saatten sonra Çbk tan maç alamazlar bu pota altıyla. Şimdi yatıp kalkıp dua edelim Valencia kazansın yoksa Çbk şampiyonluğu izleriz pazar.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #338 : 11 Nisan 2025, 20:10:42 »
Son sözüm de kızımın idolü bi imza alabilmek için çoğu şeyimi feda edebilirim dediğim Emma için olsun, milli takımlar falan da dahil, izlediğim bütün kariyerindeki uzak ara en kötü en tanınmaz haldeki performansını falan geçiyorum, ilk defa gördüğüm garip panik hallerin takımı daha da aşağıya çekti hepten, dalga geçtiler adeta 1-2 sert faul falan yap bari kızıştır maçı kötüysen bi ritmi değiştir, konuş takımı topla, ortamı ger normalden farklı bir şey yap kaptan olarak İDOL OLARAK AMA YOK, amanda zahui kadar olamadın kriz anlarında, hoca hadi neyse bu takımın tabutuna bugün son çiviyi de sen çaktın maalesef, HAYAL KIRIKLIĞI!
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2025, 21:36:09 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
« Yanıtla #339 : 11 Nisan 2025, 20:13:05 »
Stewart ve Collier'a bu rezil şubeye 2 Avrupa kupası verdiği için teşekkürler.Kerametin kimde olduğu belli oldu.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #340 : 11 Nisan 2025, 20:24:32 »
Stewart ve Collier'a bu rezil şubeye 2 Avrupa kupası verdiği için teşekkürler.Kerametin kimde olduğu belli oldu.
Bu çok söylendi, made Kayla'yı getirebiliyorsun yanında Collier veye Stewart'ı getirseydin diye,, ama başımızda kafasının dikine giden Danabaş

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #341 : 11 Nisan 2025, 20:35:27 »
Son sözüm de kızımın idolü bi imza alabilmek için çoğu şeyimi feda edebilirim dediğim Emma için olsun, milli takımlar falan da dahil, izlediğim bütün kariyerindeki uzak ara en kötü en tanınmaz haldeki performansını falan geçiyorum, ilk defa gördüğüm garip panik hallerin takımı daha da aşağıya çekti hepten, dalga geçtiler adeta 1-2 sert faul falan yap bari kızıştır maçı kötüysen bi ritmi değiştir, konuş takımı topla, ortamı ger normalden farklı bir şey yap kaptan olarak İDOL OLARAK AMA YOK, amanda zahui kadar olamadın kriz anlarında, hoca hadi neyse bu takımın tabutuna bugün son çiviyi de sen çaktın maalesef, UTAN!

Bütün sezon boyunca bütün yükü bir oyuncuya yıkarsan, kıza çift öküzü muamelesi yaparsan olacağı buydu. O olmasa buraları da göremezdik zaten.  Takımda kalması gereken yegane isim...

Çevrimdışı eyb12

• Üye
« Yanıtla #342 : 11 Nisan 2025, 20:40:02 »
2 kez üst üste şampiyon olurken doğrular yapılmıştı bu sene yanlışlar yapıldı maalesef. Bu arada bütün senenin emeği tek maçta heba oluyor bu da hakkaniyetsiz bir şey neyse buna sığinmiyorum kötü oynadık iğrençtik

Steward ve Collier gibi superstarlar olmadan zor çok zor . Bizim genlerimizde çekişmeli maçları almak yok eze eze Üstün olup farklı alacağız ve öyle şampiyon olacak hep böyle oldu şimdiye kadar.

Çıldırdım ya fizikman ezdiler bizi ağzımıza sıçtılar bu kadar ribaund verilir mi.
Haftalar önce buraya yazdım seni ortasında gidip başka hocayla flört edersen başındaki hoca da böylesine mahveder sene ortasında karar maçları final maçlarından önce oyuncular gideceklerini bilirse sana bu kadar oynarlar işte.
Kıçınıza kına yakın yöneticiliğinizin içine sıçayım

Operasyon hemen bu gece başlamalı hemen derhal , yemişim Lig şampiyonluğunu bir tane fazla bir tane az olsa ne olur zaten bu gidişle alamaz bu sene , bu gece gönder hocayı zaten kafada gitmiş .
Hocayı beğenen vardır beğenmeyen vardır tamam tartışılır ama kimse kusura bakmasın bu konuda hatalı yonetim yarın senin final maçların var kupa maçlarım var ondan önce hoca gideceğini bilir mi ya öyle şey olur mu geri zekalılar
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2025, 20:41:07 Gönderen: eyb12 »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #343 : 11 Nisan 2025, 20:53:27 »
Rakibinin defolarını ilmik ilmik çalışmış ve rakibine karşı hiç bir hazırlığı bulunmayan iki takımın maçına şahit olduk ve maalesef hazırlanmayan taraf Fenerbahçemizdi. Peri masalı bitti. Sadece bize değil, kolay kolay kimseye gelmez 3 yıl üst üste şampiyon olma fırsatı. Elimizle ittik. Kumar oynadık ve kaybettik. Fenerbahçe'nin kumar oynama gibi bir lüksü yok, anlatamadık, daha vakıf olan arkadaşlar defalarca yazdılar, anlatamadılar. Sonucu tek maçın belirlediği organizasyonlarda rakibi inandırmayacaksın galip gelebileceğine. Biz ilk çeyreğin son bölümünden itibaren her şeyi yaptık inandırmak için ve bu konuda da muvaffak olduk.

Öte yandan başka bir koçla anlaşıldığı haftalar önce konuşulmaya başlanmıştı. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sadece şunu yazayım, herkes Djordovic kadar karakterli olmayabiliyor maalesef. Böyle bir bok yiyorsanız duyurmayın bari. Biz duyduysak mevcut koç da haydi haydi duymuştur. Bir şey ispatlayamam ama bu kadar da kötü yönetilmez bir takım.

Emma mevzusuna gelince. Çok kez yazdım, kadına çift öküzü muamelesi yapılıyor diye. Bedelini ağır ödedik. Emma özelinde yazmıyorum, tek oyuncuya bağımlı hiç bir takımın burnu boktan kurtulmaz, hele de sene sonunu play off sistemi değil de tek maç belirliyorsa... Sezon özelinde hoş görülebilecek ve takımda kalması gereken yegane isim Emma kanaatimce...

Sadece futbolda değil, her branşta canımızı acıtmaya yemin etmiş bir zihniyet yönetiyor kulübü...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #344 : 11 Nisan 2025, 20:54:56 »
2 kez üst üste şampiyon olurken doğrular yapılmıştı bu sene yanlışlar yapıldı maalesef. Bu arada bütün senenin emeği tek maçta heba oluyor bu da hakkaniyetsiz bir şey neyse buna sığinmiyorum kötü oynadık iğrençtik

Steward ve Collier gibi superstarlar olmadan zor çok zor . Bizim genlerimizde çekişmeli maçları almak yok eze eze Üstün olup farklı alacağız ve öyle şampiyon olacak hep böyle oldu şimdiye kadar.

Çıldırdım ya fizikman ezdiler bizi ağzımıza sıçtılar bu kadar ribaund verilir mi.
Haftalar önce buraya yazdım seni ortasında gidip başka hocayla flört edersen başındaki hoca da böylesine mahveder sene ortasında karar maçları final maçlarından önce oyuncular gideceklerini bilirse sana bu kadar oynarlar işte.
Kıçınıza kına yakın yöneticiliğinizin içine sıçayım

Operasyon hemen bu gece başlamalı hemen derhal , yemişim Lig şampiyonluğunu bir tane fazla bir tane az olsa ne olur zaten bu gidişle alamaz bu sene , bu gece gönder hocayı zaten kafada gitmiş .
Hocayı beğenen vardır beğenmeyen vardır tamam tartışılır ama kimse kusura bakmasın bu konuda hatalı yonetim yarın senin final maçların var kupa maçlarım var ondan önce hoca gideceğini bilir mi ya öyle şey olur mu geri zekalılar

Ben de buradayım. Bu yüzden çoğunluğun aksine Djordovic'e büyük saygı duyuyorum hala...